hategame logo
Quantum Break е най-успешната игра на Microsoft за Xbox One
пуснато на 19 април 2016 от pseto
quantum break 3
Quantum Break е най-успешната игра на Microsoft Studios за Xbox One. Новината идва от Xbox Australia, като на пръв поглед може да прозвучи доста добре, но има една малка уловка.

Досега под формата на разпространител Microsoft действаше за сравнително малко заглавия, най-известните от които Sunset Overdrive и Ryse: Son of Rome. Последното не записа нито високи продажби, нито пък получи добри отзиви. Що се отнася до Sunset Overdrive, екшънът някак мина между капките и едва ли се е харчил страхотно.

Така е логично Quantum Break да е най-популярната Xbox One игра. За съжаление обаче австралийската Xbox дивизия не ни разкрива точни продажби.

Освен за конзолата на Microsoft играта видяхме и за PC. Отзивите за компютърния порт обаче бяха изключително негативни, най-вече заради лоша оптимизация, високи изисквания и куп крашове.

Коментари
DragonSlayer avatar
DragonSlayer
19 април 2016
Microsoft: "Нашето гардже е най-красиво!"

Изобщо, работата е "мижай, да те лАжем!"

bojosan avatar
bojosan
19 април 2016
Аз се бех зарекъл да я не купувам щото била много кратка и филмчетата я правели по дълга ама четох едни ревюта на едни пичове,които много ме надъхаха,пишат че е шедьовър играта и вече почвам да размислям,грехота е да пропусна това заглавие,то Uncharted 4 ,Gears of War 4 и Quantum Break не изиграе ли човек ,за какво си е купил конзола ?
То и Until Dawn беше много кратка ама ме изпълни сто пъти повече от MGS5 на която имам празни 40 часа .
rosniak avatar
Roskobg
19 април 2016
А после се чудим защо игрите станаха игри-филми, после филми-игри, и накрая ще са само филми с минимален геймплей....
DragonSlayer avatar
DragonSlayer
19 април 2016
10 часа филм не е малко, но бая скъп ми идва билетът за тая прожекция.
rosniak avatar
Roskobg
19 април 2016
И на мен, и на много други @Dragonslayer. Както казах- никакъв шанс игра като Until dawn да бъде повече от 15 часа като кампания на един стрийм. Грубо казано, стриймърите я превъртяха за 12 часа.
vldir avatar
vldir
19 април 2016
Голяма скука.
vldir avatar
vldir
20 април 2016
Аз я забравип още на първата седмица. Даже не я довърших. Изгорях с парите, но кво да се прави. Все пак получих Alan Wake и пеце версията на QB
bojosan avatar
bojosan
21 април 2016
Как така си изгорял ? Що не я продаде в Оlx като не те кефи ?Аз щях да ти я купя...Вече съм си я поръчал от друго място,играта е като творба на Буковски,четох много добри отзиви за нея от хора чието мнение ценя много.
NikoJ avatar
NikoJ
20 април 2016
Само като видях как въри пеце порта из тубата плаках от смех .ахахах хем грозна ужасна графика некфи измислено грозни bullet tracers дето е ефект от игра на 90те ДА ФЪЪЪК .. грозни ръбати текстурииии и "ВЕЛИКИ ГЕЙМ ЕФЕКТИ" дето ако картат ти се счупи и почне да дава артефакти в игри няма да направиш разлика в таз игра аххаха басси смехЪ ! същите тез ефекти ги бях постигнал в dead space 2 като си клокнах онзи за времето си gtx460 ... та тука направо са си казали "ТЕй тей ще е бъгня дай да направим ефектите като графични бъгове " хахахах не чеснтно .. точно на тва ми мяза в 90% и играта ще е забравена до 2 месеца .. а примерно битчера ... още го говорят
bojosan avatar
bojosan
21 април 2016
Битчера за който ти говориш го разкарах още след няма и час игра.Пробвал съм я на всички платворми,и за мен играта не струва.А за Quantum Break - не издържах и си го поръчах.Хората от чието мнение се влияя са малко,а тяхното мненеие за играта е че е шедьовър.Каквато и да е,играта е задължителна,и няма как да не я опитам.
DragonSlayer avatar
DragonSlayer
21 април 2016
Божо, как изобщо разбра какво се опитва да каже? Дешифриране?
PornFlakes avatar
PornFlakes
21 април 2016
Има пиратка в Замунда. С оглед на всички ревюта и мнения, нищо няма да загубиш ако я пропуснеш.

Виж, има друг високопрофилен ексклузив, за който можеш да кихнеш пари без да те е яд - Ratchet & Clank. Снощи го почнах. Играта е най-великолепния платформър, който съм играл от Ratchet & Clank Gladiator насам. Може би, защото съм фен на поредицата и Ratchet & Clank 1 я разбих преди години на PS2, но за 70лв. играта чисто и просто си заслужава.

pseto avatar
pseto
21 април 2016
Честно казано за мен е порочна практика игра-филм или игра-сериал, каквато явно е Quantum Break да се продава за подобни пари. Или цената трябва да е различна или... не знам. Но честно казано аз не поставям особено високо игрите-филми по принцип. Нека го кажа така - ако нещо ще се прави на филм (или сериал) ще оценя по достойнство филмовата и сериална негова част, сравнявайки с най-доброто в тези изкуства. Както правим и ние с геймплея. Ако е далеч от истината - значи критиките са основателни.

Смятам, че е принизяващо за гейминга някой посредствен филм да се предлага в кожата на игра и едва ли не геймърите да са длъжни да хвърлят капи, все едно геймингът е някакво половинчата форма на изкуство.

Но ще видим, де, скоро се надявам и да мина на Quantum Break след Dark Souls 3.

vldir avatar
vldir
21 април 2016
Digital ми е.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл