@Dandelion, интересно защо твоето видео изисква човек да е над 18. Аз очаквах някакви цици или нещо такова. Може би е прекалено цинична истина, която трябва да се чуе само от възрастни?
А за Mandalorian си е всичко както си трябва. И вече след последната серия всичко е топ. Няма нужда от аргументи. Няма кой на кого да доказва позиция. И да са най - долните твари Дисни на света, каквото е направено както трябва, направено е. И да ги мразя поради много причини (най - вече заради нереализирания Дюн на Ходоровски), хубавото си е хубаво. Не можеш и едно петънце на съмнение да намериш в която и да е серия. Няма нужда да вкарват изкуствена носталгия с всяка до болка позната и тривиална композиция на Джон Уилямс. Има и от старото, но пак сервирано по нов начин с нови изразни средства и собствен music score, който вече прави този сериал разпознаваем и някак със собствен дух. И пак без да вреди на канона.
Иначе доста неща се получават както трябва в Мандалореца. Ефектите са на топ ниво за подобен екшън сериал, което не е маловажно. Но също така - страничните герои са супер силни. Представят ги в 20 и няколко минутна серия, но ти се вклиняват в съзнанието. В други сериали дъвчат персонажи с години и нищо, пак са ти антипатични.
А последната трилогия - както казвах и назад, направих 3 опита да гледам The Force Awakens, общо 40 минути го издържах и дотам. На кино може би щях да го догледам, ама.
Но въпрос на вкус де, като те кефят супер, ама не се изненадвай, че много народ не ги понася
Ти май, вярно не понасяш чуждо мнение а?
Просто ти чета коментарите и оставам с впечатлението, че яростно се опитваш да убедиш някого, че си прав, да не говорим за по-назад където се дъхаше на lyubohar за бой. На мен не ми пречи, че не харесваш The Force Awakens и Rogue One. Щом така мислиш, супер. Ама излез малко от филма, че само твоето мнение трябва да се зачита и се успокой малко.
Не знам дали си сериозен или тролиш за да привлечеш внимание.