Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
4
...
9
>
Charcharo
Цитиране
08 декември 2022
TrainPain написа
Поздрави и за найта и чарчаро - най-големите смешници в сайта.

Mitko6000
Цитиране
08 декември 2022
TrainPain написа
Митак, далеч си, защото изтрих какво съм писал. АЗ съм преценил драмата да е двойно по-малка за тези които не са прочели изтритите ми постове поне.

Ми не. Видях какво написа преди да го изтриеш. Мисълта ми беше, че и аз като Дарк, не общувам с никого от форума на лично, следователно драмата ти с Летиан около лична награда за теб в класациите, мога да я обособя просто с "не знам и не ме интересува".

The_Doctor46
Цитиране
08 декември 2022
Пичове,вие нормални ли сте да отговаряте на трол?Айде малко по-сериозно.И стига в тази тема,че се оспами здраво.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
God
Цитиране
09 декември 2022
1.Dying Light 2
2.The Callisto Protocol
3.Sniper Elite 5
hyper
Цитиране
09 декември 2022
Някой смята Dying Light 2 за добра :о Всеки с мнението си, но аз не съм виждал по-регресивна игра спрямо предшественика си и с когото и да говорих, който е цъкал 1, като цяло споделя това мнение, та интересно.
Mitko6000
Цитиране
09 декември 2022
Още не съм пробвал 2-ката, но точно като излезе, изиграх 1-вата в Ко-оп и беше доста добра. Като стане евтина, бих я пробвал, макар и да казват, че е по-слаба.
BloodDagger
Цитиране
09 декември 2022
1. God of War Ragnarok
2. Horizon Forbidden West
3. Stray

Тук бих сложил и FF7 Remake-a като honorable mention. Ако беше излязла тази година (а не само PC порта) щеше да се класира. Stray ми хареса много и излезе в точния момент, след като Horizon-а ме пренасити с отворения си свят. Самият Horizon пък сигурно е играта, в която строших най-много часове тази година и ме впечатли с цялостната си презентация, история и подобреният си геймплей, спрямо първата част. GoW няма какво да кажа, голям фен съм на поредицата, предишната ми беше лично GoTY за 2018 и Рагнарок ме изкърти. За жалост, не успях да изиграя Elden Ring (не можах да я вместя, а и за соулс ми трябва нагласа) и Plague Tale (поради чисто технически причини), иначе и те можеше да се класират някъде си.

God
Цитиране
09 декември 2022
hyper написа
Някой смята Dying Light 2 за добра :о Всеки с мнението си, но аз не съм виждал по-регресивна игра спрямо предшественика си и с когото и да говорих, който е цъкал 1, като цяло споделя това мнение, та интересно.

Може и да не е шедьовър, но в годината когато n-тия соулс клониг го водят за GOTY, всичко е възможно.
LethianDream
Цитиране
09 декември 2022
Интересно става, очаквах Елдена да разпори класацията, нищо подобно, за момента крета на 4 място, а Стрей се очертава като сензацията с второто си място дотук
lyubohar
Цитиране
09 декември 2022
BloodDagger написа
Тук бих сложил и FF7 Remake-a като honorable mention.
Е портове не се броят, иначе определено щеше да ми е в тройката и на мен. Иначе е 2020, даже и от миналата година не е
Dandelion - Still The Best Romance Choice
Цитиране
10 декември 2022
Charcharo
Цитиране
10 декември 2022
Tunic трябва да я пробвам...
BloodDagger
Цитиране
10 декември 2022
lyubohar написа
BloodDagger написа
Тук бих сложил и FF7 Remake-a като honorable mention.
Е портове не се броят, иначе определено щеше да ми е в тройката и на мен. Иначе е 2020, даже и от миналата година не е

Именно, щеше да е малко cheat да я сложа, въпреки че ми допадна страшно много. Съвсем скоро излиза Crisis Core римейкът, но ме съмнява да измести Stray от личната ми класация.

The_Doctor46
Цитиране
10 декември 2022
BloodDagger написа
Именно, щеше да е малко cheat да я сложа, въпреки че ми допадна страшно много. Съвсем скоро излиза Crisis Core римейкът, но ме съмнява да измести Stray от личната ми класация.
Колега,играта е супер, да и на мен ми хареса,но излезе за PC края на 2021,та дори и да се приемаха портове,няма как да я сложиш за 2022 Иначе аз най-вероятно щях да сложа "Спиндермана" също,но игра от 2018 щеше да е несериозно.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Peshp
Цитиране
17 декември 2022
За поредна година не изиграх много от таз годишните заглавия.
1. A plague tale requiem
2. GOW
3. Stray

A plague tale като цяло ми хареса, soundtrack-а и красотата и са топ. Наистина първата беше по-добра, но тази и придава подобаващо продължение. Stray беше много приятна игричка, но кратка за това я сложих на под GOW.

<
1
...
4
...
9
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.