Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
440
...
781
>
Charcharo
Цитиране
31 март 2021
sauron93 написа
Дал си ти пари,за магистралки.

Данъците ни са по-високи от твоите. Тъй, че това също е вярно.

JakePaulKOsConor
Цитиране
31 март 2021
null

"MURDER"
Artist: Charcharo
Year: 2021
Subject: Console Wars
Dimensions: Standard forum comment box

igra4
Цитиране
31 март 2021
Никога няма да хакна витата примерно, там съм купил и изиграл всичко качествено.
Второ качеството винаги е по малко от количеството, тука масата се празнят на инди игри и на разни тъпотии, където само като им видя 10 сек геймплей затварям.
Саурон правилно го е казал, ако ни нямаше нас, които плащаме за игри, нямаше да има и за пиратите.
Mitko6000
Цитиране
31 март 2021
Вземете си теглете ножа, вие двамата конкретно, че да видим. И стига с тва празнене бе играч, намери си някой чичак да ти се празни където искаш, най-накрая.
JakePaulKOsConor
Цитиране
31 март 2021
igra4 написа
ако ни нямаше нас, които плащаме за игри, нямаше да има и за пиратите.

null
sauron93
Цитиране
31 март 2021
Ама трябва във числото да вкараш и хбокс,Нинтендо . Нали идеята е конзоли срещу пц . И това дори да е вярно за вещера е единичен случай,пс-а почти при всяка игра продава повече.
sauron93
Цитиране
31 март 2021
Mitko6000 написа
Вземете си теглете ножа, вие двамата конкретно, че да видим. И стига с тва празнене бе играч, намери си някой чичак да ти се празни където искаш, най-накрая.

Че хората виждат кой пуска стойностни коментари и го оценяват. Аз пиша най-правилните коментари във сайта а не глупости като вас.

Mitko6000
Цитиране
31 март 2021
sauron93 написа
Че хората виждат кой пуска стойностни коментари и го оценяват. Аз пиша най-правилните коментари във сайта а не глупости като вас.

Хаха, да, добре разсмя ме. Да видим хората какво ще кажат. Играча мнг стойностен и той, като пише кой на какво се празни.

JakePaulKOsConor
Цитиране
31 март 2021
sauron93 написа
Ама трябва във числото да вкараш и хбокс,Нинтендо . Нали идеята е конзоли срещу пц . И това дори да е вярно за вещера е единичен случай,пс-а почти при всяка игра продава повече.

null
Източник: CDProjekt

Период 2015-2019:
- Общо за Конзоли: 267% продажби
- Общо за PC: 231% продажби

Заключение:
- Три платформи успяват да продадат 36% повече копия от една самостоятелна платформа.
- През периода 2017, 2018 и 2019 г. PC платформата успява да продаде повече копия от PS, Xbox и Nintendo взети заедно

https://www.cdprojekt.com/en/wp-content/uploads-en/2020/04/management-board-report-on-activities-of-cd-projekt-group-and-cd-projekt-s-a-in-2019.pdf

sauron93
Цитиране
31 март 2021
То е заради намаленията на Стийм и въпреки това пак пц губи . Хем е по-евтина на пц като цена,хем пак губи от конзолите. Това е показателно че ако нямаше конзоли,нямаше да има индустрия гейминг.

И както казахме е единичен случай. Иначе конзолите винаги бият със голям процент .

Mitko6000
Цитиране
31 март 2021
sauron93 написа
То е заради намаленията на Стийм и въпреки това пак пц губи . Хем е по-евтина на пц като цена,хем пак губи от конзолите. Това е показателно че ако нямаше конзоли,нямаше да има индустрия гейминг.

По твоята логика, да те питам - Игрите на какво се създават?

JakePaulKOsConor
Цитиране
31 март 2021
Щото за конзолите няма намаления...

https://www.ozone.bg/landing/goliamoto-razchistvane/video-igri.php

null

sauron93
Цитиране
31 март 2021
Пак конзолите печелят със повече продажби. Какво се опитваш да докажеш не знам.... Конзоли срещу пц е спора а не пс срещу пц. Макар че пс бие пц при повечето игри като продажби. Ти сменяш гоалпоста защото знаеш че пцджиите са предимно пирати ,особенно във бг.
rosniak
Цитиране
31 март 2021
Каза го човека, който си признава, че пиратства- ма не било лошо, щот той се осъзнавал и си купувал след тва игрите- видиш ли, бил той единственият и неповторим такъв случай, пък всички останали се не осъзнавали и минавали метъра.
P.s. и тоя форум го осрахте с лайната си, клепари....
JakePaulKOsConor
Цитиране
31 март 2021
sauron93 написа
Ти сменяш гоалпоста

Голпоста беше, че PC-то уж не продавало игри и поради тази причина игрите се правели благодарение на и за конзолите, а аз ти доказах, че PC-то хем продава игри, хем в някой случай продава повече от конзолите
<
1
...
440
...
781
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.