Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
531
...
546
>
LethianDream
Цитиране
28 юли 2026
Не уточни само кой мениджър, че новият, чувам, че е тотал щета Разви ли детската градина в Алкмаар

Аз напоследък правя също соло мениджър кариери на FC26, но там нещата са много по-олекотени, симпъл версия

dzhiny
Цитиране
29 юли 2026
Изиграх Метро 2033 на хардкор. Предстоят и другите, очертава се мн яка поредица. Ако не се наситя ще дам шанс и на книгите.
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
Rostik79
Цитиране
29 юли 2026
Е, малко ти завиждам, че тепърва ги играеш. И трите игри са страхотни и са ми много високо в личните класации. Изигравал съм ги по два пъти всички.
Прочетох и първата книга - много добра пост-апокалиптична фантастика е.
The_Doctor46
Цитиране
29 юли 2026
dzhiny написа
Изиграх Метро 2033 на хардкор. Предстоят и другите, очертава се мн яка поредица. Ако не се наситя ще дам шанс и на книгите.
Там внимава ли как играеш?Кой край достигна?Аз съм силно хайпнат за новата част 2039.Много яки игри.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
dzhiny
Цитиране
29 юли 2026
Чак сега разбрах, че е имало повече от един край и механиките, чрез които мога да събирам морални точки, тъй като явно тези "куестове" се случват без да ги accept-вам по обичайния начин, по който съм свикнал. Завърших с изтрелване на ракетите и унищожаване на "тъмните".
lyubohar
Цитиране
29 юли 2026
Някой друг играе ли Halo: Campaign Evolved? Още една игра, която пропуснах навремето (абе пробвах я, помня, но не ме е грабнала явно) и сега играя на римейк. Кефи ме, класически шутър засега. Изглежда добре, играе се както си представях за игра отпреди 20г.
nightwarrior
Цитиране
29 юли 2026
Аз мисля днес или утре да го разцъкам заради носталгията.

@dzhiny не си го слагай толкова на сърце, това и без друго е canon ендинга спрямо втората част.

nightwarrior
Цитиране
29 юли 2026
От много време не ми се беше случвало да направя double-post
Rostik79
Цитиране
30 юли 2026
Halo Combat Evolved е супер игрица и една от важните така да се каже в жанра на шутърите от първо лице. Превъртал съм я много пъти. Преди няколко години си взех в Стийм целия пакет с всички Хало игри, но този римейк със сигурност ще се играе.
dzhiny
Цитиране
30 юли 2026
nightwarrior написа
@dzhiny не си го слагай толкова на сърце, това и без друго е canon ендинга спрямо втората част.

ааа ич ми не е... той Доктора пак да покаже професионализма си в гейминга хеехее шегичка Фелдшере
dzhiny
Цитиране
30 юли 2026
The_Doctor46
Цитиране
30 юли 2026
dzhiny написа
nightwarrior написа

ааа ич ми не е... той Доктора пак да покаже професионализма си в гейминга хеехее шегичка Фелдшере ;\)
Е,понижи ме сега.От доктор,фелдшер станах. Ти да не си мислиш,че не релийза съм ги знаел тези неща.И аз пуснах ракетите,ама после вече правих втори рън,даже три пъти съм я преигравал.

П.С. Само едно ме дразни в Метро игрите,че Артьом е "ням".Много мразя неми главни герои.Страшна тъпотия,но това е малък кусур.

You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Mitko6000
Цитиране
30 юли 2026
Пичове, някой на PS5 да има проблем с теглене на DLC-та в момента? Вчера си взех Homefront The Revolution с Expansion Pass-а за 3,50 евро и като се пробвам да дръпна DLC-тата ми дава грешка.
Rostik79
Цитиране
30 юли 2026
Доскоро из групите на фейса, свързани с ПС5 хора се оплакваха с разни грешки точно при теглене. Явно има някакъв зор при сървърите им на по-глобално ниво (или поне регионално).
Mitko6000
Цитиране
30 юли 2026
И аз така чета сега. Тъпото е че в БГ няма никакъв съпорт явно. Нито телефон имат, нито имейлите от които са ми писали преди се следят. В някои региони имат и AI chat bot, тук и това няма. Ще се чака явно.
<
1
...
531
...
546
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.