hategame logo
Master of Orion – видео за актьорския състав
пуснато на 19 февруари 2016 от pseto

Първото видео, което видяхме от новия Master of Orion... трудно можеше да се окачестви като впечатляващо. Напротив – специално гласовата актьорска игра беше адски дразнеща. Оказва се обаче, че в пълния продукт положението ще е съвсем различно. Видеото отгоре ни показва какво можем да очакваме откъм актьорски състав... и да, става дума за множество големи имена.

На очи моментално се набива Марк Хамил, който от години се подвизава предимно като гласов актьор. Няма как да се мине и без Трой Бейкър и Нолан Норт, нали? В огромно количество високопрофилни игри чуваме техните гласове и тук няма да има изключение. Богатият актьорски състав на Master of Orion включва и Роджър Крейг Смит – познат ни като Ецио Аудиторе – Робърт Инглунд от Кошмар на Елм Стрийт, както и още куп други популярни лица.

Като цяло видеото над статията звучи доста по-впечатляващо от онова, което първоначално ни бе представено от Master of Orion. Което определено е страхотно! Но колко ли средства ще се инвестират в геймплей?

Римейкът на Master of Orion се разработва под шапката на Wargaming – компанията зад супер популярния World of Tanks. Разработчици обаче са аржентинците NGD, което може да ни накара да се запитаме дали ще имат достатъчен бюджет. Видно е обаче, че поне ако говорим за озвучаване Wargaming не са пестили средства.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл