Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
165
...
273
>
WebShooter
Цитиране
21 декември 2020
Аре млъкни малко ве, само знаете да обиждате и да не зачитате чуждото мнение и да плямпате това което ви кефи.
"Липсата на доказателства за съществуването на нещо,не е доказателство за неговата липса!"
WebShooter
Цитиране
21 декември 2020
Вие сте троловете тука. С това вашето обиждане и подиграване към него.
"Липсата на доказателства за съществуването на нещо,не е доказателство за неговата липса!"
lyubohar
Цитиране
21 декември 2020
WebShooter написа
Ама не ве човек събрали сте се тука хора с еднакви интереси и се защитавате и се мазните един на друг.

Даже се събираме и се праскаме от време на време - искаш ли да те включим следващия път?
WebShooter
Цитиране
21 декември 2020
Явно ви кефи да налитате 6 към 1 ама все пак се намери някой да ви каже как стоят нещата.
Еми като не си прав, като си клекнал не мога да изкривя нещата.
Вие му се подигравате, вие сте троловете и вие сте бедни всъщност.
То си личи кой е беден..дето сте толкова свидливи че няма накъде повече.
Mitko6000
Цитиране
21 декември 2020
WebShooter написа
Аре млъкни малко ве, само знаете да обиждате и да не зачитате чуждото мнение и да плямпате това което ви кефи.

Ами за тва си е форума, да плямпаме каквото ни кефи. В това число и когато Играча каже нещо тролско, ни си избираме дали да му кажем нещо или не.
Като сте сърдити, има и други форуми, не е задължително да стоите, тва си е ваш избор.

Mitko6000
Цитиране
21 декември 2020
WebShooter написа
Явно ви кефи да налитате 6 към 1 ама все пак се намери някой да ви каже как стоят нещата.

Благодаря ти, че ме просветли. Заради философските ти разсъждения няма да заспя тая вечер.

nightwarrior
Цитиране
21 декември 2020
Кой ти твърди, че мнението ми не е субективно. Добре ли си пич? Не съм филмов критик, всичко написано от мен горе е личното ми мнение, това смятам аз. Затова и ти казвам, че това, че харесваш 8 и 9 е ок, също както е ок, че много хора не ги харесват. Ти наричаш псето луд, че не харесва нещо, което ти харесваш, не аз. И честно казано боли ме фара какво мислят масово хората, ако нещо не ми харесва няма изведнъж да ми стане интересно, но дори тук ти е смешен аргумента, защото масово не се харесват 8 и 9.

А колкото дали е на Дисни, Мандалорецът и Rogue One пак са на Дисни, не пречи да ми харесват. Впрочем пак масите харесват Мандалореца и Rogue One, aма ние гледаме да сме различни и да сме срещу всички.

Почвам да си мисля, че си трол акаунт, даже подозирам чий, ма може да се бъркам.

WebShooter
Цитиране
21 декември 2020
Не съм съгласен. Масата се кефи на 8 и 9, а Мандалореца и Rogue One масово не се харесват.
Може да си бъркаш. Повече от добре съм. А нещо за иргача няма ли да кажеш или коментираш само за което имаш смелост. Щото си виновен затуй, ти му се закачаш на почти всеки коментар да го пробваш да го тролнеш.
Mitko6000
Цитиране
21 декември 2020
WebShooter написа
Не съм съгласен. Масата се кефи на 8 и 9, а Мандалореца и Rogue One масово не се харесват.

Ето това е нормално изказано мнение. Но и аз не съм съгласен. Има доста ревюта онлайн. На Мандо му се кефят, Rogue One не го смятат за толкова лош, а 8 и 9 ги смятат за average at best.

А за Играча, не знам да ли си чел PC Mania преди 6-7 години, но много от нас сме дошли тук имало оттам. И там Играча пишеше много повече глупости отколкото тук. Не виждам лошо да кажеш на някого, че се държи глупаво, дори и хумористично. Той как ще го възприеме вече си е за него. Не мисля, че някой тук трябва да чувства вина за нещо. Все пак коментираме няколко хобита и теми от които се интересуваме.

WebShooter
Цитиране
21 декември 2020
Гледайте си го мандалореца ама той свърши. Сега ще чакате една година за новия сезон. Аз печеля тука 1 вс нз колко и ва напрайх криви. Леви десни само факти и лични достоверни наблюдения и сте в нокдауни всички Гг на мен, колко съм велик, вчера си го представях и го знаех и сега пак се подсетих или май оня ден беше.
Mitko6000
Цитиране
21 декември 2020
WebShooter написа
Гледайте си го мандалореца ама той свърши. Сега ще чакате една година за новия сезон. Аз печеля тука 1 вс нз колко и ва напрайх криви.

Супер чувствай се специален, да можеш да спиш спокойно.

nightwarrior
Цитиране
21 декември 2020
Сезона на Мандалореца свършил = той печели. Момче, ти или си свиреп трол или много не ти е добре. Твърде много време ти се отдели, то даже не е смешно.
Mitko6000
Цитиране
21 декември 2020
Мдам определено мисля, че е просто трол.
pseto
Цитиране
21 декември 2020
Трол е и то слаб такъв. Тролщината си е деликатно изкуство, не става просто с изсипване на обиди. А пък да кажеш, че Мандалореца "масово не бил харесван" е чисто и просто несериозно. @WebShooter, почини малко, пък ако след няколко дни можеш да водиш нормална дискусия - хубаво.
Dandelion - Still The Best Romance Choice
Цитиране
21 декември 2020
<
1
...
165
...
273
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.