hategame logo
Quantum Break и със Steam версия
пуснато на 11 август 2016 от pseto
quantum break 7
В последно време се появиха гръмки съмнения, че Microsoft се кани умишлено да саботира Steam чрез Windows 10, за да промотира собствения си Windows Store като дигитален пазар за игри. Изглежда обаче няма нищо подобно, особено и с оглед на факта, че една ексклузивка в лицето на Quantum Break ще е налична в платформата на Valve.

На 14 септември заглавието на Remedy ще може да се купи и в Steam. Досега това беше възможно единствено в Windows Store. Последната ревизия на Quantum Break ще се нарича Timeless Collector’s Edition, като ще има намалена цена от 40 евро и ще включва цялото пуснато за играта съдържание досега.

Засега не е ясно каква е причината за хода на Microsoft. Може би продажбите не са били достатъчно сериозни и надеждите са Quantum Break да се харчи по-добре в най-популярната платформа за дигитална дистрибуция за игри днес?

Иначе въпреки голямото име на Remedy новото им отроче беше противоречиво прието. Не изглежда и продажбите на Quantum Break да са били феноменални.

Коментари
vldir avatar
vldir
11 август 2016
Само дето както е модерно да се казва се "хайпнах" по тва гадно скучно лайно.
vldir avatar
vldir
11 август 2016
Айде, мога да намаля с два пункта.
bojosan avatar
bojosan
11 август 2016
Е....чак пък гадно,скучно лайно е доста пресилено.Не е лоша играта.Значи не е нещо изключително,но си е прилична игрица ,една идея над средното ниво.
NikoJ avatar
NikoJ
12 август 2016
30% нискобюджетен 4то разграден епик нещастен сериал с гейм механики от 2006-та от FEAR и куп заглавия с TIME, bullet time, сцени стилл матрицата ... и графиката на туй лайно няма нищо общо с демотата ...
Macks avatar
Macks
11 август 2016
100% заради лоши продажби са го предприели този ход. Дори и аз, като човек, който не се интересуваше от играта, като разбрах, че ще може да се взима само през уиндоус стор, си казах, че няма и на намаление за 5 евро да я взема
undefined
Zmo
11 август 2016
Понеже Windows store. е прокажен..
HighFist avatar
HighFist
11 август 2016
Steam ми е достатъчен като платформа. То остава и към Windows Store да си направя профил и това ще е върхът на л**ната. Не стига, че и към Ubi и тем подобни г*вна имам създадени профили по нежелани от мен причини...
Macks avatar
Macks
11 август 2016
+1 за high fist. Предпочитам да имам само 1-2 платформи, на които да държа игрите си, а не да държа 1 в някаква измислена платформа, в която е пълно със съмнителни апликации. Да, звучи странно, но така се чувствам. Явно и не само аз.
pseto avatar
pseto
11 август 2016
Да, скапан е Windows Store и то много. Аз имах някакъв стар Windows акаунт, ползвах го него... те взеха, че ми го забиха и на началния екран на Windows като зарежда. Ей заради такива лайна ме дразни Microsoft, не разбирам защо се бъркат в работата на хората. Остави си настройките стандартни, не да ги бъзикаш когато намериш за добре.
undefined
Zmo
12 август 2016
MS акаунта по нищо не се различава от Google-ския (примерно).
Ако имаш повече от едно windwos PC (таблет, телефон), Xbox конзола, всичко се синхронизира.
Не намирам никаква разлика м/у Steam и Windows store. Тук трябва да отбележа, че steam игрите ми са 20-тина, а от windows store имам само една. Като минус за Steam отбелязвам това, че контролера им не работи извън тяхната платформа (и поради тази причина едва ли ще купя игра от другате).
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл