Bugonia, Train Dreams, Frankenstein - ето 3 добри американски филма само от последния месец. Имаше и много хубави неамерикански, разбира се...
Първо, вирусът не е случайно пръкнал се. Реално е базиран на неща като Бяс и Ебола, които наистина съществуват. Преди неща като The Last of Us, да вкарат идеята за Cordyceps от мравките.
Второ, самите зомбита са доста бързи и реално имат повече акъл, отколкото класическите тромави и безмозъчни трупове, които бяха преди.
Трето, развива се във време, в което нормалната цивилизация вече е отишла по дяволите, не се случва тепърва. Филмът много бързо в интрото и първите надписи обяснява какво се случва в началото.
Четвърто, проблемите които героите имат, не са само от чумата. Втората половина на филма засяга други теми.
Килиан Мърфи е млад, да, но доста добър в ролята си. Този филм реално изстрелва кариерата му. Аматьорската кинематография и филтрите който ползват, също допринасят към филма.
"28 дни по-късно" си е може би, най-добрият зомби филм, според мен. Новият не съм го гледал, но "28 седмици по-късно" не ми хареса особено.
Може да дам втори шанс на сериала, ама нека излязат всички серии, да ги бинджна двата сезона за един уикенд ![]()
То допреди да си обновят политиката и да искат верификация от собственика на акаунта, бяхме 4-5 човека на един акаунт и плащахме по 5 лева на месец. ![]()
Ама впоследствие спряхме да го гледаме, но аз след време почнах и си направих отделен акаунт. И 20 лева прецених, че не са толкова много и като ми се гледа, плащам. ![]()