Отделно някой път има интересни бонуси(признавам рядко, затова не са ми и водеща причина).
А и ако ще я вземеш във всички случаи на ден 1, не виждам дори една причина да не преордърнеш. Ако ще я вземаш по-нататък, друга тема.
Не преордървам всяка игра разбира се, но от преордърнатите нито един път не съм бил разочарован.
И аз казах че няма как да играеш ако нямаш конзола ,защото ексклузивите са само за плейстейшън. Емулатора за пс3 може би ама как ще играеш пс4 и пс5 ексклузиви?
Тази от ляво е буквално неиграема
Ся на който не му се чака, да си купи конзола, ама на който не му е на дневен ред или не търси да е в крак с модата... Пък дали ще направят емулатор кой знае? Със сигурност не ти, или аз.
На теория понеже на 4 и 5 архитектурата наподобява на PC, би трябвало да е по-лесно.
Аз очевидно не чакам, имам ps4, ще взема и 5. Каквото ми се играе, ще го играя, но хайде, повтори пак за ексклузувите, че ако пропуснеш да ги споменеш знам, че ти става лошо.
@Mitko6000, доколкото четох преди време(не знам доколко важи все още) проблем за емулация на 4 са софтуера и адвокатите на Сони.
Няма да има никога . Щом за толкова години нямаше и за напред няма да има.
Ш'са чуе. Аз 4-ка имам, 5-ца скоро няма да си купя, но и по-нататък може да не си купя.
Щом досега нямаше пс4 емулатор няма да има никога . Архитектурата може и да е подобна но игрите са със различни кодове от на пц.