Дори няма други игри които съм играл от 2021ва но
не бих определил годината като слаба, а по-скоро като "средно ниво".
1) Guardians of the Galaxy (геймплея ми е фън, сторито достатъчно интересно, персонажите забавни, а и ми оправи малко вкуса в устата след "нашия" спайдърмен от началото на годината)
2) Forza Horizon 5 - не си падам по рейсинг игрите като цяло, далеч съм от фен, но тази ми е достатъчно забавна, че да се връщам към нея
3) RE8 - страхотно продължение на 7цата, макар поне за мен да беше по-малко хорър и повече екшън с хорър елементи, много добре ми дойде
Честно казано всяка игра може да е на всяка от позициите. Мисля че единствената причина RE8 да е по-назад е, че я играх по-отдавна.
Иначе ако се разтегне до по-голям топ или да кажем игри, на които е хубаво да се обърне внимание трябва да се спомене и The Ascent, Kena, Valheim, Ratchet and Clank: Rift Apart, дори да речем Deathloop, Lost Judgement. Повечето други са ги споменали, дори включили в класациите. Но пак отличавам и The Ascent, който почти включих на мястото на RE8, но изглежда няма да го доиграя навреме, пък като напредна мнението ми може да се промени.
И аз бях така, ама The_Doctor46 като писа в друга тема се подсетих да видя
@TrainPain не мился, че е нужно да злобееш и да сочиш с пръсти кой е с по-малко коментари и кой е коментирал по-късно. Щом толкова искаш Ghost of Tsushima, ще ти дам моята като си взема Director's Cut-a някой ден. Въпреки че твърдиш, че не ти е до наградата, аз не виждам друга причина от детинщината ти.