Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
230
...
264
>
nightwarrior
Цитиране
31 януари 2023
Аз по принцип не плача на сериали/филми. Нещо не ми действат толкова емоционално. Единственият филм на който съм плакал е за един кон Black Beauty, този от 94, не новия. До ден днешен идея нямам що толкова силно ми въздейства и що друг филм не ми е влиял така.
The_Doctor46
Цитиране
31 януари 2023
Аз съм същия.Навремето,когато гледахме Титаник,целия кино салон цивреше,а аз и един приятел седим,и се смеем.Не на филма,на цялото циврене.Иначе само веднъж съм бил близо до плач,но за игра.Когато капитан Андерсън каза-"You did good,son,you did good",та на събитието след това.Нарочно го пиша така,че да не спойлвам някой,който не е играл играта,а има намерение 10 години по-късно.Който я е играл,знае за коя игра говоря и какво става после. Никога не съм се филмирал така преди или след въпросната игра
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Dandelion - Still The Best Romance Choice
Цитиране
31 януари 2023
morgoth_srs
Цитиране
31 януари 2023
Оплаквате сега от двама старци, ама когато през комунизма ни караха да гледаме как Брежнев се целува с уста наред с всички останали държавни глави никой нищо не смееше да каже
darkblue
Цитиране
31 януари 2023
morgoth_srs написа
Оплаквате сега от двама старци, ама когато през комунизма ни караха да гледаме как Брежнев се целува с уста наред с всички останали държавни глави никой нищо не смееше да каже

Най вероятно е било така, но това не е щото е било комунизъм а защото ни Българите сме такива. Поради тая причина сме биле 500 години в робство.

Rostik79
Цитиране
03 февруари 2023
Гледам в HBO max се е появил българският В сърцето на машината и викам да го видя, че беше нашумял по едно време. За съжаление не беше много по-различен от обичайните модерни български филми. Единствено на ниво кинематография и осветление беше на някакво поносимо ниво, но диалозите бяха театрално-трагични, както и развитието на историята. Идеята беше донякъде читава.
Засега все още за мен като най-добър БГ-филм от последните години си остава Вездесъщият от 2017ма (поне от тези, които съм гледал).
darkblue
Цитиране
03 февруари 2023
За него и аз чух само кофти отзиви. Викам ще видя този Война на буквите, ама като видях и за него какво пишат се отказах.
lyubohar
Цитиране
04 февруари 2023
Rostik79 написа
Гледам в HBO max се е появил българският В сърцето на машината и викам да го видя, че беше нашумял по едно време. За съжаление не беше много по-различен от обичайните модерни български филми. Единствено на ниво кинематография и осветление беше на някакво поносимо ниво, но диалозите бяха театрално-трагични, както и развитието на историята. Идеята беше донякъде читава.
Засега все още за мен като най-добър БГ-филм от последните години си остава Вездесъщият от 2017ма (поне от тези, които съм гледал).

Точно. На мен и Възвишение ми хареса. Иначе Машината беше голямо разочарование...От тази идея можеше наистина да се получи хубав филм.
Mitko6000
Цитиране
08 февруари 2023
Гледах новия епизод на The Last of Us. След малко повечко педерастии в предния епизод, са се върнали към основната история с малко промени. Доста добър е епизода, наравно с първите два. Без да спойлвам какво се случва, за тези които не са го гледали, останах изненадан да видя Роуз от 2-ма мъже и половина и колко е одъртяла.
vldir
Цитиране
10 февруари 2023
Днес нали щеше да има нов епизод? Ко стана?
lyubohar
Цитиране
10 февруари 2023
Що днес, понеделник са.
darkblue
Цитиране
10 февруари 2023
Утре ще е, нали излиза в 4 сутринта. Предполагам до довечера ще има субс

разочаровах се, очаквах след последната част, вече да са на марс.

vldir
Цитиране
11 февруари 2023
Вин Бензин много му ходи да играе Ридик и нищо друго. Много е зле като актьор.
morgoth_srs
Цитиране
11 февруари 2023
lyubohar написа
Що днес, понеделник са.

Заради Superbowl. Излезе 5ти на The Last of Us вече.
lyubohar
Цитиране
11 февруари 2023
Мерси...И аз си помислих, че вероятно има нещо, за да го изместят
<
1
...
230
...
264
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.