Пичове, това да дадете повече пари за по-лоша версия на видео игра не ви прави умни. Прави ви идиоти .
Това, че дори не може да игреате XIII на конзолките също не е добре. Ако не беше PC игра и яко нямахме модъри и емулатори, изкуството щеше да губи повече игри.
И това, че Играчкин трябва да спестява 2 години за да си позволи PS5ца е просто тъжно.
Ама защо си мисля, че една и съща тема се дъвче и едни и същи неща се казват ....
Пиратството е въпрос на мислене и (може би) възможности, не на платформа.
Ама те не искат стари игри да играят, моля ти се. Един път да я минат играта и край. Но да, със сигурност съм съгласен. Особено сега, Sony като ще спират PSN за PSP, Vita и PS3. И пиратството отключва възможностите на някои платформи и правят достъпни все повече библиотеки от игри, които иначе трудно биха играни. Кое е по-лесно? Да си търсиш терминатор и дискети за да играеш игри от детството които искаш да си припомниш, или да си изтеглиш емулатор на компютъра, конзолата или дори телефона? Наскоро си купих Вита, защото PSP-то падна и се строши. И веднага я хакнах. Сега, дори и да затворят PSN, имам достъп до всяка една игра която реша за нея, както и старите PSP игри и другите ретро платформи, които често си разцъквам, защото ме кефи да ги имам в джоба си, плюс това за разлика от телефона имам физически контроли.
Сега че сме цигани по душа е ясно,тя затова е държавата ни е на това ниво. Южна Африка да си пиратстват,те пари за хляб нямат ама ние уш европейци се пишем ама правим същото...
Който е пират ,не е геймър и мнението му не се счита. Аз затова на пц геймърите във бг не им слушам глупостите.
Иначе псп се цъка и на андроид вече със емулатор и дори можеш да си свържеш контролер към телефона или таблета. Няма нужда да се купува псп.
Не всички игри вървят добре, някои си имат кусури, освен това не ми е удобно да си разнасям DS4 навсякъде. Ето тук довода пускаш и играеш е най-валиден. Нали уж не харесваше емулаторите и призоваваше да се купува конзола от OLX?
Още повече, за PS Vita емулатор няма, или поне такъв който нормално да подкара игри.
Щото в нормалните европейски държави не се пиратства. Един VPN само да си инсталират...
Затова и никой не те приема насериозно, щом си достатъчно кух да слагаш всички под общ знаменател.
Европа и Америка си купуват игрите. Могат и да пиратстват ама масата им геймъри не го правят. Не са долни като теб .
И в същото време ми говориш как може да ползвам емулатор за PSP. Дали ще са купени игрите с него? Както и че си пиратствал с нинтендо.
Крадеца вика дръжте крадеца.
За неща които съм преценил, че си заслужават ще дам пари. За другите, еми сори ама... Все пак, аз ги давам, не ти или играчкин. Последните дупки на кавала не държат сметка.