Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
427
...
781
>
Dandelion - Still The Best Romance Choice
Цитиране
22 март 2021
sauron93
Цитиране
22 март 2021
Целият ти живот е 404 ,ачкакан
nightwarrior
Цитиране
22 март 2021
За преордърите - покрай короната не го правя, компа/конзолите са при мен и мога да свалям докато бачкам. Преди, главно заради прелоуда. Като се върна от работа, докато се изкъпя, хапна и си пусна едно кафе и играта е готова, вместо да я играя на другия ден евентуално. Ще кажете не е ли много разглезено, може, но нещото което най-мразя в тоя живот е да чакам нещо.

Отделно някой път има интересни бонуси(признавам рядко, затова не са ми и водеща причина).

А и ако ще я вземеш във всички случаи на ден 1, не виждам дори една причина да не преордърнеш. Ако ще я вземаш по-нататък, друга тема.

Не преордървам всяка игра разбира се, но от преордърнатите нито един път не съм бил разочарован.

sauron93
Цитиране
22 март 2021
Mitko6000 написа
И ние хиляда пъти казахме, че всеки играе на каквото си иска. А и щом е с емулатор, не е задължително да е с клавиатура. Сеш се, шефе? 1 месец си почина и сега 3-ти локдаун пак почна тролването. Не ни липсваше...., ама грам.

И аз казах че няма как да играеш ако нямаш конзола ,защото ексклузивите са само за плейстейшън. Емулатора за пс3 може би ама как ще играеш пс4 и пс5 ексклузиви?

nightwarrior
Цитиране
22 март 2021
Наистина ли смяташ, че няма да има емулатори за 4 и 5? Щото навремето се наслушах на същото за 3. Или изведнъж игрите стават зле, щото ги играеш след време?
sauron93
Цитиране
22 март 2021
Ps3 е от 2006 година а емулатора от 2011 . За 5 години ,пс4 вече е на 1 век и дори няма разработка на емулатора. Може и да има след още един век ,чакай си. За пс5 емулатора не се надявай ,евентуално внуците на внуците ти да я видят..
JakePaulKOsConor
Цитиране
22 март 2021
nightwarrior написа
Или изведнъж игрите стават зле, щото ги играеш след време?

null

Тази от ляво е буквално неиграема

Mitko6000
Цитиране
22 март 2021
sauron93 написа
Ps3 е от 2006 година а емулатора от 2011 . За 5 години ,пс4 вече е на 1 век и дори няма разработка на емулатора. Може и да има след още един век ,чакай си. За пс5 емулатора не се надявай ,евентуално внуците на внуците ти да я видят..

Ся на който не му се чака, да си купи конзола, ама на който не му е на дневен ред или не търси да е в крак с модата... Пък дали ще направят емулатор кой знае? Със сигурност не ти, или аз. На теория понеже на 4 и 5 архитектурата наподобява на PC, би трябвало да е по-лесно.

nightwarrior
Цитиране
22 март 2021
Добре Ванга, нещо евентуално числата за тотото да споделиш, както си тръгнал да гадаеш.

Аз очевидно не чакам, имам ps4, ще взема и 5. Каквото ми се играе, ще го играя, но хайде, повтори пак за ексклузувите, че ако пропуснеш да ги споменеш знам, че ти става лошо.

@Mitko6000, доколкото четох преди време(не знам доколко важи все още) проблем за емулация на 4 са софтуера и адвокатите на Сони.

sauron93
Цитиране
22 март 2021
Тогава защо мъчиш god of war със емулаторчета? Вероятно трите стари части са на добра цена. Опитваш се да спестиш 20 лв ли?
nightwarrior
Цитиране
22 март 2021
Щото едно и две ги няма за 4ката. Има го ремастера на 3, който вече съм го взел за 4. На какъв език пиша, че не разбираш?
sauron93
Цитиране
22 март 2021
Mitko6000 написа
Ся на който не му се чака, да си купи конзола, ама на който не му е на дневен ред или не търси да е в крак с модата... Пък дали ще направят емулатор кой знае? Със сигурност не ти, или аз. На теория понеже на 4 и 5 архитектурата наподобява на PC, би трябвало да е по-лесно.

Няма да има никога . Щом за толкова години нямаше и за напред няма да има.

Dandelion - Still The Best Romance Choice
Цитиране
22 март 2021
Mitko6000
Цитиране
22 март 2021
sauron93 написа
Няма да има никога . Щом за толкова години нямаше и за напред няма да има.

Ш'са чуе. Аз 4-ка имам, 5-ца скоро няма да си купя, но и по-нататък може да не си купя.

sauron93
Цитиране
22 март 2021
Кога ще играете новият god of war на пц? След 600 години? Рагнарок след 1200 години

Щом досега нямаше пс4 емулатор няма да има никога . Архитектурата може и да е подобна но игрите са със различни кодове от на пц.

<
1
...
427
...
781
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.