Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
222
...
364
>
nightwarrior
Цитиране
11 ноември 2022
Не само е евтин начин за трудност, на мен ми е и досаден. Затова така и не ме хвана Бордерландс поредицата - да спамя хедшоти с револвер и ли някаква нагрухана пушка и да гледам как на противника почти не пада кръвта за мен е меко казано отвратително.

От първите модове дето качвам на FO4 примерно са точно да ми вдигнат моя и противниковия демидж. Това прави битката опасна, без да ми е нужно да си взема ден отпуска при среща с бос.

Затова и предния GoW и този едва ли някога ще ги играя на максимална трудност. Да бъхтя някви произволни противници половин час на битка не ми е фън. Предпоследната трудност ми е повече от достатъчна, ако усетя че ми става твърде лесно, просто няма да ъпгрейдвам броните.

Rostik79
Цитиране
11 ноември 2022
Е това за Бордърлендс важи за високите трудности. На нормална са си нормални щетите (без босовете, естествено, които поглъщат колосални количества щети).
Такъв пример може да Дивизията - там минути наред цели пълнители изпразваш в главата на противника, но то и замисълът е такъв на такъв тип игри. Затова има разнообразие. Има си Батълфилд и ЦоД, където с по няколко изстрела пада противникът.

А иначе то в повечето игри слайдерът за трудност основно точно това прави - просто ти смъква твоя демидж и увеличава демиджа, който противникът ти носи и се лекуваш по-слабо. Останалото са други проялвения като примерно ограничени сейфове, по-малко ресурси, ако има крафтинг, по-малко амуниции...

nightwarrior
Цитиране
11 ноември 2022
Аз затова и казвам, че на мен ми е досадно, не казвам, че Бордерландс са лоши игри. Мисля, че и на нормалната трудност бяха спонджави, ама не помня вече на какво съм ги играл. Просто това ми отнема от кефа.

Иначе да, разбирам защо и какво правят. Примерно във FO4 мисля, че на макс трудност противниците биеха четворно повече щети от базовите, а играча 1.5 или нещо такова. Затова и с мод и двете да са четворни ми реши проблема. Хем те удрят мощно, хем и аз.

Не знам, може в мен да е проблемът, но от това на противниците да свалям все по-малко кръв с всяко качване на трудността, не прави за мен играта по-предизвикателна, а по-досадна.

И тук е плюса, че мога да си избера различна трудност в GoW която хем да ми държи интереса, хем да не ми досажда. Но да, на максимална трудност едва ли някога ще я изиграя.

The_Doctor46
Цитиране
11 ноември 2022
Borderlands не е баш като GOW. Аз винаги играя всяка игра на максималната възможна отначало трудност и в Borderlands има доста корави оръжия.Имам хиляди часове прекарани във всичките 5 игри и особено някои легендарни правят мазало,а ако ги комбинираш с гранати и умения, трепеш стил Рамбо.Виж,босовете са малко булетспондж наистина,но пък доста по-бързо падат от Валкириите примерно в GOW от 2018. Бяха ми супер досадни. Помпай,куме и това е.При положение,че ползвам всички налични начини да правя демидж.Рунични атаки и тн. За т'ва FROM FTW.Бият те и обикновените гадове,но и ти ги сгъваш.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Rostik79
Цитиране
13 ноември 2022
Сгъваш ги в соулс игрите с подходящи оръжия/магии и по същия начин сгъваш и валкириите в ГОУ. Но само в NG+ е Зевс комплекта и горе-долу още едно минаване на играта ти трябва, за да го ъпгрейднеш на макс и с него съм убивал валкирии буквално за 10-15 секунди. Уловката е, че с тази броня умираш от един удар.
The_Doctor46
Цитиране
13 ноември 2022
Ростик,много е различно.В соулсите като цяло няма по-добри или по-лоши оръжия,всички имат силни и слаби страни.Разбира се във всяка една има поне едно ОP оръжие,което е по-добро от останалите ,като black knight greatsword в DS1 ,twinblades в тройката,river of blood ,moonveil в ER и тн. но като цяло всички останали са на едно ниво и зависи какъв стил на игра предпочиташ.Най-важното не е нужно да минаваш играта 2 или 3 пъти, за да имаш достъп до това или онова.Може още на първи рън да газиш ,ако разбира се имаш и нужните умения.Всеки един бос от всяка игра може да падне супер бързо ,дори и Маления примерно.При Валкириите(на първо изиграване) и като цяло GOW няма такъв филм.FROM като баланс,няма кой да ги бие според мен.Най-справеливо е в техните игри.Разбира се и те не са перфектни.Трябват им принципно пачове,за да балансират някои неща.Отначало определени оръжия или магии са супер ОП или пък обратно,много слаби,но ги оправят бързо след това.Не ме разбирай погрешно,аз си харесах GOW-a просто са избрали кофти начин да направят играта по-предизвикателна на високите трудности.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Dandelion - Still The Best Romance Choice
Цитиране
15 ноември 2022
Rostik79
Цитиране
15 ноември 2022
Като цяло за мен новия ГоД надгражда предната игра в почти всяко едно отношение, но съм съгласен в случая, че диалогът и историята са крачка назад. Идват ми вповече някои мелодраматични моменти, които като кръпки стоят и някакви woke елементи се прокрадват.
Но иначе бойната система е станала брутално яка!
The_Doctor46
Цитиране
15 ноември 2022
Аз вчера завърших Uncharted Legacy of Thieves колекцията. Готини пейзажи,добри кът сцени и много празни карти.Има някакви съкровища ,събираш,но няма да се трудиш.Просто разхвърляни тук там.Имаше в четворката три пъзела за цялата игра.Като цяло според мен Tomb Raider е с пъти по-добра игра.Няма значение старите или новите.Не знам как са били Uncharted 1,2,3.
LethianDream
Цитиране
15 ноември 2022
Първите 3 Ънчартед си бяха стабилен екшън адвенчър, след това не съм играл. Да, Лара е по-яка определено- и като героиня, сравнена с палячото Дрейк, и като механики в играта, дори и като история ) На пъзелите не съм фен като цяло, затова старата Лара не можех да я понасям. В тройката на Ънчартед имаше някъв тъп пъзел, който ми счупи нервите И както не обичам да гледам подсказки в нета, мъките бяха пълни
The_Doctor46
Цитиране
15 ноември 2022
Тук си има стабилен екшън,особено на последна трудност.Невероятни пейзажи,но аз съм фен на пъзелите и на старите Tomb Raider игри,та ми дойде малко постно в тази част.Lost Legacy беше някак си по-добра.Химията между главните герои беше на ниво.Готини лафчета.Като цяло не са зле,но си предпочитам кака Лара
lyubohar
Цитиране
15 ноември 2022
Uncharted >>>>>> Tomb Raider (новите)
The_Doctor46
Цитиране
15 ноември 2022
lyubohar написа
Ами не.
igra4
Цитиране
16 ноември 2022
Играя новия GoW главно и разбиря се врътвам отново GTA V. Много е добра годеца, ама GTA V е царя на игрите, новата GTA ще е недостижима и тя поне десетилетие,като петицата.
igra4
Цитиране
16 ноември 2022
lyubohar написа

Фаакт. Няма как имитацията на ънчартед(новите томбове), да са по добри от Ънчартед.

<
1
...
222
...
364
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.