Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
441
...
781
>
sauron93
Цитиране
31 март 2021
JakePaulKOsConor написа
sauron93 написа
Ти сменяш гоалпоста

Голпоста беше, че PC-то уж не продавало игри и поради тази причина игрите се правели благодарение на и за конзолите, а аз ти доказах, че PC-то хем продава игри, хем в някой случай продава повече от конзолите

И аз ти казвам че нищо не си доказвал ,конзолите имат и при вещера повече продажби . Ти сам го каза със 30 Еди колко си конзолите са продали повече. Какво си се заревал.

The_Doctor46
Цитиране
31 март 2021
Хора,спрете да храните трола.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
sauron93
Цитиране
31 март 2021
The_Doctor46 написа
Хора,спрете да храните трола.

Човека е дал снимка и казва конзолните версии на вещера са продали 36 процента повече. После във следващ пост казва че доказал че пц версията на вещера продал повече. Върни и виж миналата страница,ако не ми вярваш. Каква психическа болест е това,като си доктор ,кажи ... Алцхаймер,раздвоение,цифилист ...?

JakePaulKOsConor
Цитиране
31 март 2021
sauron93 написа
Конзолните геймъри са тия които подкрепят индустрията.

Доказах, че както конзолите, така и PC платформата подкрепя индустрията.

sauron93 написа
Тия със пц-та предимно дърпат от Замунда-та игрите си.

Пиратство има. НО. Доказах, че и на PC, игрите се купуват приблизително толкова колкото и на конзолите.

sauron93 написа
Затова повечето хубави игри излизат за конзола а не за пц.

Субективно мнение, което не се базира на никакви аргументи
Mitko6000
Цитиране
31 март 2021
sauron93 написа
Каква психическа болест е това,като си доктор ,кажи ... Алцхаймер,раздвоение,цифилист ...?

You're a wizard, Harry! Трябва по-добре да знаеш. Ама вълшебната пръчка нещо засича а?

igra4
Цитиране
31 март 2021
Гейбчо пуска по 5 игри бъндъл за 5 лв. Уичъра няма да се учудя ако дълги периоди се е продавала за 10-20 лв за пеце и то няколко месеца след премиерата. Докато на пс4, най мн след 3 години я я пуснат някой месец до 40-50 лв я не.
10 продажби на пеце за 10 лв =100лв,една за пс4 130 лв. Второ пеце има всеки човек на земята, докато конзолите сме отбрано общество. Затва има някои игри, щъдето са направили някакъв рекорд, но на бройка, финансово конзолните версии са им донесли в пъти повече пари.
BossOfGermany
Цитиране
31 март 2021
@igra4
Всъщност в днешно време не всеки има ПЦ, понеже повечето си ползват телефоните, вече не сме в 2008.
Ако имат, те ще са пенсионирани или се ползват само за фейсбук и тем подобни. Даже бих казал, че хората които цъкат на конзоли са повече от тези на ПЦ. Нещата сега обърнаха - да имаш хубав компютър, който да е подходящ за игри се счита за лукс, за разлика от ПеЕс4. Това не е тролски пост.
sauron93
Цитиране
31 март 2021
Пцджиите ги няма ,посрали са се яко

Така става когато си срещу "избраният"

azsambot
Цитиране
31 март 2021
Я пак си помисли за Witcher 3

https://store.playstation.com/en-bg/product/EP4497-CUSA05574_00-00000000000GOTY4

Иначе за протокола аз значи съм с две конзоли Ps4,Switch(ама и аз нз за какво го взех като не играя на него) и PC,и лошо няма всеки да има повече платформи за игране.Между другото имам и Xbox One controller за компа,та все едно имам и xbox.Ама стига с тия глупави сравнения кое е по-добро,най-добре да ги имаш всичките,и да има човек време и желание за игра,защото мене последно време пак ме е обхванал мързела.

Отделно аз не обичам да давам пари на "чичко Гейб" ами на gog

nightwarrior
Цитиране
31 март 2021
Играчкин, липсваха ми тия факти от гъза дето си ги вадеше. 5 игри за 5 лева бъндъл... Нямало да се учуди.... Аз пък няма да се изненадам изобщо, ако някой ден си направиш IQ тест и резултата е като стайна температура.

Тоя филм 10 продажби за 10 лева върви само в твоята глава. Не че няма игри на тия пари, ама те вървят толкова на всички платформи. Обсъждали сме го и тука, разпродажби на РС/PS средно през годината се изравняват и вървят на приблизително еднакви цени. Лек превес за едните или другите, ако тръгнем да гледаме конкретни заглавия.

Отбрано общество... майко мила. То бива да си някъв комплексар, дето да има нужда да изпъкне с нещо, ама точно да е с конзола е смехотворно. Няма геймър който да иска и да не може да си позволи конзола(изключвам сегашния недостиг на PS5 например, щото това са по-различни обстоятелства). Избий си го това от главата, че плейстейшъна е някъв невероятен лукс и че това, че го имаш те прави част от "отбрано общество", щото меко казано си смешен. Играй си където искаш, твое право и въпрос на личен избор, вкус ако щеш, но престани да пишеш глупости.

JakePaulKOsConor
Цитиране
31 март 2021
igra4 написа
продажби на пеце за 10 лв =100лв,една за пс4 130 лв.

- https://www.ozone.bg/product/the-witcher-3-wild-hunt-goty-edition-ps4/
- https://store.playstation.com/en-us/product/UP4497-CUSA05725_00-00000000000GOTY5

igra4 написа
Второ пеце има всеки човек на земята, докато конзолите сме отбрано общество.

https://store.steampowered.com/hwsurvey/Steam-Hardware-Software-Survey-Welcome-to-Steam

^От тези данни грубо сметнато изчислих 65% видео карти, които могат да подкарат The Witcher 3 на минимални настройки с 30fps.

https://variety.com/2019/gaming/news/steam-one-billion-accounts-1203201159/

^От тези данни разбирам, че steam се ползва от 90 милиона потребители/компютри.

65% от 90 000 000 = 58 500 000 потребителя, които могат да подкарат The Witcher 3 на компютъра си.

https://www.statista.com/statistics/651576/global-ps4-console-unit-sales/

^От тези данни разбирам, че са продадени 114 000 000 копия на PS4, като всяко едно копие от тях може да подкара The Witcher 3

Да давам ли данни за "отбраното общество" на Xbox и Nintendo Switch?

BossOfGermany
Цитиране
31 март 2021
Бедният конзолен селяндур никога няма да знае какво е усещането да се играе на 144HZ монитор, висок фреймрейт, красиви RGB подсветки греещи от клавиатурата и компютърната кутия, комфортен мултитаскинг и евтини игри. Сега наистина разбрах, че мастър расата е PC след като се отървах от смотаната ПС4 която събираше прах, за да си сглобя новата конфигурация.
sauron93
Цитиране
31 март 2021
BossOfGermany написа
Бедният конзолен селяндур никога няма да знае какво е усещането да се играе на 144HZ монитор, висок фреймрейт, красиви RGB подсветки греещи от клавиатурата и компютърната кутия, комфортен мултитаскинг и евтини игри. Сега наистина разбрах, че мастър расата е PC след като се отървах от смотаната ПС4 която събираше прах, за да си сглобя новата конфигурация.

Сокереса?

BossOfGermany
Цитиране
31 март 2021
sauron93 написа
Сокереса?

Абе батко ти нали щеше да ми изпращаш 4лв по Еконта, какво стана?
pseto
Цитиране
31 март 2021
igra4 написа
Гейбчо пуска по 5 игри бъндъл за 5 лв. Уичъра няма да се учудя ако дълги периоди се е продавала за 10-20 лв за пеце и то няколко месеца след премиерата. Докато на пс4, най мн след 3 години я я пуснат някой месец до 40-50 лв я не.
10 продажби на пеце за 10 лв =100лв,една за пс4 130 лв. Второ пеце има всеки човек на земята, докато конзолите сме отбрано общество. Затва има някои игри, щъдето са направили някакъв рекорд, но на бройка, финансово конзолните версии са им донесли в пъти повече пари.

За PC не знам, ама с цените на видеокартите в момента си става много скъп лукс. Та PS5 е по-евтиният начин да цъкаш игри временно.

Между другото Sony защо пуска безплатни игри всеки месец? Ти ползваш ли ги или те е гнус да докосваш каквото и да е нещо, което струва под 50 лева.

<
1
...
441
...
781
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.