Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
Rostik79
Цитиране
08 април 2025
Най-после приключих с The Agency и съм доволен. Не знам дали се планират още сезони, но първият завършва с доста нишки за разказване. Не знам как е оригиналният френски сериал, по който е правен този, но мисля, че го има и него в Showtime и може да го загледам да сравня да видя паралелите. Сигурно ще е по-добър, французите имат добри традиции в екшън филмите и политико-шпионски трилъри. Може би в Европа са най-добри.
В The Agency имаш действие в Украйна и Беларус покрай Руската инвазия. Предполагам във френския ще е някаква война в Африка покрай техните колонии.
lyubohar
Цитиране
08 април 2025
Идвам да препоръчам на Летиан новия филм на режисьора на Parasite и Snowpiercer - Mickey 17. Много откачен филм, отдавна не бях гледал такъв mindfuck. Напомня ми на Brasil. Патисън е невероятен както винаги - един от най-недооценените актьори, според скромното ми мнение.
Rostik79
Цитиране
09 април 2025
Къде го гледа, сякаш по кината не го виждам? Май го има на банани?

Аха - проверих - филмът е на Warner Bros, би трябвало да се появи значи на MAX по някое време.

LethianDream
Цитиране
09 април 2025
Ах,ах, точно се гласях да го гледам на кино, ама ми се стори много шантав трейлъра и викам, айде ще го изчакам на торент или стрийминг. Дават го все още в кината, но в разни неудобни за мен късни часове. Тази седмица летя за Хонконг, дано около Великден, като се прибера, успея да го гледам. Огромен фен съм на Паразит и на Снежния снаряд, щом казваш, че Мики-то е топ, значи ще намеря време да го гледам
lyubohar
Цитиране
09 април 2025
Да, свалих си го отнякъде.

Не знам дали е "топ", странен е много, а и имам още половин час, че не можах да го догледам онзи ден. Но със сигурност е много по-шантав от трейлъра и не е за всеки, но лично мен ме забавлява много

Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.