Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
lyubohar
Цитиране
05 септември 2025
Според мен по-добре да пропусне първата, след като го дразни търчането до босовете. Може да са го пооправили това в новата. А и той май я беше тествал първата вече.
Rostik79
Цитиране
05 септември 2025
Абе като гледаш на стрийм някой, изглежда голям FUN и лесно - скок-подскок, удряш, отстъпваш, пак удряш и готово. Ама като почнеш да играеш и усещаш как нервичките ти почват да вибрират

Аз в очакване на Borderlands 4, си инсталирах снощи тройката и усещам как хайпът се вдига. Имам доста неща неизиграни още, че си взех Ultimate преди време (за 40 лева), а там е доста солидно съдържание - сигурно сумарно всичко допълнително след ванила играта като продължителност е колкото самата основна игра, която сама по себе си също не е малка или кратка.

logout
Цитиране
05 септември 2025
По излезлия гейплей на Borderlands 4 не видях нищо по-различно от 3-ката. Рекламираните милиони оръжия ще са най-вероятно възможните комбинации от статове и скинове. И съм млако скептично настроен към отворения свят, който рекламират, но не видях да показват. Очаквам като на 3-ката ти се спамат безсмислени мобове на всяка крачка на които дори няма да им се обръща внимание.

Edit: Пропуснах да добавя, че и графиката изглежда като на 3-ката, не знам за какво са ползвали новия енджин, освен да е по-тежка играта и да може да ти се рендва в реално време героя в кътсцените.

Когато си мислиш, че можеш да направиш нещо, и когато си мислиш, че не можеш - и в двата случая си прав.
Rostik79
Цитиране
05 септември 2025
logout написа
По излезлия гейплей на Borderlands 4 не видях нищо по-различно от 3-ката. .

И само така да е, пак съм навит. Ако нещо не е счупено, няма какво да поправяш
Но има достатъчно нововъведения, които само ако гледаш геймплей, няма да се усетят. Например:

- повишена вертикалност в света, имаш кука за захващане, подобрени механики за придвижване, DASH движение, плуване;
- за първи път кустомизация на оръжията. Можеш да комбинираш части от различните производители на оръжия и да си сглобяваш твои пуцалки;
- още по-дъбоко дърво на уменията, позволяващо по-фини опции за правене на билдове (което лично мен не ме кефи, даже и в тройката ми се струва ненужно утежнен този елемент);
- променена механика на тежките оръжия, които вече ще са на специален слот и няма да имат муниции, а само cooldown механика.

dzhiny
Цитиране
05 септември 2025
В Hollow Knight-a трябва прецизно да си преценяш движенията, напред-назад, скок-подскок и в частност ударите, че иначе отиде коня у ряката... Не е като при някой други, да маааш с голямата брадва и все ще докараш някакъв dmg
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
LethianDream
Цитиране
05 септември 2025
Rostik79 написа
- повишена вертикалност в света, имаш кука за захващане, подобрени механики за придвижване, DASH движение, плуване;
- за първи път кустомизация на оръжията. Можеш да комбинираш части от различните производители на оръжия и да си сглобяваш твои пуцалки;
- още по-дъбоко дърво на уменията, позволяващо по-фини опции за правене на билдове (което лично мен не ме кефи, даже и в тройката ми се струва ненужно утежнен този елемент);
- променена механика на тежките оръжия, които вече ще са на специален слот и няма да имат муниции, а само cooldown механика.

Очаквам поредна страхотна игра! Дано тотално да са отпушили простотиите, за да се размажа
И малко повече да говори геройчето, докато ходим, вкл. да си мърмори разни тъпотии Че в тройката индийската Сирена съм я запомнил основно с пъшкането по време на ...скок

The_Doctor46
Цитиране
05 септември 2025
Logout,колега,графично е подобрена.Не знам кои клипчета си гледал,но е по-добре от тройката.Аз съм доволен на още от същото.Все пак всяка поредица малко или много е така.Не може нещо кой знае колко кардинално да се промени,още повече,че комбата в BL е супер фън.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.