Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
199
...
277
>
Rostik79
Цитиране
15 декември 2021
Загледах сериалът Debris (Отломки) и първите 3-4 епизода ми се сториха добре. Гледам, че като цяло има ниски оценки и няма да продължат с втори сезон обаче. Може би след първите серии почват да буксуват?
darkblue
Цитиране
15 декември 2021
Като цяло накрая става ташак малко,ако има 2 сезон трябва да поработят над самата концепция.
Dandelion - Still The Best Romance Choice
Цитиране
17 декември 2021
rosniak
Цитиране
18 декември 2021
Гледах целият 2ри сезон на The Witcher. Защитавах колкото можах 1-вият сезон, щото можеше да се тръгне по един път към 2ра и 3та книга, ама тея съвсем се изложиха- да се чудиш да се смееш ли, да плачеш ли.. Заеби...
P.s. Айде, ще си призная че имат и някои подобрения спрямо с1, ама кат цяло положението е заеби.
darkblue
Цитиране
19 декември 2021
@rosniak - аз още не съм го почнал. Толкова ли е зле ? Надявах се 2 сезон да е къде , къде по добре.
Freenod
Цитиране
19 декември 2021
Witcher втори сезон ми е доста тегав(до 3 епизод съм)
Вижда се с просто око ,че са налети повече пари,но на сценарийно ниво нещата са пълна каша ,Хенри Кавил се старае доколкото може ,но...
Ще го догледам ,но като цяло впечатленията ми са ,че сценаристите и продуцентите до какъвто читав литературен източник се докопат ,просто го съсипват ,като се започне от последните сезони на "Песента" ,минем през "Фондацията" и "Колелото" и стигнем до "Вещера" .
От сега студени тръпки ме побиват като си помисля за "Властелина" догодина .Макар че поне за"Властелина" ще работят само по "Недовършени предания " и по бележките на Толкин и няма толкова да съм стресиран от свободните съчинения на сценаристите ,най-много от политкоректните им такива
Цитиране
19 декември 2021
The_Doctor46
Цитиране
19 декември 2021
Чета ви и се чудя,как може да очаквате нещо различно от провал.Понеже аз сериали не гледам,само филми,но не мога да се сетя добър филм по игра или книга.Може да има тук там,но много рядко.Само като се сетя Макс Пейн каква простотия беше.По-скоро е закономерно да е провал.Щеше да е чудно ако не беше.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Цитиране
19 декември 2021
The_Doctor46
Цитиране
19 декември 2021
The Godfather и Shawshank Redemption са ми в личния топ 3 за всички времена,а и Goodfellas е невероятен филм,макар,че той беше май по истински случай,не по книга,но другите изброени не са мой тип.Тук разбира се е субектвно.Не казвам,че са лоши,просто аз не ги харесвам.

П.С. Изброените три филма са правени по едни други времена,когато имаше страхотни актьори,режисура и сценаристи,когато се създаваха оригинални неща.Сега също има добри актьори и режисьори,но сценариите са под всякаква критика.

You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Цитиране
19 декември 2021
The_Doctor46
Цитиране
19 декември 2021
Така е,но 90% от филмите,които си изброил са правени доста отдавна,когато(лично според мен) киното беше по-добро.
rosniak
Цитиране
19 декември 2021
darkblue написа
@rosniak - аз още не съм го почнал. Толкова ли е зле ? Надявах се 2 сезон да е къде , къде по добре.

Много е зле. Остани си с книгите и игрите. Сега опитвам да го приема като някакво произволно приключение в същата Вселена, ама пак си има недостатъци... Заеби...Искат някаква творческа свобода, ама те каквото могат са го пипнали и променили- избива на свободия.. Поне да не бяха лъгали че "има много материал и ще го следват, пък после ще правят второстепенни шоута и т.н."
LethianDream
Цитиране
20 декември 2021
Точно Шоушенка за мен е един от най-надценените филми, не знам поради какви причини слаган като едва ли не най-велик в имдб (по-велик дори от Кръстникът..) Един от най-слабите и безлични разкази на Стивън Кинг е в основата на филма и колкото и да се напрягат Тим Робинс и Хенкс, филмът не става. Виж, почти всичко друго, което си изброил, Данделион, е тотален чук - Списъкът на Шиндлер, Американския психар с феноменален Бейл, Трейнспотинг-а с единствената яка роля евър на Юън Макгрегър, шедьовърът на Аронофски - Реквием за една мечта, Апокалипсисът по книгата на Джоузеф Конрад "Сърцето на мрака". "Мъглата" по Кинг, който за мен е най-добрият хорър/трилър на всички времена с най-великия финал ЕВЪР. Голям фен съм на Кинг и сърцето ме боде, че тая пикня Шоушенка, която е филм на средно ниво (да кажем максимум 7 от 10) изпреварва такива прекрасни филми като "Зеленият Път", "Мъглата", "То" и страхотнaта Кати Бейтс в "Мизъри"...
lyubohar
Цитиране
20 декември 2021
Ако разказът е безличен и слаб и филмът - също, значи е доста добра екранизация, не ле? Иначе и аз като фен на Стивън Кинг съм съгласен, че и разказът не е кой знае какво, и филмът също. Няма как да е преди The good, the bad & the ugly например, но то кой ти гледа класациите на имдб?
<
1
...
199
...
277
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.