Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
437
...
781
>
Charcharo
Цитиране
25 март 2021

Ето, това вече е OK.

pseto
Цитиране
25 март 2021
vanmx написа
И аз много пъти съм писал колко ми е дебилно една игра да се смята като продукт за еднократна употреба. За книгите примерно не се говори така. Има една приказка, че ако една книга не си струва да се прочете втори път, значи и първият път не си е струвал. Аз така мисля и за игрите.

Ами то носителят няма много общо с това колко често се употребяват продуктите за него. А реално в игрите това "колко пъти си я завършил"... не означава нищо. Аз може и да имам 1000 часа на Total War поредицата през годините. Тоест почти сигурно имам. Колко пъти съм "завършвал" игра? Сигурно се броят на пръстите на ръцете ми. Просто в Total War винаги ми е най-якото, когато съм някакво опикано единично племе. Колкото по-силен ставам, толкова по-скучно ми е. Накрая като завладея прилична част от картата и трябва да завзема последните десетина провинции или нещо такова... изведнъж ми омръзва и почвам отначало, но по различен начин. Та в игрите е възможно да прекарваш стотици приятни часове пред нещо и да не го завършиш, а може и дори да не стигнеш до последната третина. Една книга не вижда как можеш да я прочетеш 3 пъти на 2/3 и да ти е приятна и в трите пъти.

А този цитат за книгите... де да знам. За някоя манекенка Хорхе Букай може да е алфата и омегата на литературата и да му препрочита нещата по 10 пъти. Също така зависи как чете човек, някои хора предпочитат да четат със скорост първия път, след това втори път да се "вглеждат". Не са толкова еднозначни нещата, че да се хвърли подобно твърдение. Пък и ако прочетеш някоя книга след 20-30 години, това значи ли, че 20 години е била лоша книга, после е станала добра книга? Странно твърдение. Реално най-яко е да прочетеш някоя книга като си на 20, после след 10-15-20 години да я прочетеш пак и да видиш как ще я усетиш. Знам, че е клише, ама преди няколко години четох Малкия принц като възрастен и е просто брутален контраста в сравнение с онова, което помнех от детските ми години.

Charcharo написа
Wolf 2009 е много underrated. В много аспекти е по-добра от The New Order или The New Colossus.

Появи се във време, в което започнаха да доминират ковър шутърите. Тогава олд скул FPS-тата вече не бяха на мода и Wolfenstein-а мина между капките. Сега жанрът пак се възроди. Което е нормално. И геймингът вече е като по-възрастните изкуства, започват да се въртят в кръг някои концепции. Само възраждането на стратегиите в реално време не е дошло още.

vanmx
Цитиране
25 март 2021
@pseto Ами аз нямах предвид задължително "превъртане", ами точно това което говориш - цъкаш играта защото те кефи, докато не ти омръзне, без значение колко си я играл и докъде си стигнал в прогреса/историята и т.н. Ако след време пак искаш да я играеш и те грабне отново, значи играта е добра. Много ми е тъпо като чета хората да казвват нещо от рода на "тая игра БЕШЕ толкова яка и имам толкова яки спомени от нея и т.н, искам продължение или ремастър" Все едно е нещо дето вече не съществува и няма вече как да се види никога.
И да не се изтърквам, ама тоя начин на мислене не ме кефи защото тия хора с парите си казват какво да излиза на пазара - именно едни такива повърхностни скриптирани игрички за еднократна употреба, дето са повече интерактивни филми или по скоро сериали и от тях остава само спомена от историйката, която е нормално да ти е безинтересна след като вече я знаеш.

Иваче на Wolfenstein 2009 и аз се кефя. Ако не беше това еднообразно обикаляне по улиците на града само за да отидеш до safehouse за да започнеш мисия и ако мисиите бяха повече, за мен играта шеще да бъде 10/10.

Не знаех че няма начин да се купи легално. Аз като излезе я цъках от замунда, няколко години по-късно си я взех за PS3 на диск. Няма да лъжа - PS3 версията е осезаемо, дори бих казал изненадващо по-зле от PC версията, ама поне мога да кажа че имам играта

Charcharo
Цитиране
26 март 2021

darkblue
Цитиране
26 март 2021
Charcharo
Цитиране
26 март 2021
@STALKER 2
Само около 30 оръжия не е много. Дано да ударят поне 50 към release-a или да има DLCта за още.

То май в Call of Pripyat бяха 31 ако не броим гранатите.

Rostik79
Цитиране
26 март 2021
По-ценно за мен ще е да има добра и дълбока система за кустомизация на оръжията. Буквално да можеш да си сглобиш сам оръжия.
В това отношение много се радвах на системата в Dead Space 3 - там доста вариации се предлагаха за сглобяване, но пък и играта е сай-фай и могат да се измислят всякакви енергийни и лазерни измишльотини, докато Сталкер използва общо взето традиционни оръжия.
Charcharo
Цитиране
26 март 2021
Като това:

Или

Rostik79
Цитиране
26 март 2021
Иха, не знаех, че в Тарков има такава система. Но да - нещо такова се надявам да има плюс може би умерени сай-фай елементи по някои оръжия.
Charcharo
Цитиране
26 март 2021

То е реално същото но няма Age Verification и е на руски.

И на EN

Абе трябва още да видя. Иначе детайла по моделите е читав. Харесва ми, че вече са по-реалистични от дрехите и униформите в миналити игри.

Но е Xbox игра и за масите. Почти няма шанс да е добра колкото NLC 7. Все пак държа ниски очаквания.

BundyBari
Цитиране
27 март 2021
Имам идея да направя тема във форума за любителите на мултито и то най-вече на PS4 /защото това е моята платформа сега/, в която всеки, който иска може да си остави акаунта, да напише какви игри играе онлайн и при желание да правим понякога някакви лежерни сесии. Целта е да оставим настрана форумните спорове, а ако има такива, да са на чисто геймплей тематика. Другата цел е, че аз като представител на старата школа в гейминга не си падам падам много по онлайн лафове по време на игра /като Discord/, разсейват ме и ми са някак странни, така че в тази тема можем да обсъждаме как е протекла сесията и да се организираме за другия път и така. Аз лично си имам едно правило и то е, играя онлайн рядко, само ако съм врътнал играта първо сингъл /за да съм горе-долу адекватен/. Играя всеки жанр, като предпочитам игри за малки групи 4-6 човека, мисля че спортните игри /FIFA NBA NHL NFL/ са особенно забавни 2v2 3v3 4v4, рейсърите също, разбира се няма сравнение с локалния кооп, но става. Пиша първо в тази тема, да видя има ли изобщо ентусиасти за подобна инициатива, и не на последно място ако Pse няма против, защото форума на сайта му може да не е подходящо място за бъдещи "общи чатове".
darkblue
Цитиране
28 март 2021
sauron93
Цитиране
28 март 2021
Bundy направи един дискорд и събери тия със конзоли от цялата държава ,всеки до който се докопаш. Да си направим едно конзола комунисти за чат и цъкане на игри. Тука едвали са доста хората със конзоли. Ще трябва да съберем от други места.
JakePaulKOsConor
Цитиране
28 март 2021
null

PC - Steam, Discord & хиляди други онлайн/форумни общности

Consoles - Нищо

ITS OVER™

sauron93
Цитиране
28 март 2021
Вместо комюнити ,тъпият андроид написал комунисти,нищо ще го оставя за забавата

Конзоладжиите също се събират във фриенд системата на Сони. Чатят и си говорят със слушалки . Ама във бг това не е много популярно и хората със конзоли предимно цъкат сами. Ама то е така ,когато ексклузивите ти са добри,нямаш време да мислиш за други хора

<
1
...
437
...
781
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.