@Dandelion, интересно защо твоето видео изисква човек да е над 18. Аз очаквах някакви цици или нещо такова. Може би е прекалено цинична истина, която трябва да се чуе само от възрастни? ![]()
А за Mandalorian си е всичко както си трябва. И вече след последната серия всичко е топ. Няма нужда от аргументи. Няма кой на кого да доказва позиция. И да са най - долните твари Дисни на света, каквото е направено както трябва, направено е. И да ги мразя поради много причини (най - вече заради нереализирания Дюн на Ходоровски), хубавото си е хубаво. Не можеш и едно петънце на съмнение да намериш в която и да е серия. Няма нужда да вкарват изкуствена носталгия с всяка до болка позната и тривиална композиция на Джон Уилямс. Има и от старото, но пак сервирано по нов начин с нови изразни средства и собствен music score, който вече прави този сериал разпознаваем и някак със собствен дух. И пак без да вреди на канона.
Иначе доста неща се получават както трябва в Мандалореца. Ефектите са на топ ниво за подобен екшън сериал, което не е маловажно. Но също така - страничните герои са супер силни. Представят ги в 20 и няколко минутна серия, но ти се вклиняват в съзнанието. В други сериали дъвчат персонажи с години и нищо, пак са ти антипатични.
А последната трилогия - както казвах и назад, направих 3 опита да гледам The Force Awakens, общо 40 минути го издържах и дотам. На кино може би щях да го догледам, ама.
Но въпрос на вкус де, като те кефят супер, ама не се изненадвай, че много народ не ги понася ![]()
Ти май, вярно не понасяш чуждо мнение а? ![]()
Просто ти чета коментарите и оставам с впечатлението, че яростно се опитваш да убедиш някого, че си прав, да не говорим за по-назад където се дъхаше на lyubohar за бой.
На мен не ми пречи, че не харесваш The Force Awakens и Rogue One. Щом така мислиш, супер. Ама излез малко от филма, че само твоето мнение трябва да се зачита и се успокой малко.
Не знам дали си сериозен или тролиш за да привлечеш внимание.