Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
LethianDream
Цитиране
06 ноември 2025
Скуид-а аз го харесвам, там не е толкова хорър, повече екшън и драма. Но и аз не съм гледал втори и трети сезон все още. Дългата разходка е супер, доста ми хареса, макар че финала е различен от този в книгата.

А тези сериали за убийци ги гледат само изморени съпруги след дълъг ден. Имах една позната с детенце, която гледаше по цял ден един канал за престъпления, няма новини, няма други неща за гледане, цял ден това

Като почнахме темата за сериалите, някой прежали ли се за новия сезон на Уичъра? Оценките са потресаващо слаби..Аз едва издържах с триста зора първия сезон, който се води едва ли не за отличен

LethianDream
Цитиране
06 ноември 2025
dzhiny написа
Тва не е само сериен убиец. Тоя имаше фетиши и влечения към майка си, която умря и я заровиха. Накрая на епизода си я изрови да си върши работа... Мани ти серийните убийци... чекни го и после кажи дали е за дечица.
PS Надявам, се тук няма непълнолетни.

Има и доста по-гнусни и гадни неща, които съм гледал, от това жив човек да чука някой труп..

dzhiny
Цитиране
06 ноември 2025
LethianDream написа
ато почнахме темата за сериалите, някой прежали ли се за новия сезон на Уичъра? Оценките са потресаващо слаби..Аз едва издържах с триста зора първия сезон, който се води едва ли не за отличен

На мен първи и втори много ми харесаха, трети беше много яко направен визуално, но нищо не вдянах от към сюжет и времева линия и го зарязах. Като гледам и четвърти е така. Аз до колкото съм чувал и книгите са много объркващо написани.
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
lyubohar
Цитиране
06 ноември 2025
От вашия разговор се сетих за най-гнусния виц: Иванчо л*жел баба си и по едно време примляснал: "ммм...конска сп**ма. ето от какво е умряла дъртата".
dzhiny
Цитиране
06 ноември 2025
Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
The_Doctor46
Цитиране
06 ноември 2025
LethianDream написа
Като почнахме темата за сериалите, някой прежали ли се за новия сезон на Уичъра? Оценките са потресаващо слаби..Аз едва издържах с триста зора първия сезон, който се води едва ли не за отличен
Отличен може да е само за човек,който нито е играл играта,нито е чел книгите.Аз сериали не гледам,но за Вещера се опитах да направя изключение.Само като видях каста(с изключение на Хенри),ми стана ясно какво ще е.То не е само каста де.Ти като отявлен хейтър на Дапковски,що го зяпаш?
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.