Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
714
...
759
>
dzhiny
Цитиране
14 септември 2024
Вчера разцъках oxygen not included (много добра и много комплексна), днес взех don't starve together на същото студио и ще пробвам и нея, за да реша в коя да се потопя. Ама май няма кво да споделям много за такъв тип Survivor игрички, както беше и с V Rising-а, че май няма почитатели на жанра. Много се замислях и за Conan Exile или Valheim, слууучаааайно някой ако ги е пробвал
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
nightwarrior
Цитиране
15 септември 2024
Пробал съм Конан с приятел, ама още беше на Early Access(от някъде той беше взел евтино ключове) и беше малко бъгфест, та не сме цъкали много.

Валхайма е яка, ако можеш да понесеш графичния стил. По едно време бях се зарибил имах си сървър дето само обработвам неща и такъв вкойто ги ползвам

Enshrouded също е подобен тип игра, но там бойната система повече ми допада.

The_Doctor46
Цитиране
15 септември 2024
Псето има ревю на Валхайма.Може да го прочетеш.В ънхетъбъл раздела.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
dzhiny
Цитиране
15 септември 2024
Минал съм ги сите ревюта Док
lyubohar
Цитиране
15 септември 2024
Изиграх Little Nightmares 2 - страхотна игра като атмосфера и арт. Не помня да съм играл нещо толкова крийпи някога Като геймплей имам някои забележки - най-вече очакваните почти перфектно прецизни реакции с контроли, които са далеч от перфектно прецизни. Но бели кахъри, не съм повтарял най-трудните секции повече от 4-5 пъти. Даже си купих и първата.

Сега играя Dead Space Remake - след 2-3 часа игра свалих нивото на трудност на Easy. Не защото ми е трудно, а защото ми е скучно и безинтересно и да минават по-бързо. Може и на Story да мина предвид колко често изкачат гадове. Соулс игрите са отговорни за това, почти всяка друга combat-система ми е скучна вече Освен това ми е малко чийп тоя тип хорър-преживяване - във всеки коридор изкача по нещо, след всяка интеракция с някакъв уред или система - изкача нещо. След малко попадаш на някакъв "център" със save point и магазин - там никога нищо не изкача. Като я преправяха тая игра да бяха погледали малко Alien Isolation или Resident Evil дори. Иначе е добра играта де, просто тоя аспект малко ме дразни.

Edit: объркал съм раздела

The_Doctor46
Цитиране
15 септември 2024
Dead Space има доста добра комбат система.Мен винаги ми е било забавно да разчленявам гадовете ,да ги размазвам с гравити умението ,или да им запращам разни неща в мицуната,а съм "болен" соулс играч.Deas Space трябва да се играе на високи трудности,не на ниски.Тогава се усеща сървайвъл елемента повече,но щом не те влече. Little Nigtmares са супер игри и двете.Сега същия разработчик прави друга игра,но много бие на гореспоменатите.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
15 септември 2024
Ами не знам, какво му е интересното? Стреляш докато умрат. На по-високите трудности: стреляш докато умрат, но по-дълго Никаква тактика не хващам, освен да внимаваш да не са зад гърба ти. С предметите е забавно първите 5 пъти. Не съм пробвал с гравитито все още, но не вярвам да ми е интересно за дълго. На средната трудност ги размазвам общо взето, на по-висока ще ми е по-трудно, но няма да ми е по-интересно, защото ще е същото. Ще видим де, още съм в началото, може да се появят някакви по-интересни гадове. Но като цяло, както бях писал скоро и по повод RDD2 и GTAV - битки с огнестрелни оръжия в third person view просто няма как да са достатъчно интересни, поне за мен.
nightwarrior
Цитиране
15 септември 2024
Аз по принцип не харесвам bullet sponge противници. За което се изнервям и на повечето игри. Като качваш трудността да се качва единствено кръвта на противниците. Не че няма предизвикателство в това да вкараш няколко хедшота, ама обикновено ако вкарам 5-6 хедшота и противника е още жив... почвам да поглеждам към по-ниска трудност. Казвам съм го и преди, обикновено сред първите модове във Fallout игрите ми е нещо дето оправя баланса. Ок съм да ме убиват с няколко изстрела, ама и аз да ги свалям така. Хем трябва да гледам да се прикривам(а не да съм Терминатора), хем и аз съм също толкова смъртоносен.

Но доста хора са ок с това и аз приемам, че може би това си е моя странност.

lyubohar
Цитиране
15 септември 2024
Не съм се замислял дали точно това е проблемът и при мен. Може би е част от проблема, да. Макар че примерно Borderlands си играя, а той е яко с bullet sponge гадове.

Може би по-скоро липсата на нужда от какъвто и да е skill, освен ако точният мерник не се счита за скил. Нито можеш да мърдаш/доджваш/скачаш като хората, нито покрай стрелбата има някакви интересни механики (като в Doom, например). Просто стреляш и ако си точен - умират. Понякога, ако си позициониран зле, умираш ти. И това е.

Но играта е яка де, не е чак толкова зле, мрънкам си просто

The_Doctor46
Цитиране
15 септември 2024
На високите трудности в Dead Space противниците не са bullet sponge ,а просто те убиват с два шамара,мунициите са много по-малко ,както и хелт айтемите.Трябва да си правиш повече сметка,да използваш повече гравити оръжието и тн.Има малко повече тактически елемент и хич не се чувстваш ОП.Комбат системата в Deas Space е нива над RDR или GTA.Просто въобще не могат да се сравняват.
lyubohar
Цитиране
15 септември 2024
Не бих се съгласил, same shit е за мен
Иначе ясно, че на по-високите трудности е по-трудно и не си OP. Но аз не играя на по-ниска защото ми е трудно, а защото ми е скучно. И не мисля, че ако преигравам по-често битки, които са ми скучни поначало, ще ми го направи по-интересно Явно тоя тип битки не са моето.
dzhiny
Цитиране
15 септември 2024
Night, a Outward да си пробвал?
nightwarrior
Цитиране
15 септември 2024
Да, ама от изброените, имай предвид тя е най-тегавата. Буквално първите пещери/дънджъни дето са около основния град, трудността скача х2-x3 спрямо началото. Играх я с приятел и се вдигахме един друг като се гътнем.
dzhiny
Цитиране
15 септември 2024
Доста добре изглежда, обаче нито дава насока какво да правиш, супер бавно се придвижваш, не може да събираш много неща, а се очаква някак да събера денги за да си купя gear. На картата се ориентираш само по табелите и компаса. Направих там в началото куеста да събера среброто за да оставят lighthouse-a и излязох от града и какво трябва да правя сега за да прогресирам, никой ти не казва или карам по куеста, който е да се присъединя към някоя фракция от изброените градове и места ?
Така ептен без насока, доста смотано. Изглежда наистина хубава игра, но верно бая тегава ще да е.
nightwarrior
Цитиране
15 септември 2024
Най-общо да, фракциите са ти един вид фокуса. Но играта е по-скоро "направи си сам приключението" идеята е да експлорваш и т.н. Но да, усещаше се липса на фокус.

Иначе не знам къде я играеш. Ако е на РС виж в Nexus-a имаше доста полезни модове(включително такива за картата), помня че доста я бяхме назобили като я играхме с моя приятел.

<
1
...
714
...
759
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.