Апропо искам силно да препоръчам Mindhunter. Страхотен сериал, наистина тези със серийните убийци станаха множко, ама тука е направено много добре. Специално актьорската игра е страхотна. И режисура, и всичко. Изглеждах го на един дъх и то "с внимание", а не с половин око, както обикновено гледам сериали.
Апропо днес се готвя да гледам The Punisher - пък да видим дали ще става. Че взеха да стават много еднообразни сериалите на Netflix вече. Ама този го чаках отдавна - още откакто представиха героя.
От сериалите на Netflix аз съм гледал само Daredevil и ми хареса, а за другите нямам много време да ги гледам.
Mr. Robot свалиха много нивото, вече вървят много силно към психологическа сапунка и действие почти няма. Откровено губят време с епизодите. Ще пробвам да гледам 2-3... да видим.
Хрониките на Шанара или кво беше там - бива детската приказка, ако съм в правилното настроение, пък и малко са ъпгрейднали актьорската игра между първия и втория сезон. Не е толкова MTV.
Lucifer - тотално го мятят в кофата.
А, да, в един момент мисля да хвърля и едно око на Stranger Things.
Тръгнах да гледам The Punisher и стигнах до половината, че и малко повече - абе много предвидимо. 3/4 от уж "обратите" се виждат от самолет и в един момент взе да ми става скучно. И то като го гледам с половин око. Не знам защо са ги направили чак толкова явни нещата. Или явно сценаристите на комиксовите сериали на Netflix са се изчерпали вече.
Това ми допадна много, дано да е нещо добро
Иначе това Altered Carbon изглежда добре. Аз продължавам да гледам всичко на Netflix - засега почти винаги съм доволен. Наистина залагат на количеството здраво, ама и качеството като цяло държи още.
Догледах и Пунишера - много слаб сюжет и злодеи, ама поне Джо Бентрал се справя фантастично с ролята. "The Punisher we deserve" си казах в края на сезона. Надявам се следващият да има малко по-двупластови злодеи. Настоящите бяха в стил Инспектор Гаджет. Особено оня с едното око.