hategame logo
Ето как изглежда римейкът на Master of Orion
пуснато на 04 октомври 2015 от pseto
master of orion 5
По-рано тази година беше обявен римейк на класиката Master of Orion от страна на компанията Wargaming, която познаваме най-вече с World of Tanks. Доколкото играта звучеше интересно на пръв поглед, то появило се по-рано през седмицата видео, включващо и малко геймплей може да ни накара да сме... адски подозрителни.

Като цяло новият Master of Orion изглежда като доста нискокачествен продукт. Откъм анимациите и озвучаването на двата робота, които уж трябва да разчупят презентацията. И най-вече... откъм геймплеят и ефектите в него. Които са меко казано архаични... дори и за игра, струваща няколко долара в Steam.

Доколкото очевидно говорим за прекалено ранно клипче – разработката тепърва е започнала – то вече можем да си зададем доста въпроси. Основният от които е дали Master of Orion няма да е тотален провал...

Всъщност стратегията ще е опит на Wargaming малко да се диверсифицира – компанията познаваме с MMO-та като World of Tanks, World of Warplanes и World of Airships. Изглежда обаче нямат намерение да акцентират толкова на Master of Orion, която серия купиха от Atari.

Коментари
Charcharo avatar
Charcharo
05 октомври 2015
Не мога да ги разбера Wargaming...
Имат ресурсите да водят война с поне 3-4 държави едновременно

Правили са добри RTS и RTT игри преди... те даже от това са започнали...

Защо не се стегнат с MoO 3? Та това е класика...

pseto avatar
pseto
06 октомври 2015
И аз нямам идея защо са отделили чак толкова малко пари - очевидно - за този проект. Едва ли го правят, че да печелят от него - World of Tanks си е достатъчно успешен. Нямам идея, честно казано...
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл