Между другото, не знам защо се подсетих за великия първи Сикарио с Емили Блънт, смятам пак да го врътна тези дни.
Също издържах около 5 минути дублиран Тенет по някой от каналите и щях да си изповръщам червата. При положение, че това е невероятно силен филм, а саундтрака на Лудвиг Йорансон го знам наизуст и съм се хващал, че си го въртя през определени периоди. Та, Тенет скоро пак ще го изгледам отново (с буквички, разбира се). Началната сцена в операта и оная сцена на първия досег на нашия с "обърнатия" свят са ми може би сред най-любимите сцени изобщо в киното.
Blink Twice e много зле, страшен шит, един от най-слабите филми, които съм гледал наскоро.
Аз през отпуската извъртях пак трите части на Властелина и за пореден път се убедих, че втората част е най-слабата. Като слаба в тази трилогия е оценка отличен 8/10
Сикарио е брутално як, за мен доста по-добър от Трафик, ако може да ги сравняваме. И аз за него си мислех, както и Сикарио 2, който само отчасти веднъж гледах и май така и не съм гледал открай докрай.