На мен така и не ми трябва, защото си имам PS4 Pro. Дори и GOW имам, само дето го дадох назаем и си го чакам обратно.
Рагнарок и да не си го играя, не ми пречи, но няма да си купя 5-ца само за него, това е ако не излезе за 4 както втория Horizon и Miles Morales досега.
Слабо. Октомври месец я пратих на профилактика. Оттогава виенето е нулево при мен. А и самата конзола си я взех нова от Озон, през 2018, така че, далеч е още от предсмъртни мъки. Все пак, никой не знае колко време е стояла запечатана в склада преди това. Съдейки по Date кода е от 2017. Пак никак не е стара.
Фактът е, че техниката трябва да се поддържа за да изкара максимално дълго време.
Така е, фен съм, но не съм тръгнал да троля и да убеждавам, че съм прав.
П.С. Спирам по тая тема, щото достатъчно наспамихме. Реално просто споделих какво играя(каквато е и идеята), преди Ванга да влезе във full troll режим.
Митко или Моралес или Янко циганина , няма как да сравняваш големите ексклузиви на Сони със wow,starcraft ,league of legends . Просто игрите на Сони са във пъти по-висока класа .
Пс5 никой още не може да си го купи още, щото бройки няма.
Да виждаш някъде да съм сравнявал? На мен не ми допадат MMO-та или стратегии, но не съм тръгнал да убеждавам някой, че не трябва да ги харесва.
Повтаряш едно и също като развален грамофон. Лесно му е на човек да си мисли така, значи. Мнението ти е субективно. Това е една думичка, която така и не научи, и затова и никой няма да те приема насериозно.
Хващай метлата и отлитай по-добре.
Ако толкова много обичаш игрите на Сони би трябвало да се радваш, че има емулатори, които да поддържат игрите им живи за новите поколения (хора), защото какво правим след като смъртта на конзолата настъпи?
Молиш се Sony да я ремастърнат. Демек игра на късмета...
https://youtu.be/d24ZpzoZkQE?t=22
Наистина ли мислиш, че някакви си евтини играчки са първите безсмъртни машини създадени от човечеството ?