Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
lyubohar
Цитиране
18 септември 2025
Rostik79 написа
Е, това хлапетата да мъкнат тяло на човека през половината остров, който уж е хай-тек непристъпна крепост без никой да ги види беше даже направо Бени Хил-момент, хаха!

Именно, пълна пародия беше това и дори не беше особено забавно Сблъсъкът на двата отряда също беше мега смешен. Въобще с тия деца според мен са гонили малко Stranger things вайб, но почват сериозно да пресоляват манджата и особено последния епизод за мен се е получило като пародия.

Също излизането на пришълеца от гръдния кош винаги е било някакъв ужасяващ момент, но за мен го съсипаха завинаги заради цялостно комедийния аспект на сцената. Въбоще violence/gore елементите са като в евтин слашър, което не е вайбът на Alien за мен.

А командването на пришълеца какво да прави и кой да напада ми е в пълен конфликт с разбиранията как действат тези същества. В моята класация Очото е топ изродът вече, от което наистина ме побиват тръпки, което говори достатъчно колко съсипаха горкия зиноморф за една серия.

Цялата серия беше тотален криндж за мен, вероянто на Летиан ще му е единствената любима

nightwarrior
Цитиране
18 септември 2025
Не съм го гледал още, оставям си двата последни за наведнъж. Но като ви слушам звучи като да е топ 10 епизод от тв за Летиан
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.