Иначе за игрите на Фром гледах интервю на Миядзаки, че като е бил по-млад не е вдявал бъкел английски и е гледал илюстрации при английските книги и си е съставял историята в главата. Затова и разказа в игрите му е поднесен особено. Разчита на item description и на визуален storytelling, а не типично поднасяне на информацията. Макар че Елден ринг конкретно е най-достъпен откъм поднасяне на историята, дори и при него трябва малко въображение и анализ.
Гледам го всяка седмица, единственият сериал, който следя и ме кефи на макс в момента.
Сара (Ейвъри Конрад)- богиня! Искам повече да играе и да пушват героинята й, забележителна е!
Другата ми любимка е мексиканската пастърма Каталина Сандино Морено- главния женски персонаж Табита- майката на хлапетата.
Не ми останаха подобни сериали тип - деспотия, мистерия, ужас 😀
Това съм го пропуснал или отдавна май бях чул, че ще има сериал, но съм забравил. Гледам, че го има на SkyShowtime и го почвам. Изглежда ми микс от хорър и простотии (в добрия смисъл) като Ash vs Evil Dead.
От мистериите/сай-фай напоследък чат-пат заглеждам Paradise, но не ме зарибява стабилно (not great, not terrible).
Като цяло идеята е нещо като микс от Субстанцията с Деми Мур и Смъртта ѝ отива, ако си го спомняте, само че без комедийния елемент. Атмосферата е малко като от филмите на Дейвид Линч и има някои гнусни сцени.
Има и стабилен каст от актьори - Аштън Кътчер (страхотна роля тук прави!), Ребека Хол, Винсент Донофрио и Ивън Питърс (който беше Куиксилвър в X-Men филмите).
Иначе Фром си ме радва, може би някак успявам да се потопя повече в историята и си беше супер последния епизод, куклите ми харесаха.
Тази седмица обаче няма епизод и затова почнах и аз Paradise. Добре започнаха първите три епизода, но нямам желание да гледам нови и нови епизоди, просто няма зарибяващия елемент, който прави сериала велик като Lost или Prison Break. Спомням си, че Призъна изгледах два сезона за два дни почти без ядене и спане. Беше уникален сериал. Пак бих гледал първите два сезона с огромен кеф.
Та за Рая... черното дръвче за главен герой и латината, дето й пръска задника с големия си чеп... ми не стават, няма химия на екрана. Като правя аналогии, да си продължа - Уентуърт Милър и оная лекарка в Призъна имаха химия на екрана, без да се разкъсат от ебане в третия епизод.
Куклите бяха брутални
Сериалът е интересен и си заслужава, въпреки някои спорни решения. Сюжетът е горе-долу ясен- настъпва края на света и малка група от избрани хора (около 20 000) намират убежище дълбоко под планина в Колорадо. Но както всички знаем, хората са си хора и всичко отново се повтаря - алчност, власт, лъжи, корупция.. Президентът е убит и започва лавина от събития.
Има няколко страхотни персонажа, които правят сериала, като за съжаление главният протагонист НЕ е сред тях.
Феноменална роля на кучката Синатра, тази тотално разцепва. Също много силно изпълнение на геймърката, вманиачена по Уии-то си.
С удоволствие ще изгледам и втория сезон тази седмица. Препоръчвам ви сериала!