Ролята на живота му е да играе дървото в Пазители на галактиката
Официално е обявен Ридик 4, може да се кефиш. Дано да е продължение на Ридик 2 или да е поне на това ниво.
Тази нощ нещо не можах да спя и хванах случайно по HBO Първи контакт (Arrival). Смазах се адски, велик филм!
Спомням си, че преди няколко години на кино го харесах, но може би не можах да схвана добре някои от посланията. Сега още повече ме впечатли, огромен филм! Ейми Адамс изкърти с ролята на лингвистката.
Ако мога да направя иронична забележка, докато Тенет на Нолан беше времевият Джеймс Бонд, то Първи Контакт е космическият, фантастичен Тенет, нищо че реално се появява по екраните преди филма на Нолан
За разлика от Infinity Pool!
Филмът на годината! Не мисля, че съм гледал нещо толкова силно и стойностно последните десет години.
Абсолютен шедьовър! Миа Гот- богиня! Прави може би най-силната си роля. Препоръчвам!
Който няма търпение- може да го гледа с английско аудио и английски субс- има го в рутракер, аз оттам го гледах с чудесно качество.
Иначе аз си започнах пак (за пореден път) Лост, може би най-великия сериал за мен, абсолютно съвършен във всички аспекти - сценарий, актьорска игра, детайли, екшън сцени, поука за зрителя.
Луничка може да я гледам и без да говори (Еванджелин Лили). Странно ми е как и защо нито тя, нито Джак (Матю Фокс) успяха да пробият в Холивуд след тези зверски роли в Лост. Лили имаше роля на елфка в Хобита, ако не се лъжа и дотам. Прекрасна актриса