Ама наистина става слабо следващите месеци. Май ще се търсят разни индита.
Аз съм разочарован, не от факта, че нямам какво да играя притеснително много игри имам, дори да броя само инсталираните. Просто си бях планирал великденско размазване с Киберпънка. Сега почва да ме притеснява, че края на годината ще е... Натоварен с нови заглавия и личният ми живот ще каже "Fuck you".
Иначе сега за първи път подкарах Uncharted игрите(почнах първата миналото лято, ама нещо се заиграх с друго, а сега ги бухам сериозно). Онзиден минах първата, днес ще мина втората.
Преди време, може би и 20 години минаха вече, четох за някаква игра в PC Club и много ми хареса как звучи. Крънках един приятел да ми я даде, че я имаше (записана на пиратски диск от Славейков). Той все забравяше и аз сигурно 2 месеца мислех само за тази игра и само го крънках да ми я докара, като нищо, което имах, не ми се цъкаше. Най-накрая като ми я даде играх не повече от 1 час и това беше. Някаква супер дървена игра, която обаче си бях навил на пръста и мислех повече за нея, отколкото цъках.
А че игри има, има, слабата 2019 година още не мога да ѝ доиграя всички игри.
The Outer Worlds още не съм я пробвал и много много не искам. Не е моята игра. GreedFall я играх малко и много ми хареса, мяза малко на Witcher 3, особено ако се направи някакъв хибриден build, примерно magic и gunslinger.
Сега за бъдеще съм решил първо след няколко дена да почна Jedi:Fallen Order и след това, ако не е излезнало нещо интересно, да пробвам някой от PS4 ексклузивите, които са излезнали за PC. Примерно Detroit или ако слуха за Horizon Zero Dawn e верен. Малко кофти че заинтригуващите заглавия ще излизат чак септември месец.
DAWN OF FEAR - 03 Февруари - хорър
THE DARK CRYSTAL: AGE OF RESISTANCE - 04 Февруари - RPG
MONSTER ENERGY SUPERCROSS 3 - 04 Февруари - рейсър
ZOMBIE ARMY 4: DEAD WAR - 04 Февруари - шутър
ZERO ZERO ZERO ZERO - 05 Февруари – платформър
7TH SECTOR – 05 Февруари – адвенчър
GLASS MASQUERADE 2: ILLUSIONS - 12 Февруари – пъзел
UNDERHERO – 12 Февруари – платформър
DARKSIDERS: GENESIS – 14 Февруари – екшън/адвенчър
DREAMS – 14 Февруари – адвенчър
BAYONETTA/ VANQUISH – 18 Февруари – римейкове
HUNT: SHOWDOWN – 18 Февруари – екшън/ шутър