Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
1
2
...
5
>
pseto
Цитиране
16 януари 2020
Това беше и първата моя мисъл, между другото. Макар че от друга страна вероятно Sony и Microsoft са известили за плановете си по-големите компании отдавна, то всъщност още миналата година в средата се знаеше, че тази излиза новото конзолно поколение. Може би истината е в средата както обикновено - и играта има нужда от завършване, и евентуалните PS5/Xbox Series X версии я бавят.

Ама наистина става слабо следващите месеци. Май ще се търсят разни индита.

Rostik79
Цитиране
17 януари 2020
Аз само инсталираните ми в момента игри на компютъра и конзолата имам едно 4-5 месеца да играя.Тези, които са ми по библиотеки в PS Store, Steam, Epic, Uplay ... купища заглавия (даже изключвам тези от разни бъндъли, които така или иначе нямам намерение да играя). Отделно мога от раз да посоча едно 10-тина заглавия, които нямам купени, но са ми must-to-play. Преспокойно 1 година напред имам какво да геймя, при това играя всеки ден.
BundyBari
Цитиране
17 януари 2020
При мен е същото Ростик, а най-лошото е, че повечето са RPG-та с по 80 часа гейплей средно А още по- лошото е, че разтоварвам със спортни симулатори (FIFA, PES, NBA, NHL, NFL) и рейсъри покрай сингъл игрите, та и тях трябва да вмъквам в графика. Но ги разбирам и тези, които се оплакват, че няма какво да цъкат. Просто са фенове само на един жанр и за тях има периоди на суша. Това че ние играем всичко си е за наша сметка. Поне се радвам, че не се запалих по "MOBA" и Battle Royal, че там вече щеше да е страшно
LethianDream
Цитиране
17 януари 2020
И при мен е същото, сега си инсталирах пак The Outer Worlds за второ минаване, че много ме кефи. Отделно Greedfall пак ще си я подпукам по някое време. На Фифата правя фамозна кариера с Оксер (Втора лига на Франция), като взех в първия сезон двете купи, но не можах да вляза в Лига 1 Така че имам какво да играя до лятото, а и отново смятам да мина на хард четирите Uncharted
А за Батъл Рояли, не ми се говори, тотална зависимост е това, Котаку пуснаха любопитна новина за младеж, който си свързал новото PS4 с мониторите за полетите на летището в Портланд и почнал да си цъка Apex Legends. Властите го накарали да спре веднага, а той ги помолил да изчакат само да свърши рунда
BundyBari
Цитиране
17 януари 2020
Имаме сходни вкусове значи... защото The Outer Worlds и Greedfall са ми в списъка за бъдещо изиграване, а Uncharted поредицата преди време е почвах на стандарта трудност но след няколко часа рязко му доскуча и реших да я пробвам след време на по-висока, та да има някаква тръпка. Иначе Fifa-та на World Class, ли я бориш, че аз съм на Professional и ми идва малко лесна, но като я вдигна ме счупват, а нямам време да ставам про, че трябва да зарежа всичко друго. Примера къде си дал е забавен, но и тревожен, все повече зомбирани младежи има, хубаво е човек да има повечко интереси за да не се вманиячава по нито един от тях, но пък ако ти носят и доходи защо не, животът е кратък. Аз лично се опитвам да намеря златната среда между гейминга, филмите, книгите, приятелите и мадамите... трудна работа много, но с желание всичко става.
nightwarrior
Цитиране
17 януари 2020
Аз за жалост жертвах филмите. Много рядко гледам вече нещо и то обикновено в кино. Даже и сериалите обикновено са ми фон като бачкам(с малки изключения, на които отделям внимание). Къси са тези 24 часа.

Аз съм разочарован, не от факта, че нямам какво да играя притеснително много игри имам, дори да броя само инсталираните. Просто си бях планирал великденско размазване с Киберпънка. Сега почва да ме притеснява, че края на годината ще е... Натоварен с нови заглавия и личният ми живот ще каже "Fuck you".

Иначе сега за първи път подкарах Uncharted игрите(почнах първата миналото лято, ама нещо се заиграх с друго, а сега ги бухам сериозно). Онзиден минах първата, днес ще мина втората.

LethianDream
Цитиране
17 януари 2020
Бънди, Фифата я играя от около 2-3 години само на Legendary, но имай предвид, че всяка година въртя задължително поне една кариера и в UT Squad Battles на Legendary, които са много по-тегави от нормалното Legendary. Естествено, това няма никакво значение, като вляза онлайн ме разпорват зловещо, стигам макс 5-6 дивизия Но там, от дивизия 5 нагоре са много добри, а втора и първа дивизия са про играчи, които играят само и единствено Фифа Балансът е най-важен, даже напоследък основно клоня към мадамата (при мен е една ) и филмите, като гейминга ми остава леко на по-заден план.
pseto
Цитиране
17 януари 2020
То игри винаги има. Тук-таме да тръгнеш да запълваш пропуските и ето ти няколко месеца. Ама и да имаш 100 игри винаги те чегърта новото. Сигурно защото е някакво недостижимо и в бъдещето.

Преди време, може би и 20 години минаха вече, четох за някаква игра в PC Club и много ми хареса как звучи. Крънках един приятел да ми я даде, че я имаше (записана на пиратски диск от Славейков). Той все забравяше и аз сигурно 2 месеца мислех само за тази игра и само го крънках да ми я докара, като нищо, което имах, не ми се цъкаше. Най-накрая като ми я даде играх не повече от 1 час и това беше. Някаква супер дървена игра, която обаче си бях навил на пръста и мислех повече за нея, отколкото цъках.

А че игри има, има, слабата 2019 година още не мога да ѝ доиграя всички игри.

Peshp
Цитиране
18 януари 2020
СЪгласен съм с Батъл роялите. Попринцип отдавна не съм играл "типичните" esports заглавия. Батъл Роялите също и те се превърнаха в такива, просто ми омръзна да правя едно и също нещо, пак и пак. Предпочитам да почна игра, един, два, три мисии след това нещо да отключа, тук-там някой диалог, после играта да ме заведе в някаква заплетена и задълбочена история и така.

The Outer Worlds още не съм я пробвал и много много не искам. Не е моята игра. GreedFall я играх малко и много ми хареса, мяза малко на Witcher 3, особено ако се направи някакъв хибриден build, примерно magic и gunslinger.

Сега за бъдеще съм решил първо след няколко дена да почна Jedi:Fallen Order и след това, ако не е излезнало нещо интересно, да пробвам някой от PS4 ексклузивите, които са излезнали за PC. Примерно Detroit или ако слуха за Horizon Zero Dawn e верен. Малко кофти че заинтригуващите заглавия ще излизат чак септември месец.

vldir
Цитиране
20 януари 2020
Dying Light 2 и тя забавена.
Peshp
Цитиране
21 януари 2020
Сериозно, то тази година всичко ли най-очаквано ще излиза към края на 2020. Сигурно към август-септември и нов Асасин ще излезе. Но се надявам някакви малки студия да пуснат, някакви хубави и запомнчщи се игри. Както стана с A plague tale:innocence, макар че не съм много наясно студиото, коеот е направило играта, колко е известно и голямо.
LethianDream
Цитиране
06 февруари 2020
ФЕВРУАРИ 2020 PS4/XBOX

DAWN OF FEAR - 03 Февруари - хорър
THE DARK CRYSTAL: AGE OF RESISTANCE - 04 Февруари - RPG
MONSTER ENERGY SUPERCROSS 3 - 04 Февруари - рейсър
ZOMBIE ARMY 4: DEAD WAR - 04 Февруари - шутър
ZERO ZERO ZERO ZERO - 05 Февруари – платформър
7TH SECTOR – 05 Февруари – адвенчър
GLASS MASQUERADE 2: ILLUSIONS - 12 Февруари – пъзел
UNDERHERO – 12 Февруари – платформър
DARKSIDERS: GENESIS – 14 Февруари – екшън/адвенчър
DREAMS – 14 Февруари – адвенчър
BAYONETTA/ VANQUISH – 18 Февруари – римейкове
HUNT: SHOWDOWN – 18 Февруари – екшън/ шутър
ASUR LANE: CROSSWAVE – 21 Февруари – екшън
DRAUGEN – 21 Февруари – адвенчър
TWO POINTS HOSPITAL – 25 Февруари – симулация
INFLICTION – 25 Февруари – хорър
HAYFEVER – 25 Февруари – платформър
CONAN CHOP CHOP – 25 Февруари – адвенчър
MEGA MAN ZERO/ ZX LEGACY – 25 Февруари – римейкове
HERO MUST DIE. AGAIN – 26 Февруари – JRPG
ROMANCЕ OF THE THREE KINGDOMS XIV – 28 Февруари – стратегия
ONE PUNCH MAN: A HERO NOBODY KNOWS – 28 Февруари – файтър
GANBARE: SUPER STRIKERS – Февруари – футболна
PAWARUMI – Февруари – екшън/shoot’em up

igra4
Цитиране
06 февруари 2020
Ремастърите на байонета и Ванката, не че са кой знае какво, аза останалите няма смисъл да се споменават
LethianDream
Цитиране
06 февруари 2020
Двата хоръра са ми интересни - Dawn of Fear и Infliction, но ще ги чакам малко да паднат като цена. Да, играч, слаб месец като цяло, ще се доиграват стари неща.
igra4
Цитиране
06 февруари 2020
То затова си пуснах ЕА аксес 😀
1
2
...
5
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.