Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
1
2
...
4
>
lyubohar
Цитиране
08 декември 2021
Аз просто си споделих, не искам да участвам - нито мога да участвам само с едно заглавие.
Иначе ако трябва да сме съвсем коректни - няма нищо споменато за ремастъри в условието
LethianDream
Цитиране
08 декември 2021
Ремастъри и римейкове също участват, няма проблем. Няма не искам да участвам, всички, които са посочили игра участват, независимо дали една, две или три игри и имат равен шанс при жребия на финала Просто при точковото формиране се взима само 3 точки за Mass Effect например от избора на Любо.
kuchetata_si_laqt
Цитиране
08 декември 2021
Ами да кажа...чудесният летен хит Psychonauts 2, както и RE: Village.
За друго не се сещам в момента.
LethianDream
Цитиране
08 декември 2021
Куче, дай подредба все пак, иначе приемам, че първото име, което мятате е на първо място, второто- на второ и т.н. Тоест 3 точки за Psychonauts 2 и 2 точки за Селото.
kuchetata_si_laqt
Цитиране
08 декември 2021
^ Да, правилно си разбрал.
Panthers
Цитиране
08 декември 2021
Към този момент топ 3 ми е:
1. Hitman 3
2. It takes two
3. RE: Villagе
Това може да се промени защото днес хващам и Halo
Peshp
Цитиране
09 декември 2021
Не съм играл почти нищо от тази година. Като цяло повече ревюта разглеждах и имаше няколко интересни. Малко към края на годината с тези никакви ремастъри ми скапаха настроенито. Имаше много счупени, недоправени игри и малко съм разочарован от тази година.

1. The Medium
2. Forza Horizon 5
3. Valheim

vanmx
Цитиране
09 декември 2021
Shadow Man Remastered май тази година излезе - това за мен е игра не на годината, ами на последните 20 години Иначе май единствената наистина нова игра коята играх бе RE: The Village и хич не беше лоша, макар че 7-цата ме накефи повече.
lyubohar
Цитиране
09 декември 2021
Updated. Как можах да забравя Subnautica: Below Zero и Grime? Остарявам...
BloodDagger
Цитиране
09 декември 2021
Тази година почти нищо ново не изиграх.. Все пак има достатъчно за топ 3:

1. RE Village
2. Kena: Bridge of Spirits
3. Forza Horizon 5

Специално RE-то много ме впечатли, а принципно изобщо не съм фен на хорър жанра (то не че беше кой знае какъв хорър де ). Kena също приятно ме изненада. Въпреки детския си вид, играта си е доста сериозна. Forza-та също ме зарадва много. Имам един Ratchet and Clank: Rift apart, който отлежава, та може да има ъпдейт скоро.

JakePaulKOsConor
Цитиране
10 декември 2021

0. GAME PASS
1. Minecraft Caves & Cliffs
2. Genshin Impact
3. Diablo II Resurrected
Straicar
Цитиране
20 декември 2021
За момента така
1.RE:Village
2.Forza Horizon 5
3. Ratchet & Clank:Rift Apart
Dandelion - Still The Best Romance Choice
Цитиране
20 декември 2021
LethianDream
Цитиране
21 декември 2021
Остава около една седмица преди да стане ясен победителят. Има редовни форумни герои (найт, росняк, хай фист), които още не са си дали топа, за след нова година ли го пазите? Качвам темата, засега в класацията води RE8, да видим дали ще има изненади в последния момент.
The_Doctor46
Цитиране
21 декември 2021
Да и аз забелязах,че се "крият". Може би играят нещо,което евентуално ще им влезе в топ-а в момента и искат да са сигурни, като го изиграят докрай.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
1
2
...
4
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.