Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
252
...
264
>
lyubohar
Цитиране
27 април 2024
Monkey Man - индийският Джон Уик. Супер е, един от най-добрите в жанра.
LethianDream
Цитиране
29 април 2024
Уик изобщо не е нещо велико или впечатляващо, сравнението с него е по-скоро минус, отколкото плюс. Само първата част става, при това с много условности. Сега си видях оценката на първия- 6.9/10, тоест нищо особено

През празниците ще поизгледам доста филми и сериали, които съм набелязал.. ще започна с Fallout-а и The Man in The High Castle, че скоро се смазах от кеф на книгата на Филип Дик.

lyubohar
Цитиране
29 април 2024
Ами води се еталон в тоя жанр. Ся, че жанрът не е особено задълбочен е ясно...Трябва да се подхожда подобаващо.

Иначе и аз в момента чета The Man in The High Castle

Rostik79
Цитиране
29 април 2024
Каквото и да си говорим, Жон Вик пренаписа жанра на 80-тарските екшъни, в които героят пребива тълпи от прииждащи, безмозъчни главорези (в случая ги отстрелва). Разликата е, че каскади, кинематография и хореография са на съвсем ново ниво. Мен ме кефи. Обаче четвъртата част още не съм гледал. Няма я никъде по стрийминга.
LethianDream
Цитиране
29 април 2024
lyubohar написа
Иначе и аз в момента чета The Man in The High Castle

Книжката е топ. Може би не най-силната от неговите книги, но въпреки това си е класа като алтернативна история. Сериалът, гледам, че е 5 сезона, явно са разводнили здраво основната история от книгата

LethianDream
Цитиране
29 април 2024
Rostik79 написа
Обаче четвъртата част още не съм гледал. Няма я никъде по стрийминга.

До втора част успях да издържа, след това съм масивен пас. Имало даже сериал за хотела, където се събираха "стрелците" и агентите ала Уик. Смятай какво дъно е достигнато..

Dandelion - Still The Best Romance Choice
Цитиране
29 април 2024
lyubohar
Цитиране
29 април 2024
Мен ако питаш това го прави по-малко успешен С каскадьори всеки може, със слаб актьор като Киану да изглежда толкова реалистично си е постижение
Цитиране
29 април 2024
Rostik79
Цитиране
29 април 2024
Даже има още по-впечатляващ за мен момент в THe Raid 2 - като минава камерата през автомобила при преследването. Гледах после как са го снимали. Азиатците са ненормални и такава кинематография в Холивуд много трудно може да стане заради множеството изисквания и правила за безопасност.

Спомням си едно интервю на Жан-Клод, в което разказваше как като снимал в Хонконг (или някъде там) местните каскадьори искали да ги удря истински, иначе се обиждали, ако е фейк; все едно не са си свършили работата един вид.

LethianDream
Цитиране
29 април 2024
Аз съм гледал един филм с пачичката от Транспортер, три китайки, никакви каскадьори не могат да ги стигнат, едната си забоде токчето в тавана докато застрелва лошите (0.30 във видеото), чакай да намеря трейлъра, страшна касапница, всички Уикове ряпа да ядат
Rostik79
Цитиране
29 април 2024
Летиан, извинявай, ама този трейлър е много зле
Цитиране
29 април 2024
lyubohar
Цитиране
29 април 2024
Rostik79
Цитиране
29 април 2024
Пише, че на 8ми юли излиза в Дисни+ Маймуно-човека. Тогава ще го гледам, макар, че този актьор някак си ми е трудно да го приема в такава роля.
<
1
...
252
...
264
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.