Аз в очакване на Borderlands 4, си инсталирах снощи тройката и усещам как хайпът се вдига. Имам доста неща неизиграни още, че си взех Ultimate преди време (за 40 лева), а там е доста солидно съдържание - сигурно сумарно всичко допълнително след ванила играта като продължителност е колкото самата основна игра, която сама по себе си също не е малка или кратка.
Edit: Пропуснах да добавя, че и графиката изглежда като на 3-ката, не знам за какво са ползвали новия енджин, освен да е по-тежка играта и да може да ти се рендва в реално време героя в кътсцените.
И само така да е, пак съм навит. Ако нещо не е счупено, няма какво да поправяш
Но има достатъчно нововъведения, които само ако гледаш геймплей, няма да се усетят. Например:
- повишена вертикалност в света, имаш кука за захващане, подобрени механики за придвижване, DASH движение, плуване;
- за първи път кустомизация на оръжията. Можеш да комбинираш части от различните производители на оръжия и да си сглобяваш твои пуцалки;
- още по-дъбоко дърво на уменията, позволяващо по-фини опции за правене на билдове (което лично мен не ме кефи, даже и в тройката ми се струва ненужно утежнен този елемент);
- променена механика на тежките оръжия, които вече ще са на специален слот и няма да имат муниции, а само cooldown механика.
Очаквам поредна страхотна игра! Дано тотално да са отпушили простотиите, за да се размажа
И малко повече да говори геройчето, докато ходим, вкл. да си мърмори разни тъпотии Че в тройката индийската Сирена съм я запомнил основно с пъшкането по време на ...скок