Ами за тва си е форума, да плямпаме каквото ни кефи. В това число и когато Играча каже нещо тролско, ни си избираме дали да му кажем нещо или не.
Като сте сърдити, има и други форуми, не е задължително да стоите, тва си е ваш избор.
Благодаря ти, че ме просветли. Заради философските ти разсъждения няма да заспя тая вечер.
А колкото дали е на Дисни, Мандалорецът и Rogue One пак са на Дисни, не пречи да ми харесват. Впрочем пак масите харесват Мандалореца и Rogue One, aма ние гледаме да сме различни и да сме срещу всички.
Почвам да си мисля, че си трол акаунт, даже подозирам чий, ма може да се бъркам.
Ето това е нормално изказано мнение. Но и аз не съм съгласен. Има доста ревюта онлайн. На Мандо му се кефят, Rogue One не го смятат за толкова лош, а 8 и 9 ги смятат за average at best.
А за Играча, не знам да ли си чел PC Mania преди 6-7 години, но много от нас сме дошли тук имало оттам. И там Играча пишеше много повече глупости отколкото тук. Не виждам лошо да кажеш на някого, че се държи глупаво, дори и хумористично. Той как ще го възприеме вече си е за него. Не мисля, че някой тук трябва да чувства вина за нещо. Все пак коментираме няколко хобита и теми от които се интересуваме.
Супер чувствай се специален, да можеш да спиш спокойно.