Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
438
...
781
>
Mitko6000
Цитиране
28 март 2021
По-скоро не виждам смисъл да си купувам PS Plus. Предпочитам да си цъкам в стийм или Епик... без пари. На конзолите буламачи като COD не играя. Дори и тези които не изискват абонамент не ме грабават, като Fortnite, която за мен е пълна тъпотия. И дори да играех, по-лесно ще ми е да си ги пусна на компа. Лично предпочитание. В редки случаи, за игри като AC Unity или Uncharted 4, ми се е искало да се събера с приятели да цъкам кооп, ама божа работа.
JakePaulKOsConor
Цитиране
28 март 2021
Защо всеки път като направя update на драйвърите на Nvidia, в момента когато екрана стане черен за четвърт секунда и се пусне отново, всичко ми изглежда по "sharp" и в по-добро качество? Плацебо ефект ли е това?
sauron93
Цитиране
28 март 2021
Mitko6000 написа
По-скоро не виждам смисъл да си купувам PS Plus.

Предпочитам да си цъкам в стийм или Епик... без пари. На конзолите буламачи като COD не играя. Дори и тези които не изискват абонамент не ме грабават, като Fortnite, която за мен е пълна тъпотия. И дори да играех, по-лесно ще ми е да си ги пусна на компа. Лично предпочитание. В редки случаи, за игри като AC Unity или Uncharted 4, ми се е искало да се събера с приятели да цъкам кооп, ама божа работа.

Mitko6000 написа
По-скоро не виждам смисъл да си купувам PS Plus. Предпочитам да си цъкам в стийм или Епик... без пари. На конзолите буламачи като COD не играя. Дори и тези които не изискват абонамент не ме грабават, като Fortnite, която за мен е пълна тъпотия. И дори да играех, по-лесно ще ми е да си ги пусна на компа. Лично предпочитание. В редки случаи, за игри като AC Unity или Uncharted 4, ми се е искало да се събера с приятели да цъкам кооп, ама божа работа.

Типичен сикишпайдърмен

Mitko6000
Цитиране
28 март 2021
Мнението си е мнение, ама забравих, че на теб тази дума ти бяга. Това естествено си е специално за мултито. Иди малко другаде да миришеш.
lyubohar
Цитиране
28 март 2021
JakePaulKOsConor написа
Защо всеки път като направя update на драйвърите на Nvidia, в момента когато екрана стане черен за четвърт секунда и се пусне отново, всичко ми изглежда по "sharp" и в по-добро качество? Плацебо ефект ли е това?
Ваксиниран ли си? Ъпдейтват фърмуера на чипа в тоя момент.
igra4
Цитиране
29 март 2021
И аз не играя мулти, кооп рядко, толкова игри съм наредил, че до края на лятото ще ми стигнат. Не е като на пеце да нема нищо 😁
Rostik79
Цитиране
29 март 2021
Единствено за онлйан-а на РДР2 за момент се замислих дали да не си пусна малко Plus, че ми е интересно как са го направили, но след като я изиграх, изгубих интерес.
Charcharo
Цитиране
29 март 2021

Сега това е истината. Тия моднатите нива са Godlike <3

Charcharo
Цитиране
30 март 2021
https://www.gog.com/

https://www.gog.com/game/xiii

XIII е безплатна в GOG. Оригинала. Вземете я !

Mitko6000
Цитиране
30 март 2021
Взех я, мерси.
sauron93
Цитиране
30 март 2021
Нормално ,вие пари за игри не сте давали . Или Замунда или нещо безплатно. Конзолните геймъри са тия които подкрепят индустрията.
Mitko6000
Цитиране
30 март 2021
sauron93 написа
Нормално ,вие пари за игри не сте давали . Или Замунда или нещо безплатно. Конзолните геймъри са тия които подкрепят индустрията.

Точно в нашата бедна дъжравица, дали е така?
Откъде знаеш, че точно БГ гледат, колко се е продавала някоя игра? Тук изключваме български студия.
А и как разбра, че не съм давал пари за игри? Просветли ме, Хари! Или викаш, трудно да си извадиш вълшебната пръчка от отзад...

sauron93
Цитиране
30 март 2021
Тия със пц-та предимно дърпат от Замунда-та игрите си. Тук таме може да си купят нещо само заради мултиплейър-а защото на пиратка е само сингъл.

Затова повечето хубави игри излизат за конзола а не за пц. Хората от подредените държави, не искат да им се граби труда от прешълци като нас . Тук не говоря само за бг а за всички смотани държави . Тя нашата е най-смотана ама карай де... Денуво заради чикиджии като вас го вкараха . 300 лв за цигари всеки месец има, 100 лв за игра няма ....

JakePaulKOsConor
Цитиране
30 март 2021
Chad: Plays Zamunda edition and decides to buy or pass

Virgin: Pre-orders every game

GIGA MEGA ULTRA CHAD: Receives free games to make a review/video

igra4
Цитиране
31 март 2021
JakePaulKOsConor написа
GIGA MEGA ULTRA CHAD: Receives free games to make a review/video

Забелязъл съм, че пишеш често на английски в тоя форум, някаква тежест и вярност на мнението ли хредава английския. Второ защо отговаряш често с картинки, мемета и разни глупости.
Нз,хора които крадат чужди "смешки" или без индентичност не са интересни, направо някой дето беше казал превръщаш се в някакво интернет меме.

Саурон е прав в беге масово пецеджиите си берат от замунда или играят фрии ту плей онлайн бози.
Конзолните божества от пс4 ерата насам масово купуват игри, даже и в бг, е в началото на пс3 ерата и хбокс имаше мн хакнати конзоли и така нататък, но такива бяха времената. При пецеджиите да купиш игра е грехота или трябва да е в бъндъл 10 игри за 10 лв.

<
1
...
438
...
781
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.