Сериалът е интересен и си заслужава, въпреки някои спорни решения. Сюжетът е горе-долу ясен- настъпва края на света и малка група от избрани хора (около 20 000) намират убежище дълбоко под планина в Колорадо. Но както всички знаем, хората са си хора и всичко отново се повтаря - алчност, власт, лъжи, корупция.. Президентът е убит и започва лавина от събития.
Има няколко страхотни персонажа, които правят сериала, като за съжаление главният протагонист НЕ е сред тях.
Феноменална роля на кучката Синатра, тази тотално разцепва. Също много силно изпълнение на геймърката, вманиачена по Уии-то си.
С удоволствие ще изгледам и втория сезон тази седмица. Препоръчвам ви сериала!
Приключих двата сезона на Paradise и като цяло съм със смесени чувства. Не беше зле, но можеше да бъде много по-добре. Феноменални изпълнения на двете актриси в ролите на Джейн и Синатра. Главният герой, обаче, черният Джон Маклейн, зловещо съкваше почти през цялото време. Мега дразнеща персона за протагонист. Oтдавна не съм искал така главен герой да умре
Все пак имаше доста интересни нишки, надявам се, че в следващия сезон поне една част от тях ще се разплетат.
Давам 7.5/10 като оценка.
Ти гледа ли Gomorrah, който ти бях препоръчал? Един от най-добрите сериали за мафия/гангстери за мен. Италиански е, също можеш да провериш Zero Zero Zero - американски мини-сериал по книга на същия италиански автор като Gomorrah. Също велик сериал в духа на тези, които харесваш, е The Shield.
Само ще добавя, че Роберто Савиано (авторът на книгите) живее под постоянна полицейска протекция, даже не знам дали не е и в пълна нелегалност заради книгите и статиите си за мафията.
М-м-моля?
Бате ти трябва да си мега-турбо-ултра халката ако даваш пари да гледаш извращенията на Холивуд. Единствената продукция която следя и подкрепял гинансово е тази на Стоян Колев. Почти всеки ден му гледам епизодите от новия сезон. Просто никъде другаде по света няма такъв образ като него, а да не говорим колко е над нивата на всяка една филмова звезда (не наистина!!!!)
Пича го няма никакъв от 5г насам, от нищото решава да се завърне обратно и буквално взривява целия нет из България. Е няма такъв човек, честно. Дори и GTA VI не можа да му се мери по кура.
Класически глупак
Не знам какво взривява тоя, явно глупостта
Между другото, забелязвам, че напоследък в хоръра залагат все повече на гнусотиите, подобни сцени имаше и във Варваринът (The Barbarian)..Лично аз ненавиждам този тип "хорър".