Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
533
...
546
>
dzhiny
Цитиране
03 август 2026
Тва Nobody Saves The World и аз го бях почвал. Много як арт стайл има, но не виждам по кое ти прилича на Хадес, освен че е top down.
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
dzhiny
Цитиране
03 август 2026
Това мулти PvP в Elden-a играли ли се го, яко ли е?
BundyBari
Цитиране
03 август 2026
Ами прилича ми на Хадес само по това, че като и там в началото си на 1 косъм живот и умираш от всяка мобка по картата в началото, а след средата, като откючиш уменията и става яка АоЕ дискотека, но то като се замисля в повечето игри е така, по това ми прилича и на Diablo игрите малко... Но да в различен жанр са, да не объркам някой, просто имам подобно усещане докато ги играя.
The_Doctor46
Цитиране
04 август 2026
Аз си взех Beast of Reincarnation и цикля цял ден.Сега съм отпуска и по жегите яко гейминг.Тази игра я следях още откато я показаха на XBOX Partners Show.За момента на мен лично ми допада,но зависи и какви очаквания има човек.Има интересна бойна система микс от реално време и тактическа пауза.Когато работи е много забавна,но в някои случаи не се получава баш.Има някои соулс елементи(къде без в днешно време),но е по-скоро като в Steallar Blade ,а и парирането,което играе голяма роля е подобно като време за париране.Има неща из света да откриваш,може да крафтваш,да готвиш.Историятя за сега е слаба страна.Ще видм натам.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
dzhiny
Цитиране
05 август 2026
Няма ли да одиш на море бре ? И аз и се точа на тази откак я обявиха, ама Елдъна ме лапна за сега. Знаех си, че някога ще му дойде времето. С навигирането на чат-а бутам леко напред. Ето например убих втория бос и от къде ще знам, че трябва да отида на оня потрошен мост в края, че да активирам Godrick's Great Rune?! Добре, че питам и той да ме насочи въобще. Не знам как се оправяте без ясни инструкции, като стандартните куестове и без питане и гледане на тубата.
LethianDream
Цитиране
05 август 2026
Никога не бих ползвал тия чат бот лайна! Това ми убива на мен усещането за изследване.

Друг е въпроса, че игри като Елдън Ринг без журнал изобщо нямам желание да ги захващам Много исках да играя, но нямах желание..

dzhiny
Цитиране
05 август 2026
Е аз именно за тва го ползвам, щот няма журнал и нищо не казва, а и единствено трябва да слушаш на макс нпц-тата, които говорят със супер много метафори и прочие. Освен тва, не си ги и пробвал, както сам каза
Ползвам ги по-скоро за намиране на айтеми и сглобяване на механиките на играта, защото И това не ти казва, което е въпрос на експериментиране и яко лутане ли не знам и аз. Има предмети, като някой ключ например, който ти трябва за някоя fogroom, в която има нещо важно или shortcut, тоя ключ е заврян на някви супер шано места, на които ходи се сети, че трябва да отидеш и какво ли още не от сорта... Ама така беше и при Сектирото.
The_Doctor46
Цитиране
05 август 2026
Тази година няма да ходя на море.Всъщност никъде няма да ходя.За първи път откакто започнах първата ми работа,щото тогава трябваше да имам поне 6 месеца,за да ползвам отпуска или нещо такова,а аз започнах някъде през лятото.Имахме резервация,но пропаднаха нещата в последния момент и не мога да кажа,че не съм доволен. Аз съм странен в това отношение.Не обичам да ходя ни на море,ни на планина.Като отида ми харесва да ги зяпам,но като се търкалям по плажа ми става мега скучно.Повечето хора едвам,чакат да дойде събота и неделя,та да си набият камшиците някъде.Аз съм си градско чедо,но може и да е,щото работата ми е такава,че рядко седя в офис.Сега сутрин на кафенце,после блъскам щанги като животно и след това ако нямам нещо да върша по нас,гейминг.

Колкото до ER,аз си признавам,че това е първата игра на ФРОМ,за която съм ползвал гайд още на първо изиграване,но държа да подчертая,че само и единствено,за да намеря зоната на Маления.Там сам да я откриеш,трябва да си Колумб и Холмс в едно. За нищо друго не съм ползвал и изпуснах две цели зони и няколко куеста. Играй си ER,Джини,много по-добрата игра е от двете,но както казах,Beast-a ми допада в момента.

You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
05 август 2026
Аз чакам с нетърпение отпуската в края на месеца и подобно на Доктора, не смятам въобще да мърдам от нас Зверско цъкане на игри, гледане на филми/сериали и четене на книги. Никога не съм харесвал да ходя на море или планина, винаги ме е напрягало зверски, аз съм си домашнярче. Купувам си готина био храна и напитки и сядам пред телевизора с контролера. От малък само това ме влече
lyubohar
Цитиране
05 август 2026
Един колега в първата ми работа преди много години си отмени море с някаква мацка, защото като го запазвал не бил преценил, че тогава ще излиза Half-life 2. Not all heroes wear capes...
The_Doctor46
Цитиране
05 август 2026
Прав си е човека.Нито пари ще харчи освен за играта,нито нерви,а на всичкото отгоре даже ще се забавлява. С девойката не се знае.
Rostik79
Цитиране
05 август 2026
Аз сигурно съм споделял, но две години подред ходих на сингъл почивки с Плейстейшъна под мишница. И са ми едни от най-яките почивки. През деня малко плаж (ама наистина малко, че и на мен ми доскучава бързо), после гейминг или филми и сериали (щото от конзолата си имах и стрийминг услуги), вечер по местните механи и ресторанти.

В момента съм с приятелката на един ол инклузив и съм доста доволен. Два ден подред хващаме Властелина на пръстените и следобедите са оползотворени 😄
Днес май ще е третата част, хах.

The_Doctor46
Цитиране
05 август 2026
Е,тя не се ли сърди,че си без нея? Явно имаш читава приятелка.
dzhiny
Цитиране
05 август 2026
lyubohar написа
Един колега в първата ми работа преди много години си отмени море с някаква мацка, защото като го запазвал не бил преценил, че тогава ще излиза Half-life 2. Not all heroes wear capes...

Хахахах... Как вика един приятел: "За 5 минути е*ане ще си развалям пиенето"

Rostik, аз сефте се чудих дали да не се пусна на all inclusive, но най-вече заради лапето, защото по принцип ние сме си къмпингари и не ни влече, чак па толко комфортната зона, като отидем на почивка... в крайна сметка като се замисля, отивам на море, а то с тва всичко аз само там трябва да стоя. То по тая логика, мога и да не ходя никъде

Rostik79
Цитиране
05 август 2026
The_Doctor46 написа
Е,тя не се ли сърди,че си без нея? Явно имаш читава приятелка.

Аз сингъл бях по това време. Иначе няма как 😄

Иначе,Джини, не е толкова зле на ол инклузив, при условие, че никога не съм бил фен. Вярно, че си "вързан" за хотела малко или много, но нямам нищо против само да се излежавам няколко дена без да мисля за ресторанти, обикалянки и каквито и да са ангажименти. Пълно разпускане. Даже на плаж не бих, ходил, само да се кисна в басейна мога, но приятелката много иска на плажа да слизаме.

<
1
...
533
...
546
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.