Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
102
...
274
>
rosniak
Цитиране
14 ноември 2017
Оценявам новият "Тор: Рагнарок" на Прекалено много шеги/10. Добре беше, хареса ми историята около Хела и Один, хареса ми нестандартният край, но не ми хареса че имаше ТОЛКОВА шеги....
pseto
Цитиране
15 ноември 2017
Аз все още не съм ходил на кино... от години вече. Не знам колко станаха. Две ли, две и половина ли, повече ли. Все се каня като има нещо интересно и то си отминава и туйто.

Апропо искам силно да препоръчам Mindhunter. Страхотен сериал, наистина тези със серийните убийци станаха множко, ама тука е направено много добре. Специално актьорската игра е страхотна. И режисура, и всичко. Изглеждах го на един дъх и то "с внимание", а не с половин око, както обикновено гледам сериали.

thementalist
Цитиране
17 ноември 2017
Някой гледал ли е сериала The Mentalist?
pseto
Цитиране
19 ноември 2017
Аз го гледах преди няколко години, бях го пропуснал, докато вървеше. Як сериал, ама последните сезони нещо започна да издиша по мое мнение. Винаги като се намеси сериозно любовната нишка в подобни серийки и нещата започват да се изгубват, а и реално като хванаха оня супер злодея... основната мотивация на целия герой изчезна.

Апропо днес се готвя да гледам The Punisher - пък да видим дали ще става. Че взеха да стават много еднообразни сериалите на Netflix вече. Ама този го чаках отдавна - още откакто представиха героя.

thementalist
Цитиране
19 ноември 2017
Да, след като убиха главния злодей не беше същото, но все пак за седем сезона няма как да е все на високо ниво.

От сериалите на Netflix аз съм гледал само Daredevil и ми хареса, а за другите нямам много време да ги гледам.

pseto
Цитиране
21 ноември 2017
Аз в последно време уикенда си пускам на единия монитор някакво сериалче и си правя разни други неща на другия монитор и докато се усетя - един сезон е минал. Та така стават нещата. Но "обичайните" сериали нещо ми идват много изнервящи напоследък. 2-3 ми се нравят, останалите ги спирам бързо.

Mr. Robot свалиха много нивото, вече вървят много силно към психологическа сапунка и действие почти няма. Откровено губят време с епизодите. Ще пробвам да гледам 2-3... да видим.

Хрониките на Шанара или кво беше там - бива детската приказка, ако съм в правилното настроение, пък и малко са ъпгрейднали актьорската игра между първия и втория сезон. Не е толкова MTV.

Lucifer - тотално го мятят в кофата.

А, да, в един момент мисля да хвърля и едно око на Stranger Things.

thementalist
Цитиране
21 ноември 2017
Аз толкова много сериали съм започнал да гледам и съм заебал по някое време, защото ми писват. Сега гледам The Flash и Arrow, но и те свалиха много нивото.Даже и анимета съм гледал по някое време.
rosniak
Цитиране
29 ноември 2017
Гледах "Лигата на справедливостта"- като за човек гледал един трейлър (макс 2, мисля че гледах) ми хареса.
И днес излезе трейлъра на Infinity war-
- густо съм ! Очаквам го с нетърпение !
pseto
Цитиране
29 ноември 2017
Аз така и не съм гледал и няколко от хилядите комиксови филми. Исках, ама нямах желание.

Тръгнах да гледам The Punisher и стигнах до половината, че и малко повече - абе много предвидимо. 3/4 от уж "обратите" се виждат от самолет и в един момент взе да ми става скучно. И то като го гледам с половин око. Не знам защо са ги направили чак толкова явни нещата. Или явно сценаристите на комиксовите сериали на Netflix са се изчерпали вече.

darkblue
Цитиране
05 декември 2017
И аз гледах лигата, екшън и ефекти бол, но сюжета беше мега тъп. А батман колко излишен беше в този филм като герой, реално нямаше шанс с/у никой. Изкефиха ме сцените със супермен и най вече че беше леко арогантен.

Това ми допадна много, дано да е нещо добро

rosniak
Цитиране
05 декември 2017
Батман и Супермен във филм за "Лигата на справедливостта" никога не са излишни. Тъп беше начина по който ги събраха/показаха, и факта че Супермен умре накрая на "Батман срещу Супермен", щото ако си мислил че ще правиш цела филмова Вселена, нема да убиеш Супермен в един филм само за да го дигнеш веднага в следващият. Отделно, че накрая на битката трябваше да дойде и Зеленият фенер, или поне някой от тях....... На мнение съм и че трябваше да пуснат Cyborg and Aquaman филмите ПРЕДИ "Лигата", може и филма за Зеленият фенер/ Шазам. Flash филмът може и да почака- и без това имаме сериала на Cw, който покрива кажи/речи същата история.
pseto
Цитиране
05 декември 2017
Аз все още се каня да ходя на кино - от 2 години вече.

Иначе това Altered Carbon изглежда добре. Аз продължавам да гледам всичко на Netflix - засега почти винаги съм доволен. Наистина залагат на количеството здраво, ама и качеството като цяло държи още.

Догледах и Пунишера - много слаб сюжет и злодеи, ама поне Джо Бентрал се справя фантастично с ролята. "The Punisher we deserve" си казах в края на сезона. Надявам се следващият да има малко по-двупластови злодеи. Настоящите бяха в стил Инспектор Гаджет. Особено оня с едното око.

darkblue
Цитиране
09 декември 2017
nightwarrior
Цитиране
09 декември 2017
rosniak, проблемът е, че DC очевидно завидяха на MARVEL. Искат да ги настигнат по най-бързия начин, откъдето идват и проблемите. Щото Marvel та да изградят вселената направиха колко 5 филма само за да билдъпнат Авенджърите. Тези направиха мини Авенджъри още след Man of Steel, изхабиха си един от най-сериозните суперзлодеи, направиха Лекс Лутор еджи аутист и ти исипаха една камара герои в новия филм, с почти нула билдъп. Накрая нито DC феновете са доволни, нито новите хора, щото не знаят кои дафак са тези и т.н.
rosniak
Цитиране
09 декември 2017
^^ То се знае !! Сами си вкарват автогол....
<
1
...
102
...
274
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.