Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
293
...
296
>
LethianDream
Цитиране
01 юни 2026
LethianDream написа
Изгледах първия сезон на Paradise и идвам да ви разкажа за него без спойлери.

Сериалът е интересен и си заслужава, въпреки някои спорни решения. Сюжетът е горе-долу ясен- настъпва края на света и малка група от избрани хора (около 20 000) намират убежище дълбоко под планина в Колорадо. Но както всички знаем, хората са си хора и всичко отново се повтаря - алчност, власт, лъжи, корупция.. Президентът е убит и започва лавина от събития.

Има няколко страхотни персонажа, които правят сериала, като за съжаление главният протагонист НЕ е сред тях.

Феноменална роля на кучката Синатра, тази тотално разцепва. Също много силно изпълнение на геймърката, вманиачена по Уии-то си.

С удоволствие ще изгледам и втория сезон тази седмица. Препоръчвам ви сериала!

bojosan
Цитиране
06 юни 2026
Аз чакам Деня на чакала втория сезон ама кой знае..Иначе сега съм загледал германския Dark, уж бил на първо място в некакви класации, бива сериала, не е лош. Пет серии изгледах от първия сезон и ме грабна, не може обаче да се сравнява с Брекинг бед, Наркос и Ел Чапо и не знам що са го класирали пред тях
LethianDream
Цитиране
08 юни 2026
Брейкинг Бед не издържах и един епизод. За мен това е скандална тъпотия, която не знам дори какво прави сред най-добрите сериали. Феноменална тъпня.
Дарк е много добър сериал, но трябва реално да се сравнява с други сериали-мистерии като Досиетата Хикс, Туин Пийкс, Уейуърд Пайнс и други. Иначе сравнението е на картоф с месо, нищо обшо.

Приключих двата сезона на Paradise и като цяло съм със смесени чувства. Не беше зле, но можеше да бъде много по-добре. Феноменални изпълнения на двете актриси в ролите на Джейн и Синатра. Главният герой, обаче, черният Джон Маклейн, зловещо съкваше почти през цялото време. Мега дразнеща персона за протагонист. Oтдавна не съм искал така главен герой да умре Все пак имаше доста интересни нишки, надявам се, че в следващия сезон поне една част от тях ще се разплетат.
Давам 7.5/10 като оценка.

dzhiny
Цитиране
08 юни 2026
Препоръчвам, Good Omens (по Тери Пратчет), мнного много забавен и разтоварващ!
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
bojosan
Цитиране
09 юни 2026
Тоя Dark дето го класират на първо място няма една серия която поне половината да не съм я проспал. Завърших първи сезон и все повече и повече ме унася на дрямка тоя сериал.
lyubohar
Цитиране
09 юни 2026
Не го слушай LethianDream, никога не е разбирал от сериали Точно дрямка си е Dark. Има нещо много яко в него, изгледах го, но се усеща, че е правен от скучни немци

Ти гледа ли Gomorrah, който ти бях препоръчал? Един от най-добрите сериали за мафия/гангстери за мен. Италиански е, също можеш да провериш Zero Zero Zero - американски мини-сериал по книга на същия италиански автор като Gomorrah. Също велик сериал в духа на тези, които харесваш, е The Shield.

Само ще добавя, че Роберто Савиано (авторът на книгите) живее под постоянна полицейска протекция, даже не знам дали не е и в пълна нелегалност заради книгите и статиите си за мафията.

igra4
Цитиране
13 юни 2026
Дарк, последния сезон не беше кой знае какво, става серияла в началото хайп, после накрая чакаш с облекчение последните епизоди.
bojosan
Цитиране
16 юни 2026
igra4 написа
Дарк, последния сезон не беше кой знае какво, става серияла в началото хайп, после накрая чакаш с облекчение последните епизоди.
Да точно , в началото ме грабна, но колкото повече напредвах в сериала толкова по отегчителен ставаше.Аз стигнах до края на първи сезон и нямам сили да продължа нататък.
Rostik79
Цитиране
14 юли 2026
Ако ви се гледа добър хорър ... може спокойно да пропуснете Lee Cronin's the Mummy
Нито страшен ми беше, нито с нещо имаше да ме изненада като някакъв неочакван обрат, примерно. За сметка на това със смехотворната игра на Jack Reynor (познат и от Midsommar). Филмът прекалено на сериозно се взема и му се иска да е новият Заклинателят или като нещо от The Conjuring вселената, но е твърде генеричен и скучен. Залага на няколко по-гнусни боди-хорър сцени, но си личи, че са самоцелни и са толкова over-the-top, че чак са смешни.
BossOfGermany
Цитиране
14 юли 2026
Скривайки из Фейсбук нюзфийда попаднах на някакъв meme клип на набор 04, който се оплакваш от рекламите докато гледал филми от мрежата (за без пари естествено).
Първоначално бях потресен от невежеството от страна на автора, че не е чувал за адблокъри, но още по-огромно впечатление ми направи следният коментар под поста: "В кой век живеем, че все още пиратстваме филми?"

М-м-моля?
Бате ти трябва да си мега-турбо-ултра халката ако даваш пари да гледаш извращенията на Холивуд. Единствената продукция която следя и подкрепял гинансово е тази на Стоян Колев. Почти всеки ден му гледам епизодите от новия сезон. Просто никъде другаде по света няма такъв образ като него, а да не говорим колко е над нивата на всяка една филмова звезда (не наистина!!!!)

Пича го няма никакъв от 5г насам, от нищото решава да се завърне обратно и буквално взривява целия нет из България. Е няма такъв човек, честно. Дори и GTA VI не можа да му се мери по кура.

Rostik79
Цитиране
15 юли 2026
Кой е Стоян Колев и кога е взривил нета, че не съм разбрал нещо?
LethianDream
Цитиране
15 юли 2026
Не е ли оня спрял наркоман, който скоро го арестуваха?
The_Doctor46
Цитиране
15 юли 2026
Единствения Стоян Колев,който знам е бившия вратар на ЦСКА.Ама аз нямам профил в нито една социалка,та доста неща са ми "спестени" като това да знам кой е Стоян Колев.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
15 юли 2026
"Арест на АМ "Тракия" (Юни 2026 г.): Задържан е след подаден сигнал на телефон 112, че шофира луксозен автомобил и размахва пневматична пушка през люка на колата. При последвалата полицейска проверка дава положителен тест за кокаин."

Класически глупак Не знам какво взривява тоя, явно глупостта

LethianDream
Цитиране
15 юли 2026
Rostik79 написа
Ако ви се гледа добър хорър ... може спокойно да пропуснете Lee Cronin's the Mummy
Нито страшен ми беше, нито с нещо имаше да ме изненада като някакъв неочакван обрат, примерно. За сметка на това със смехотворната игра на Jack Reynor (познат и от Midsommar). Филмът прекалено на сериозно се взема и му се иска да е новият Заклинателят или като нещо от The Conjuring вселената, но е твърде генеричен и скучен. Залага на няколко по-гнусни боди-хорър сцени, но си личи, че са самоцелни и са толкова over-the-top, че чак са смешни.

Между другото, забелязвам, че напоследък в хоръра залагат все повече на гнусотиите, подобни сцени имаше и във Варваринът (The Barbarian)..Лично аз ненавиждам този тип "хорър".

<
1
...
293
...
296
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.