Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
428
...
781
>
Mitko6000
Цитиране
22 март 2021
sauron93 написа
Щом досега нямаше пс4 емулатор няма да има никога .

На мен така и не ми трябва, защото си имам PS4 Pro. Дори и GOW имам, само дето го дадох назаем и си го чакам обратно. Рагнарок и да не си го играя, не ми пречи, но няма да си купя 5-ца само за него, това е ако не излезе за 4 както втория Horizon и Miles Morales досега.

nightwarrior
Цитиране
22 март 2021
Пак ти казвам, Ванга, това едно към едно го слушах за емулатора за 3ката. Дишай малко. Я кажи за ексклузивите.
Mitko6000
Цитиране
22 март 2021
nightwarrior написа
Пак ти казвам, Ванга, това едно към едно го слушах за емулатора за 3ката. Дишай малко. Я кажи за ексклузивите.
Тамън почна за тях с GOW.
sauron93
Цитиране
22 март 2021
Имаш една пс4 която е на предсмъртни мъки ,вие като самолет като загрее . Но все пак си фен на конзолите и хубавите ексклузиви затова респект.
Mitko6000
Цитиране
22 март 2021
sauron93 написа
Имаш една пс4 която е на предсмъртни мъки ,вие като самолет като загрее . Но все пак си фен на конзолите и хубавите ексклузиви затова респект.

Слабо. Октомври месец я пратих на профилактика. Оттогава виенето е нулево при мен. А и самата конзола си я взех нова от Озон, през 2018, така че, далеч е още от предсмъртни мъки. Все пак, никой не знае колко време е стояла запечатана в склада преди това. Съдейки по Date кода е от 2017. Пак никак не е стара. Фактът е, че техниката трябва да се поддържа за да изкара максимално дълго време.

Така е, фен съм, но не съм тръгнал да троля и да убеждавам, че съм прав.

nightwarrior
Цитиране
22 март 2021
Ха, не се бях ровил. То дори има вече работа по емулиране на 4ката. С променлив успех, вярно, но все пак се работи... тъжно.

П.С. Спирам по тая тема, щото достатъчно наспамихме. Реално просто споделих какво играя(каквато е и идеята), преди Ванга да влезе във full troll режим.

sauron93
Цитиране
22 март 2021
За пс5 има ли във разработка емулатор или ще чакаме 30 години ...

Митко или Моралес или Янко циганина , няма как да сравняваш големите ексклузиви на Сони със wow,starcraft ,league of legends . Просто игрите на Сони са във пъти по-висока класа .

Mitko6000
Цитиране
22 март 2021
sauron93 написа
За пс5 има ли във разработка емулатор или ще чакаме 30 години ...

Пс5 никой още не може да си го купи още, щото бройки няма.

sauron93 написа
Митко или Моралес или Янко циганина , няма как да сравняваш големите ексклузиви на Сони със wow,starcraft ,league of legends . Просто игрите на Сони са във пъти по-висока класа .

Да виждаш някъде да съм сравнявал? На мен не ми допадат MMO-та или стратегии, но не съм тръгнал да убеждавам някой, че не трябва да ги харесва.

sauron93
Цитиране
22 март 2021
И аз не съм тръгнал да ги убеждавам . Просто им казвам че нямат ексклузиви като пс-а. Иначе стратегии и ммота има и за пс. Тук говорим за големи ААА игри където Сони винаги бие пц и ръждясалата кутия хбокс. И за пц има спайдърмен игри ама са слаби във сравнение със новите ексклузиви на Сони. Просто най-добрите игри са за пс и това не се отрича дори от законите на Мърфи .
Mitko6000
Цитиране
22 март 2021
sauron93 написа
И аз не съм тръгнал да ги убеждавам . Просто им казвам че нямат ексклузиви като пс-а. Иначе стратегии и ммота има и за пс. Тук говорим за големи ААА игри където Сони винаги бие пц и ръждясалата кутия хбокс. И за пц има спайдърмен игри ама са слаби във сравнение със новите ексклузиви на Сони.

Повтаряш едно и също като развален грамофон. Лесно му е на човек да си мисли така, значи. Мнението ти е субективно. Това е една думичка, която така и не научи, и затова и никой няма да те приема насериозно. Хващай метлата и отлитай по-добре.

JakePaulKOsConor
Цитиране
22 март 2021
sauron93 написа
пс4 която е на предсмъртни мъки ,вие като самолет като загрее.

sauron93 написа
Просто игрите на Сони са във пъти по-висока класа.

Ако толкова много обичаш игрите на Сони би трябвало да се радваш, че има емулатори, които да поддържат игрите им живи за новите поколения (хора), защото какво правим след като смъртта на конзолата настъпи?

Charcharo
Цитиране
22 март 2021
JakePaulKOsConor написа
... защото какво правим след като смъртта на конзолата настъпи?

Молиш се Sony да я ремастърнат. Демек игра на късмета...

sauron93
Цитиране
22 март 2021
Във момента има пс1 напълно работещи които се продават във олх. Дори има sega mega drive които се продават а е конзола на колко години вече. Няма такова нещо като смърт на конзола. Стига сте булшитвали тука..
JakePaulKOsConor
Цитиране
22 март 2021
sauron93 написа
Няма такова нещо като смърт на конзола.

sauron93 написа
Имаш една пс4 която е на предсмъртни мъки

https://youtu.be/d24ZpzoZkQE?t=22

Charcharo
Цитиране
22 март 2021
sauron93 написа
Няма такова нещо като смърт на конзола.

Наистина ли мислиш, че някакви си евтини играчки са първите безсмъртни машини създадени от човечеството ?

<
1
...
428
...
781
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.