Ми не. Видях какво написа преди да го изтриеш. Мисълта ми беше, че и аз като Дарк, не общувам с никого от форума на лично, следователно драмата ти с Летиан около лична награда за теб в класациите, мога да я обособя просто с "не знам и не ме интересува".
Тук бих сложил и FF7 Remake-a като honorable mention. Ако беше излязла тази година (а не само PC порта) щеше да се класира. Stray ми хареса много и излезе в точния момент, след като Horizon-а ме пренасити с отворения си свят. Самият Horizon пък сигурно е играта, в която строших най-много часове тази година и ме впечатли с цялостната си презентация, история и подобреният си геймплей, спрямо първата част. GoW няма какво да кажа, голям фен съм на поредицата, предишната ми беше лично GoTY за 2018 и Рагнарок ме изкърти. За жалост, не успях да изиграя Elden Ring (не можах да я вместя, а и за соулс ми трябва нагласа) и Plague Tale (поради чисто технически причини), иначе и те можеше да се класират някъде си.
Именно, щеше да е малко cheat да я сложа, въпреки че ми допадна страшно много. Съвсем скоро излиза Crisis Core римейкът, но ме съмнява да измести Stray от личната ми класация.
A plague tale като цяло ми хареса, soundtrack-а и красотата и са топ. Наистина първата беше по-добра, но тази и придава подобаващо продължение. Stray беше много приятна игричка, но кратка за това я сложих на под GOW.