ЮНИ 2020 PS4
TOUR DE FRANCE- 04 юни - симулация
PROJECT WARLOCK - 09 юни - екшън/инди
1971 PROJECT HELIOS - 09 юни - стратегия
JUMP KING - 09 юни - платформър
THE ELDER SCROLLS ONLINE: GREYMOOR - 09 юни - MMO RPG
EVAN'S REMAINS - 11 юни- платформър
BEYOND BLUE - 11 юни - адвенчър
WARBORN - 12 юни - инди/стратегия
DESPERADOS III - 16 юни - стратегия
DISINTEGRATION - 16 юни - екшън адвенчър
YS: MEMORIES OF CELCETA - 19 юни - екшън JRPG
THE LAST OF US PART II - 19 юни - екшън адвенчър
ASSETТO CORSA COMPETIZIONE - 23 юни - симулация
SPONGEBOB SQUAREPANTS:BATTLE FOR BIKINI BOTTOM - 23 юни - платформър
LITTLE TOWN HERO - 23 юни - JRPG
HUNTING SIMULATOR 2 - 30 юни - симулация
Мисля, че е ясно коя е играта- "убиец" на всички останали през юни, преордърнал съм я и чакам с нетърпение да дойде 19 юни за втората част от приключението на Ели.
Десперадос III също буди интереса ми.
Аз този месец може би на Desperados III ще скоча, Disintegration ще видим, The Last of Us II започва да ме хайпва леко. The Elder Scrolls Online... както обикновено MMORPG жанрът ме влече съвсем малко, даже като имах свободно време нямах нерви за него, камо ли сега.
Днес, 1 септември, излязоха Crusader Kings III и Iron Harvest, две стратегии.
Петък, 4 септември - от една страна Marvel's Avengers, която се очертава като гредичка. Също в петък ще се появи ремастърът на Tony Hawk's Pro Skater 1 и 2. А, да, също и NBA 2K21 за любителите на баскетбола.
Вторник, 8 септември - Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning.
Вторник, 15 септември - Spelunky 2, но тук премиерата е само за PS4, за PC е още на ниво coming soon.
Петък, 18 септември - Crysis Remastered (който май също ще се окаже греда).
Четвъртък, 24 септември - Serious Sam 4 (премиера само за PC и Stadia, за конзоли догодина).
Петък, 25 септември - Mafia: Definitive Edition.
Сигурно пропускам нещо, но като цяло месецът се очертава като подгрявка за октомври. Все пак има няколко игри, които ми хващат вниманието, ще видим до коя ще успея да се докопам.
Spellbreak - 3 септември - батъл роял
WRC9 - 3 септември -рейсинг
Party Hard 2 - 8 септември - стратегия
Годишния ъпдейт на PES 2021 - 15 септември за учениците, футболна симулация
WWE 2K Battlegrounds - 18 септември- симулация
Това е най-интересното този месец, лично аз чакам с огромно нетърпение Литъл Хоуп и с умерен оптимизъм Watch Dogs. Фифата е ясна, знаете, че това играя основно цялата година
Това е най-интересното този месец, моят личен фаворит и задължителна игра е Валхалата.