Уикенда започнах Invasion по Епъл Плюс и.. се смазах. Три епизода отметнах и засега ми харесва изключително много. Точно така си представям една силна фантастика- на фона на нашествието на извънземните да разглежда детайлно чудесни човешки взаимоотношения.. и не чак толкова чудесни такива.
Музиката на Макс Рихтер е убийствена/феноменална и буквално "украсява" всяка сцена.
Има уок, но е доста търпим, няма да кажа приятен, защото не е така
Дотук сериалът в моите очи е много добър към отличен- реално между 8 и 9 по десетобалната, не се лъжете по "ниската" оценка 6.2 в имдб. Ще видим нататък дали ще запази силния начален тласък.
След като приключа Инвазията, смятам да се метна на Dark Matter, гледах трейлъра и изглежда много силно мистъри психопатия, напомняйки ми отчасти на Фонтанът на Аронофски..
Dark Matter - не ме изкефи много, леко ми напомня на Fringe.
На мен ми хареса, за темпото си прав - много е субективно.
@Dark Matter - преди месец четох книгата и тя е уникална, но аз ще изчакам да излязат всички серии и тогава ще го гледам, дано не го претупат в последните серии (до колкото разбрах ще бъдат само 7). И понеже съм фен на Fringe мога да кажа, че нямат нищо общо, но можем да го коментираме след края на сериала, понеже ако се разкаже какво става към края няма да е интересно да се гледа.
Препоръчвам и Monarch: Legacy of Monsters, ако не сте го гледали. Много добре са го направили и ако си гледал филмите за Годзила в някои епизоди изглежда все едно са го снимали по време на създаването им.
Някой който е чел книгите, келебримбор такъв мишок чичко аптекар ли е ? Както е тук в сериала, понеже в играта middle earth shadow of war ме кефи какъв катил е.
А навремето какви елфи имаше ...
Сцената на балкона - Йо, Ромео, как си, браточка, аре да ходим да обираме магазина на Епъл?