Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
530
...
546
>
lyubohar
Цитиране
14 юли 2026
Ами според мен още си е дървено. Примерно яко те бутат в стелт, обаче стелтът е много базов. Клечиш и свиркаш и по този начин можеш да утрепеш 6-7 души, които винаги идват по един и бързо омръзва. Ако решиш да се биеш Рамбо стил е по-добре, но пак имам забележки. Примерно имаш един куп специални удари и стрелби, всички скрити зад някакви комбинации от копчета, които няма никакъв шанс да ги помня и да си кълча пръстите. Отделно ми се случи да изчистя една част на една плантация и докато отида в другата половина, първата се беше "самозаселила" с нови войници. Не знам дали не е защото междувременно изпълних objective и това ги ресетна, но пак е тъпо. Също така на определени места има полупрозрачни стени, през които не можеш да минеш. Because reasons. Ей такива неща, които те измъкват от immersion-а, има много.
Rostik79
Цитиране
14 юли 2026
lyubohar написа
...Отделно ми се случи да изчистя една част на една плантация и докато отида в другата половина, първата се беше "самозаселила" с нови войници. ...

Абе това си мислех, че си го въобразявам, но още в "багдатската" игра го забелязах. На един покрив ги дебна и дебна и малко като пообиколя няоколо, пак същите пазачи са се народили и пак трябва да ги удушавам. Мислех, че е бъг.

lyubohar
Цитиране
14 юли 2026
Поиграх 8-10 часа и я разкарах - не е моето. Хубавото е, че съм ползвал само 2 дни от Ubisoft+ събскрипшъна и ще ми върнат 17.39 от примерно 17.90 евро Доста либерално.

Теоретично някой с повече свободно време може да я изиграе цялата игра за 5-6 дни, да канселира и да му излезе 3-4-5 евро.

The_Doctor46
Цитиране
14 юли 2026
Че откога връщат парите?Аз последно пуснах преди повече от половин година,но тогава не са ми връщали нищо.Щото аз винаги се абонирам и веднага канселирам,за да не забравя следващия месец.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
14 юли 2026
Връщат си, поне за Ubisoft+ днес го тествах. За базовото не знам, но предвид ЕС и регулации - 100% и там връщат. Но изчисляват колко да ти върнат на база играното време или дни (не съм сигурен кое от двете).
The_Doctor46
Цитиране
14 юли 2026
Аз винаги пускам плюса и никога не ми е връщало нищо.Трябва да тествам и аз по-натам.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
14 юли 2026
Ама то няма да стане само при канселиране. Ти като го канселираш, то си ти остава активно до края на месеца, който си си платил, просто спираш recurrent плащането следващия месец. Но трябва и изрично да поискаш възстановяване и за ползвания месец.
igra4
Цитиране
16 юли 2026
Блек флаг ремастъра, поиграх към 5 часа, нямам мн време да я поиграя повече. Добра е, но мен и оригинала си ми хареса.
bonchef
Цитиране
16 юли 2026
Някой да си е купувал безжична мишка и клавиатура работещи с един донгъл и да ги пускал успешно на ПС-5 или про? Ако да, може ли да сподели какъв модел. Трябва да взема нещо. Сега имам един Лоджитеч к850 но нещо ПС-5 про не го разпознава.
Rostik79
Цитиране
16 юли 2026
Първо провери дали игрите, които искаш да цъкаш поддържат мишка+клвт, защото са сравнително малко тези игри (освен ако вече не си).

Аз една блутут мишка+клавиатура бях пробвал - Canyon мисля. Вързаха се успешно, но не ги пробвах в игри.

bonchef
Цитиране
16 юли 2026
Ами STALKER 2. Обаче сега като се разрових май се оказа , че това което имам е съвместимо ,но като сложа донгъла в ПС-5 про трябвало да ги настроя и двете устройства на правилния канал с който комуникирали с донгъла. Един вид това не ставало автоматично а оставали в зключен профил към компютъра или нещо такова. Ще опитам довечера да видя дали това ще проработи.
LethianDream
Цитиране
23 юли 2026
Купих си преди няколко дни за жълти стотинки картовата игра Nowhere Prophet.

Тотално размазване! Отдавна така не съм се кефил на игра.

Водиш си конвой от поддръжници в пост-апокалиптичен свят, като трябва да си гледаш нужните ресурси.

Постоянно водиш битки с карти, като те са супер зарибяващи и интересни.

Направих няколко ръна и играта е наистина страхотна.

BundyBari
Цитиране
23 юли 2026
Мерси за препоръката, веднага се взима. Аз в момента играя Alina of the Arena, също много яка картова игра, ако искаш я виж и нея, би трябвало да ти хареса. Иначе преди нея, няколко дни мъчих Balatro, за да направя поне едни успешен рън и накрая след много мъки успях, мислех да цъкам и още, но видях, че високите трудности са повече от същото, само леко модифицирани и реших, да не си губя времето, а да пробвам и други подобни игри. Голяма зарибявка се оказа този жанр
LethianDream
Цитиране
23 юли 2026
Мерси и аз за Алина-та, не знаех, че изобщо има такава игра, ако не си ти Най-интересното е, че Балатро никак не ми хареса, тя е голямо изключение, по принцип много харесвам картови игри, но не и картови игри с реални карти
Иначе довечера поне 2-3 часа смятам да правя рънове на Профет-а, няма такава зарибявка.
И най-якото е, че рън с рън не си прилича- всеки рън е различен- има рънове, в които имаш повече битки, има рънове, в които повече изследваш и търгуваш.
Отделно започнаха да ми се отключват различни конвои - примерно в единия имаш повече хора, в другия повече различни видове животни и преживяването е различно.
Предполагам, че играта са я правили трима човека - един сюжета, един музиката и един картовите битки- и е супер Много повече имерсия има в нея, отколкото във филми-игри като Uncharted или The Last of us.
igra4
Цитиране
28 юли 2026
Футбол мениджър 26 кариери с АЗ Алкмаар.
<
1
...
530
...
546
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.