hategame logo
Quantum Break има потенциала да се превърне „в мега хит“
пуснато на 01 април 2016 от pseto
quantum break 4
Quantum Break има потенциала да се превърне в мега хит, смята Аарън Грийнбърг, маркетинговият шеф на Microsoft. В свое интервю той разкрива, че новото отроче на студиото Remedy се харчи по-добре от очакваното.

„Предварителните поръчки са силни – представянето е доста по-добро от очакванията ни. Играхме Quantum Break, знаем, че е страхотен. Да стискаме палци, но аз мисля, че имаме мега хит“, казва Грийберг.

Той добавя, че няма търпение да прочете първите ревюта за Quantum Break – първите такива на критиката вече са налични, докато геймърите ще могат да се сдобият със заглавието на 5 април.

Всъщност е интересно да се отбележи, че заглавието бива прието в двете крайности от критиката. Има както куп положителни отзиви и перфектни оценки от 10/10, така и доста по-критични ревюта за Quantum Break. Нещо, което едва ли се нрави на Remedy и Microsoft.

Самата игра съвсем наскоро се сдоби и с PC версия – с години смятахме, че е налична единствено за Xbox One. Quantum Break обаче може да се купи само от магазина на Windows 10, като задължително е нужна и тази ревизия на операционната система, за да тръгне заглавието.

Коментари
vldir avatar
vldir
01 април 2016
Тоя ми прилича на Ненчо Балабанов от faceboyko
hyper avatar
hyper
01 април 2016
Ако не беше тоя уин 10 да съм преордърнал, видя ли Remedy не гледам и ревюта, ама частните NSA т.е. M$ треа си пробутват шита. :@
bojosan avatar
bojosan
01 април 2016
Какво искаш да кажеш с това видя ли Ремеди не гледам ревюта ? В смисъл,сигурен си че нямат лош продукт ?
hyper avatar
hyper
02 април 2016
Сигурен съм, че на мен ще ми хареса, дори някак си да не са направили добра игра overall, просто ми харесват стила и историите им.
pseto avatar
pseto
01 април 2016
Абе то който не е пробвал да ни окраде личните данни - той не е успял. Не знам дали в някой форум не съм споменавал колко сантима ми е хуя - ако да, сигурно и това е известно за мен от публичната информация, която съм дал за себе си. Тъй че не ме притеснява това особено. Пък и се съмнявам, че се извлича особено много повече информация от Windows 10, сравнено със седмицата да кажем.
undefined
Disketa
02 април 2016
Аз за това си стоя още със Windows 98. Шегата на страна спрял съм ъпдейтите на 7-цата, повече от година. Но иначе и на нея пуснаха ъпдейти за телеметрия и следене.
hyper avatar
hyper
02 април 2016
Че в 7 не знам да има keylogger и такива съмнителни неща, а онова с автоматичното включване пак след 7 дена ли какво беше, това повече не ми харесва и то защото е повече досада да го помня. Иначе това за личните данни е кофти поради това, което фбр искаха от apple, само че M$ вече имат немалко неща и пароли и лични мейли без да ти бъркат в пощата, така че по законен начин, по-чиста работа от това да плащат за незаконна дейност. Нз, още не смятам да си продам така напълно свободата (освен ако не са променили уин 10 в последно време).
undefined
Zmo
02 април 2016
Без да се обиждате, но кой се интересува от Вас че ще Ви следи??
Носите КЛЕТЪЧЕН телефон в джобовете си, давате си ЕГН-то при най-невиното му поискване, пазарувате с кредитна/дебитна карта или пък теглите пари от банкомати.
Пълната Ви адресна/родилна информация я има буквално навсякъде и повярвайте ми най-елементарното нещо е някой друг да се сдобие с нея.
Обяснете ми, какво точно криете в компютрите си, че Ви тресе тоя страх да не Ви окрадат? Защото MS или която и да е друга IT компания грам не им дреме за голите Ви снимки или порното в HDD-тата Ви.
Иначе се кефите, когато тръгнете от Малко Бучино за Трън и мноу якия смартфон Ви показва времето във всяко село през което минете и трафика на движението. И дееба как тоа гугъл се сети, че си търся нови очила за морето!!?
bojosan avatar
bojosan
02 април 2016
Имам снимки на жената на приятел които не са за показ.Имам и на още две булки само че не на приятели.Лошо ако ги докопа некой...Сега ги местя на флашката ,а флашката у тайника.
hyper avatar
hyper
03 април 2016
Подаването на информация зад кулисите е обществена тайна и всяка организация да може да ти има всичко е доста "1984".
pseto avatar
pseto
03 април 2016
Аз между другото съм работил в компания за аутсорсване на разно помии (не, че голяма част от пазара ни не е такъв в момента) - един от проектите беше намиране на информация за разни личности в Google. От оня момент насам знам колко неща могат да се намерят изцяло в общественото пространство, а пък какво остава за всичко останало. Ясно е, че информацията ни се търгува, всеки хуй, всяка услуга ти иска личните данни незнайно защо. В някои случаи, макар че не ми пука като цяло, не ползвам определени приложения, понеже ме дразни всяко говно да ти иска подобни неща. Едва ли не си сваляш апликация за фенерче на телефона - ама не, дай достъп до лични данни.

Естествено го има и другият въпрос - какво ще стане, ако някой ден по някаква причина станеш неудобен някому. С цялата информация, която изтича отвсякъде.

Anon avatar
Anon
04 април 2016
Евала. Google и Apple агресивно push-ват Андроид и iOS ъпдейти (а дори когато стари Андроиди не могат да се ъпдейтнат всички полудяват). Microsoft иска да намали фрагментацията на Windows, ебаси шока. Вървят си със смартфон, който им следи телефонните разговори, смс-и, цялата комуникация, местоположението, имат онлайн банкиране. Но не, Win10 ще им хване пиратския софтуер и ще ги арестуват. Пхахахахаха
pseto avatar
pseto
04 април 2016
Мдам, напълно прав си, реално човек ако е достатъчно параноичен трябва да не ползва смартфон кажи-речи. То всичко там си се записва, съхранява, скандали колкото искаш избухнаха с Google и Apple. И то там вероятно информацията е още по-ценна с оглед на значението на смартфоните за мнозина хора. Ако някой ти получи пълен достъп до PC-то не е сигурно колко неща ще научи, но ако получи пълен достъп до твоя телефон - барабар с разговори и всичко... ситуацията е толкова, толкова, толкова по-различна. Дори и да е човек като мен например - ползвам мобилния сравнително рядко.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл