Друг е въпроса, че игри като Елдън Ринг без журнал изобщо нямам желание да ги захващам
Много исках да играя, но нямах желание..
Колкото до ER,аз си признавам,че това е първата игра на ФРОМ,за която съм ползвал гайд още на първо изиграване,но държа да подчертая,че само и единствено,за да намеря зоната на Маления.Там сам да я откриеш,трябва да си Колумб и Холмс в едно.
За нищо друго не съм ползвал и изпуснах две цели зони и няколко куеста. Играй си ER,Джини,много по-добрата игра е от двете,но както казах,Beast-a ми допада в момента.
В момента съм с приятелката на един ол инклузив и съм доста доволен. Два ден подред хващаме Властелина на пръстените и следобедите са оползотворени 😄
Днес май ще е третата част, хах.
Хахахах... Как вика един приятел: "За 5 минути е*ане ще си развалям пиенето"
Rostik, аз сефте се чудих дали да не се пусна на all inclusive, но най-вече заради лапето, защото по принцип ние сме си къмпингари и не ни влече, чак па толко комфортната зона, като отидем на почивка... в крайна сметка като се замисля, отивам на море, а то с тва всичко аз само там трябва да стоя. То по тая логика, мога и да не ходя никъде ![]()
Аз сингъл бях по това време. Иначе няма как 😄
Иначе,Джини, не е толкова зле на ол инклузив, при условие, че никога не съм бил фен. Вярно, че си "вързан" за хотела малко или много, но нямам нищо против само да се излежавам няколко дена без да мисля за ресторанти, обикалянки и каквито и да са ангажименти. Пълно разпускане. Даже на плаж не бих, ходил, само да се кисна в басейна мога, но приятелката много иска на плажа да слизаме.