Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
166
...
273
>
LethianDream
Цитиране
22 декември 2020
Идвам тук да ви прекъсна философиите- 30 Сребърника е убийствен сериал! Досега и четирите епизода съсипаха! Препоръчвам с две ръце, много добра актьорска игра и тотална лудница и мазало като сценарий. А уж всичко сме го гледали вече - екзорсизъм, мистерии и т.н. Бегом да гледате, особено ако сте фенове на хоръра- испанците винаги са владеели този жанр.
lyubohar
Цитиране
22 декември 2020
Аз пък почнах The Queen's Gambit и е най-добрият сериал на Нетфликс до момента. С тоя сериал Нетфликс вече дорасоха до ниво да носят стиковете за голф на HBO
LethianDream
Цитиране
22 декември 2020
Любо, и аз съм хвърлил око на Гамбита и вероятно тези дни ще го почна. Страх ме е само дали ще ме "хване" при положение, че съм трагичен на шахмат и знам само движенията на фигурите, нищо друго Приятелката е обещала да ме научи, но кога ще стане това..не е ясно
Rostik79
Цитиране
22 декември 2020
Аз загледах МЕСИЯ по нетфликс и не е съвсем зле. Заинтригува ме.
Dandelion - Still The Best Romance Choice
Цитиране
22 декември 2020
nightwarrior
Цитиране
22 декември 2020
Пф, по принцип рядко гледам чуждоезични сериали(разбирайте различни от английски), щото ми се налага да се вглеждам в субтитри и т.н.(а при азиатските речта направо ме натоварва) - знам, знам, проблемът си е в мен. Но 30 Сребърника май ще ми влезе в листата на изключенията. Трейлъра ме заинтригува, пък и го похвалиха...
morgoth_srs
Цитиране
23 декември 2020
Анализ на партията шах от последния епизод на The Queen's Gambit. Базирана е на истинска игра, завършила обаче с реми. А Аня ми стана една от любимите млади актриси

lyubohar
Цитиране
24 декември 2020
Жесток е сериалът, мацката също играе прекрасно, но още не съм стигнал дотам и не искам да си спойлвам
Art3mis
Цитиране
28 декември 2020
С двете ръце гласувам за Гамбита и 30 monedas/поне дотук, нещо малко по-различно/.

Малко новогодишна дъвка с Тай Шеридън от ready player one
https://www.imdb.com/title/tt11312130/?ref_=fn_al_tt_1

pseto
Цитиране
28 декември 2020
Тая оценка малко ме притеснява, ама като почне пак работата ще му хвърля едно око. И на Гамбита най-накрая, както го хвалите, че тотално приключих с нещата за гледане.

Сега празнично като за фон - Fast and Furious, това ще са ми новите коледни и новогодишни филми, Сам вкъщи ми изглежда супер реалистичен в сравнение с тях. Дъвки и половина.

Rostik79
Цитиране
29 декември 2020
Бре, този Гамбит големи хвалби, голямо нещо - обещавам ще го гледам!
Макар че мнооого изостанах със сериалите. Трети сезон на Dark, трети сезон на Фарго, Мандалорчето (дето и него се утрепаха да го хвалят) - големи пропуски натрупах.
lyubohar
Цитиране
29 декември 2020
Те Мандалореца и Гамбита се минават за 1-2 дни общо Фарго е най-слабият до момента и може спокойно да го забавиш, а Дарк - да го забравиш Лично мнение.
Rostik79
Цитиране
29 декември 2020
Проблемът е, че нещо нямам вдъхновение да гледам сериали. Повече ми се гейми сякаш. По 15 минути скролирам през филми и сериали в HBOGo или Нетфликс да избера нещо ново, а там поне количествено няма оплакване и накрая си пускам Властелина или Edge of Tomorrow или някой друг филм, който съм гледал да си изгледам някой як момент или гледам някоя серийка на Стар Трек New Generation.
rosniak
Цитиране
31 декември 2020
Гледах Новите мутанти и Жената чудо 1984. Мутантите има нужда от повече време да ни запознае с основните персонажи и техните истории в началото на филма и как се събират всичките в тази болница, а не в средата на филма тепърва да ги опознаваме, вместо вече да имаме някаква идея кой, какъв е, защо такъв е и за кво се бори.
Жената чудо 1984 е пълен с боклук и тъпотии, които убиват иначе важното и хубаво съобщение, което филма иска да предаде. Също на места са прекалили с детайлите, докато на други въобще са ги заебали....
darkblue
Цитиране
02 януари 2021
@rosniak, поне си намерил нещо положително в WW, за мен беше ебахти шита. Определено ще се правя че никога не е имало 2 част.
<
1
...
166
...
273
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.