И за това е просто honorable mention. И тересно, бях останал с впечатлението, че е излязла януари 2022, но все тая.
Не съм играл нито една от трите, но за мен това са най-интересните игри за 2022. Със сигурно когато имам повече свободно време ще ги разцъкам.
Не успях да играя другите нови игри през годината. Поцъках някои стари, които съм се канел от предишни години. Някои като Death Stranding ги изиграх за втори път с удоволствие. Но From са си From. Коментирали сме го многократно. Ще направим живот и здраве пак някоя зимна сбирка, направо се смлях от работа напоследък и никаква игра не съм пускал. Слагам Calisto Protocol от любопитство,бих я играл като загрявка преди Dead Space-а.
Сигурен съм, че новите Horizon и God of War са добре направени, но вече такива игри напоследък трудно ги врътвам, някак ми омръзват до един момент. Причината е, че като скачам от една игра с отворен свят и много лор, после ми се ще да си почина от друга, независимо колко огромна е като съдържание.
2. GoW: Ragnarok - имам леки забележки по темпо и по стори, но отново велико(за мен поне) преживяване. Ако отсъстваще Elden-a лесно ми ставаше игра на годината.
3. Calisto Protocol - играта си има проблеми, но ми донесе онова което търсех. Подтискаща атмосфера с изчадия из космос. Красота. На най-високата трудност хич не ми хареса, но на номрал става съвсем поносима бойна система.
Успех на всички и весели празници!
Мн слаба година, без игри.
Gow е добра ама я играя от 1 месец по малко, като съм към края. Хоризона ставаше, първата беше по-добра.
Това е.
1. GOW Ragnarok
2. The Quarry
3. Sifu
Stray отива на 4-то място, понеже прекарах повече време с игрите от 2 и 3 позиция, но пак мисля, че е супер добра. GOW Ragnarok пък, доста ме зариби.
1. Horizon: Forbidden west
2. Stray
3. A Plague Tale: Requiem (преди беше Scorn)
Финално ситуацията е следната:
1/ God of War Ragnarok
2/ Elden Ring
3/ Horizon: Forbidden West
И сега е времето за награди и победители:
1/ "Fallout 76" за PS4 отива при TrainPain
2/ "Far Cry:New Dawn" за PS4 отива при Lyubohar
3/ "AC: Valhalla" за PS4 отива при logout
Изтеглените победители са избрани на напълно случаен принцип с така нареченото "колело на имената"
Честито на победителите и весело посрещане на новата година!