Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
5
...
9
>
BloodDagger
Цитиране
18 декември 2022
The_Doctor46 написа
BloodDagger написа
Именно, щеше да е малко cheat да я сложа, въпреки че ми допадна страшно много. Съвсем скоро излиза Crisis Core римейкът, но ме съмнява да измести Stray от личната ми класация.
Колега,играта е супер, да и на мен ми хареса,но излезе за PC края на 2021,та дори и да се приемаха портове,няма как да я сложиш за 2022 Иначе аз най-вероятно щях да сложа "Спиндермана" също,но игра от 2018 щеше да е несериозно.

И за това е просто honorable mention. И тересно, бях останал с впечатлението, че е излязла януари 2022, но все тая.

Brian_85
Цитиране
18 декември 2022
1.Elden ring
2.GoW: Ragnarok
3.Horizon Forbidden West

Не съм играл нито една от трите, но за мен това са най-интересните игри за 2022. Със сигурно когато имам повече свободно време ще ги разцъкам.

Veluvian
Цитиране
18 декември 2022
1. Elden Ring.
2. Calisto Protocol.

Не успях да играя другите нови игри през годината. Поцъках някои стари, които съм се канел от предишни години. Някои като Death Stranding ги изиграх за втори път с удоволствие. Но From са си From. Коментирали сме го многократно. Ще направим живот и здраве пак някоя зимна сбирка, направо се смлях от работа напоследък и никаква игра не съм пускал. Слагам Calisto Protocol от любопитство,бих я играл като загрявка преди Dead Space-а.
Сигурен съм, че новите Horizon и God of War са добре направени, но вече такива игри напоследък трудно ги врътвам, някак ми омръзват до един момент. Причината е, че като скачам от една игра с отворен свят и много лор, после ми се ще да си почина от друга, независимо колко огромна е като съдържание.

nightwarrior
Цитиране
18 декември 2022
1. Elden ring - каквото и да бях сложил друго, щеше да е престъпление. Разбирам хора, които не харесваат Фром игри, но за нас, които им се радваме, това беше идеално изчистване на формулата. Създадоха нюанси в трудността, без да има дефакто сменяща се трудност. Създадоха отворенс свят, който да ти е интересно да експлорваш кътче по кътче.

2. GoW: Ragnarok - имам леки забележки по темпо и по стори, но отново велико(за мен поне) преживяване. Ако отсъстваще Elden-a лесно ми ставаше игра на годината.

3. Calisto Protocol - играта си има проблеми, но ми донесе онова което търсех. Подтискаща атмосфера с изчадия из космос. Красота. На най-високата трудност хич не ми хареса, но на номрал става съвсем поносима бойна система.

LethianDream
Цитиране
20 декември 2022
Много оспорвана битка за Игра на годината, малко време остана
Ludnichar
Цитиране
20 декември 2022
LethianDream написа
Много оспорвана битка за Игра на годината, малко време остана
Давайте и тая награда на меси и да се приключва.
Souls Games Maniac
LethianDream
Цитиране
20 декември 2022
Меси голям, не го пипай, особено с тая черна пелерина
Недей ме изкушава, че Елдън Ринг да не глътне водичка в края, че е на кантар с Хорайзъна и GoW
lyubohar
Цитиране
20 декември 2022
Меси да вземе да си пусне класацията първо...тва да не му е В група, тука правила има...
Skygleam
Цитиране
20 декември 2022
Нека и аз включа моите предложения за игра на годината
1. The Stanley Parable: Ultra Deluxe - новото издание добавя много към тази иначе леко старичка, но любима игра
2. Stray
3. God of war: Ragnarok (за съжаление не съм я играл още, но ми е от фаворитите за годината)

Успех на всички и весели празници!

vldir
Цитиране
28 декември 2022
1. SteelRising - може да е на мястото на 2 - няма особено значение къде е.
2. Dying Light 2 - може да е на мястото на 1
3. Eldenring - не е за трето място за 300, но не мога да скрия, че ми хареса на моменти.
igra4
Цитиране
28 декември 2022
1.Gow Ragnarok
2.horizon

Мн слаба година, без игри.
Gow е добра ама я играя от 1 месец по малко, като съм към края. Хоризона ставаше, първата беше по-добра.
Това е.

Mitko6000
Цитиране
28 декември 2022
Лека промяна в класацията, тъй като съвсем наскоро се сдобих с PS5.

1. GOW Ragnarok

2. The Quarry

3. Sifu

Stray отива на 4-то място, понеже прекарах повече време с игрите от 2 и 3 позиция, но пак мисля, че е супер добра. GOW Ragnarok пък, доста ме зариби.

morgoth_srs
Цитиране
29 декември 2022
И аз си променям класацията:

1. Horizon: Forbidden west
2. Stray
3. A Plague Tale: Requiem (преди беше Scorn)

LethianDream
Цитиране
31 декември 2022
Класацията приключи, приятели!

Финално ситуацията е следната:
1/ God of War Ragnarok
2/ Elden Ring
3/ Horizon: Forbidden West

И сега е времето за награди и победители:
1/ "Fallout 76" за PS4 отива при TrainPain
2/ "Far Cry:New Dawn" за PS4 отива при Lyubohar
3/ "AC: Valhalla" за PS4 отива при logout

Изтеглените победители са избрани на напълно случаен принцип с така нареченото "колело на имената"

Честито на победителите и весело посрещане на новата година!

lyubohar
Цитиране
31 декември 2022
Ха, мерси, весело посрещане!
<
1
...
5
...
9
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.