Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
231
...
264
>
Rostik79
Цитиране
13 февруари 2023
vldir написа
Вин Бензин много му ходи да играе Ридик и нищо друго. Много е зле като актьор.

Ролята на живота му е да играе дървото в Пазители на галактиката

darkblue
Цитиране
13 февруари 2023
darkblue
Цитиране
16 февруари 2023
vldir написа
Вин Бензин много му ходи да играе Ридик и нищо друго. Много е зле като актьор.

Официално е обявен Ридик 4, може да се кефиш. Дано да е продължение на Ридик 2 или да е поне на това ниво.

darkblue
Цитиране
17 февруари 2023
Freenod
Цитиране
25 февруари 2023
Формулата е до изтъркана до безкрай напоследък,но поне кретенията изглежда свежа ,пък и създателите не ги е страх да се самоиронизират

LethianDream
Цитиране
27 февруари 2023
Доста свеж трейлър, напомня ми донякъде Гадни Копилета и Кървав лед ли беше Ще се гледа.

Тази нощ нещо не можах да спя и хванах случайно по HBO Първи контакт (Arrival). Смазах се адски, велик филм!
Спомням си, че преди няколко години на кино го харесах, но може би не можах да схвана добре някои от посланията. Сега още повече ме впечатли, огромен филм! Ейми Адамс изкърти с ролята на лингвистката.
Ако мога да направя иронична забележка, докато Тенет на Нолан беше времевият Джеймс Бонд, то Първи Контакт е космическият, фантастичен Тенет, нищо че реално се появява по екраните преди филма на Нолан

lyubohar
Цитиране
27 февруари 2023
Вилньов няма слабо, велик е наистина тоя филм. Иначе гледаме Barry по HBO и е супер - нещо като Better call Saul meets The Boys, не знам на какво да го оприлича, но е доста лек и същевременно изненадващо дълбок по някои теми, яко чувство за хумор и доста wtf моменти.
vldir
Цитиране
06 март 2023
8 епизод беше топ.
bojosan
Цитиране
07 март 2023
Freenod написа
Формулата е до изтъркана до безкрай напоследък,но поне кретенията изглежда свежа ,пък и създателите не ги е страх да се самоиронизират

Такива филми дето един мачо ( или една жена) изпребиват камара народ веднага ги скипвам щом вида още първата сцена. Те не са и научно фантастични, предпочитам и обичам научнофантастичните, по вероятно е човек да види извънземни или летящи чинии, отколкото да ме прават на луд карайки ме да гледам как некой пребива една дузина хора да не говорим въоръжени. Това не е фантастика а абсурд, и тия които са го правили идея си немат кво е например да се биеш срещу двама човека, не повече, и то тренирани. Такива сцени не само ме дразнят но ме и отказват да гледам по нататък, считам ги за подигравка.
LethianDream
Цитиране
07 март 2023
Трябва да има и такива филми, не е казано всичко в тях да е взето от живота, все пак това е забавление. От друга страна, и на мен ми стоят доста нереални и съответно няма как да получат висока оценка.

За разлика от Infinity Pool!
Филмът на годината! Не мисля, че съм гледал нещо толкова силно и стойностно последните десет години.
Абсолютен шедьовър! Миа Гот- богиня! Прави може би най-силната си роля. Препоръчвам!

Rostik79
Цитиране
07 март 2023
Мерси за тази препоръка, Летиан - пропуснал съм го нещо този филм. Изглежда като нещо, което бих гледал. Ще чакам из стриймингите да се появи.
LethianDream
Цитиране
07 март 2023
Рос, дано ти хареса, много е важно до каква степен ти е извратено съзнанието Не се лъжи по лепенките за хорър филм, това си е типично мистъри в традициите на ранния баща Кроненбърг и доста от нещата на Дейвид Линч.
Но има толкова скрити послания в този филм, че от първо гледане не успях да асимилирам всичко. Още съм, както казват американците, "shaken" и не знам какво изобщо гледах. Но беше страхотно, другата седмица вероятно ще го повторя.. А сцената на Миа Гот с пистолета, насочен към автобуса.. не знам.. това е може би една от най-великите сцени евър:
(крещейки) "People of the bus, release THE COWARD James Foster"
А вече бях почнал да се отказвам от модерното кино и уок буламачите.. и изведнъж идва това бижу и ме удря по главата като с мокър парцал.

Който няма търпение- може да го гледа с английско аудио и английски субс- има го в рутракер, аз оттам го гледах с чудесно качество.

darkblue
Цитиране
13 март 2023

LethianDream
Цитиране
13 март 2023
Бих й разпорил черния гъз...ако го имаше, серия barely legal

Иначе аз си започнах пак (за пореден път) Лост, може би най-великия сериал за мен, абсолютно съвършен във всички аспекти - сценарий, актьорска игра, детайли, екшън сцени, поука за зрителя.
Луничка може да я гледам и без да говори (Еванджелин Лили). Странно ми е как и защо нито тя, нито Джак (Матю Фокс) успяха да пробият в Холивуд след тези зверски роли в Лост. Лили имаше роля на елфка в Хобита, ако не се лъжа и дотам. Прекрасна актриса

darkblue
Цитиране
13 март 2023
Е сега може да я гледаш в ант мен, да си представяш как те жили
<
1
...
231
...
264
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.