Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
288
...
293
>
LethianDream
Цитиране
23 февруари 2026
Трафикът го бях гледал още като студент като излезе и никак не ми хареса.

Между другото, не знам защо се подсетих за великия първи Сикарио с Емили Блънт, смятам пак да го врътна тези дни.

Също издържах около 5 минути дублиран Тенет по някой от каналите и щях да си изповръщам червата. При положение, че това е невероятно силен филм, а саундтрака на Лудвиг Йорансон го знам наизуст и съм се хващал, че си го въртя през определени периоди. Та, Тенет скоро пак ще го изгледам отново (с буквички, разбира се). Началната сцена в операта и оная сцена на първия досег на нашия с "обърнатия" свят са ми може би сред най-любимите сцени изобщо в киното.

Blink Twice e много зле, страшен шит, един от най-слабите филми, които съм гледал наскоро.

Аз през отпуската извъртях пак трите части на Властелина и за пореден път се убедих, че втората част е най-слабата. Като слаба в тази трилогия е оценка отличен 8/10

Rostik79
Цитиране
23 февруари 2026
На мен точно втория Властелин пък ми е любимия Заради обсадата на Шлемово усое и заради онази битка от по-рано. За мен и трите филма са 10 от 10.

Сикарио е брутално як, за мен доста по-добър от Трафик, ако може да ги сравняваме. И аз за него си мислех, както и Сикарио 2, който само отчасти веднъж гледах и май така и не съм гледал открай докрай.

Rostik79
Цитиране
25 февруари 2026
Изгледах ТРОН: Арес и ми хареса повече от ребуута от 2010-та година, който беше доста скучен и разпилян. Този е много добре и красиво заснет, дори съжалявам, че не съм го гледал на 3Д, личи си, че много са мислили в тази насока. Историята е по-консистентна и стегната, макар и малко по детински наивна как ИИ-то иска да стане "истински човек". Музиката на Трент Резнър има много силно въздействие с този мрачен дарк-синт-уейф/индъстриал. Имаше и доста plot-holes, ама карай. Кой ти се задълбочава толкова вече
LethianDream
Цитиране
25 февруари 2026
Чакам "шедьовър", сравним със Здрач:

Rostik79
Цитиране
26 февруари 2026
Няма място за сравнение, това ще е по-яко
dzhiny
Цитиране
27 февруари 2026
Това е пълен смях, хаха и актьорите са някакви тиктокъри подобни

Виждам и този от Биг Брадър, който го накараха да си обръсне брадата и каза, че не я бръснал от 20 години, а той на 25

"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
igra4
Цитиране
28 февруари 2026
Ревете за замунда, ама сега го ядохме, явно са погнали и zenoplay и playtube днес и не не работят…
Mitko6000
Цитиране
28 февруари 2026
Тук специално, никой не реве за Замунда. Други тракери още съществуват.
igra4
Цитиране
28 февруари 2026
На мен не ми трябват тракери ами добри онлайн сайтове са стрийминг на филми и сериали, а зеното и плейтуб бяха точно това, но ги спряха
bojosan
Цитиране
01 март 2026
закриха и аксел торент .
BundyBari
Цитиране
01 март 2026
Носталгията ми по торент сайтовете изчезна точно за няколко дни. Аз ги ползвах само за филми и сериали, а интерактивната телевизия изобщо не знаех, за какви канали плащам. Но неволята учи и като погледнах... ми то само филми по цял ден да гледам в продължение на 1 месец без да правя нищо друго, не мога да смогна да изгледам всичко стойностно. Разбира се, минуса е, че са стари вече и почти всичко най-добро вече е гледано най-малко по веднъж, но преди с торентите по 1 час избирах нов филм и накрая пак не гледах, че не можех да си харесам, а сега за 1 седмица около 7-8 филма си изгледах пак и все класика в жанра ("Пърл Харбър", "Спасяването на редник Райън", "Армагедон", Трилогията на "Властелина на пръстените", "Мисията невъзможна" 1 и 2, "Шифърът на Леонардо", "След утрешния ден"). Пробвай да разцъкаш каналите си с 1 седмица назад и няколко дни напред и съм сигурен, че много неща ще си набележиш. А за новите филми, тъкмо пак ще започна да ходя по-често на кино, че с тея торенти малко бях отвикнал, а там си е най-тръпка като си й фен на филма (малко като любима игра да вземеш на Преордър)
Rostik79
Цитиране
02 март 2026
Е те новите филми и без това не излизат веднага по платформите, освен ако не са straight-to-streaming. И като стана въпрос, гледах един такъв филм - причиних си The Wrecking Crew - екшън-комедия с Джейсън Момоа и Дейв Батиста. Почти guilty pleasure - има някой друг по-добър лаф и някоя затапка, няколко добри каскади и това е. Поне е с по-висок възрастов рейтинг и се използва доста f-думата и има кръв като се бият, както и една-две по-брутални сцени като късане на крайници, та не е съвсем детски (поне визуално, иначе си е доста наивен и плосък).
Но се зачудих - личи си, че филмът е със солиден бюджет, но излиза директно в Амазон Прайм без да има прожекции на кино. Как му избиват парите? Може би никак - просто го ползват да си буустнат и оправдаят абонамента? Евентуално след известно време на ексклузивност да го продадат и на други платформи и кабелни телевизии?
LethianDream
Цитиране
02 март 2026
Почнах да отмятам филми и съм доволен, снощи изгледах накуп цели три филма - започнах с класическия Знам какво направи миналото лято, беше ми останал под радара, доста ми хареса, страхотна Дженифър Лав Хюит. Ще изгледам и римейка скоро.

Започнах поредицата 28- изгледах накуп дните и седмиците, и двата филма доста стабилни.. Останаха ми годините и Боун темпъла, който е втора част на годините.

Rostik79
Цитиране
02 март 2026
И аз чат-пат гледам пропуснати през годините филми - оня ден The Hurt Locker (или на български както го пишат "Войната е опиат") на Кетрин Бигълоу, който взе Оскара 2009-та. Хареса ми, но ... чак най-добър филм... Подготвил съм и Strange Days, пак на Бигълоу, че и него съм пропуснал.
Междувременно изгледах The Heretic с Хю Грант и две девойки . Стабилен трилър с много готин диалог. Хю Грант е много добър впрочем. Жалко, че толкова години го бутаха в разни сладникави комедийки, а може да е страхотен злодей.
LethianDream
Цитиране
02 март 2026
Хърт Локър-а имаше една много велика сцена- нашият като отиде в магазина и не знаеше какво е любимо на детето му...

Странни дни е велик! Ще ти хареса, убеден съм.

Джулиет Люис е богиня! Огромен фен съм, не знам обаче къде изчезна тя след страхотните си роли в края на 90-те. Сигурно е някакво бабче в момента и не й дават роли вече..

Проверих я, участва основно в сериали след 2010 година..

<
1
...
288
...
293
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.