Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
190
...
273
>
Dandelion - Still The Best Romance Choice
Цитиране
08 септември 2021
darkblue
Цитиране
08 септември 2021
The Suicide Squad - кой ти каза че е ЯК
Цитиране
08 септември 2021
lyubohar
Цитиране
08 септември 2021
Въпрос на контекст За малоумен, инфантилен филм със супергерои с наметала е доста приятен. Като филм в по-общия смисъл на думата - посредствен като всички останали като него
Rostik79
Цитиране
09 септември 2021
Суицидите не съм гледал, че първият (с Уил Смит) беше пълна скръб, а този с Харли Куин - Хищни птици го спрях на 10-тата минута. Наистина доста го хвалят тук-там, но ще изчакам да го пуснат по HBO Go, даже няма да си правя труда да го тегля.
Но гледах с щерката оня ден Shang-Li and the legend of the 10 rings, който доста си ме изкефи. Имаше много яки кунг-фу битки, каквито отдавна не бях гледал. Актьорчето е много далеч от чара на Джеки Чан или Джет Ли, но си личи, че се старае в бойните сцени и има доста вдъхновение от класическите китайски кунг-фу филми.
Пак ще го гледам със сигурност само заради боя.
Art3mis
Цитиране
09 септември 2021
@LethianDream, всички го чакаме Дюн и мисля, че дотогава ще отпаднат забраните, някъде мернах неофициално, че даже се говори за 1 октомври.Така или иначе, нали става дума само за определен прожент на заетост на залата.Само малко се дразня на коментарите под път и над път без да е гледан филма изобщо какъв провал щял да е, но то работата при нас е "всеки разбира от всичко и държи да се изкаже".

Зеленият рицар доста ми хареса, въпреки, че ми убяхнаха някои моменти от историята и все се каня да изровя първоизточника.Колкото и да не ми хареса избора на Пател за персонажа, признава му се, че добре се справи с ролята.

LethianDream
Цитиране
09 септември 2021
Смятам да си направя мега маратон покрай новия Дюн - ще си изчета отново книгите, комикса и ще изпукаме поне няколко сесии на двете бордни Дюн-ски игри, като за финал ще си пусна великия Дюн на Линч, който остана много недооценен, а е доста як. Нямам съмнение, че Вилньов ще предложи епос, просто съм скептик и то към малкия гейзер, другите съм убеден, че ще са железни, дори Момоа А и е важно кой ще играе червея Чух една песен на Цимер от саундтрака, не ме убеди..нищо общо с предишните му касапници в Интерстелар и Генезис..
Но ще го видим филмчето като излезе, четох, че после на блу-рей Вилньов щял да пусне мега дълга директорска версия. Ще си я менкам с Властелините, като ми стане тъжно или жената се оправя 'за десет, максимум петнайсет минути"
Сега видях Зеленият рицар в имдб, изглежда интересен, тоя Пател ми е познат отнякъде, не мога да се сетя откъде
Задават се интересни филми - Don't Look Up с Дженифър Лорънс и Лео, Last Night in Soho, Последният дуел на Ридли Скот...
lyubohar
Цитиране
09 септември 2021
Art3mis написа
Зеленият рицар доста ми хареса, въпреки, че ми убяхнаха някои моменти от историята и все се каня да изровя първоизточника.Колкото и да не ми хареса избора на Пател за персонажа, признава му се, че добре се справи с ролята.

Срам не срам, и аз четох обяснения за историята след това и установих, че съм хванал сигурно 20% от намеренията на режисьора Има адски много скрити препратки, включително към филми като Willow. Скрити кадри, които само най-внимателните ще хванат и такива неща. Филмът е изключително изпипан. Помня, че Ghost story също му беше доста засукан, но и той много ми хареса.

Иначе Пател е от "Беднякът милионер"

Veluvian
Цитиране
09 септември 2021
Ако Дюн и Фондацията пожънат комерсиален успех, може и да хванем една малко по - смислена кино/тв епоха. Остава и да адаптират на филм Хиперион на Дан Симънс и там ще настане голямата касапница. Това ако стане на филм, не ми се мисли каква бруталия ще е... въобще вместо да Марвел-изират всяка простотия, да вземат да адаптират на филм всичко де що е спечелило или се е борило за Хюго и Небула във сай фая и нещата могат да придобият някакъв смисъл. Но едва ли всичко ще е за пуканки...
darkblue
Цитиране
09 септември 2021
LethianDream
Цитиране
10 септември 2021
Дори не искам да гледам трейлъра, камо ли филма по Коледа, само като виждам феодалния старец Киану на началната картинка и ми става лошо.
Идвам да похваля френско кино, което не ми се беше случвало от години, но имат няколко страхотни скорошни попадения, особено в хорър/сай фай стилистиката. "Oxygen" ми хареса доста, а снощи се смазах и на "Meander"- чудесни филми с много добро развитие на героите, а и доста повече смисъл от обичайно вложения такъв в подобен тип заглавия. Меандър-а е някаква супер извратена версия на Куб-а, но и двете са болни клаустрофобии. Ако имате фобия от затворени пространства, тези филми НЕ са за вас За останалите,особено за фенове на жанра, мисля, че и двата са задължителни. Две осмички от мен
darkblue
Цитиране
10 септември 2021
Докато не гледаш филма, няма как да знаеш. То и Suicide Squad хвалят ама е ебахти кофата с лайна, двойно по голяма от първата част.
Art3mis
Цитиране
13 септември 2021
@LethianDream, и двата ги гледах и чак за осем не знам, но са приемливи доста, само краят на Meander нещо ми накуца повечко - по-скоро реакцията да съзерцаваш някакъв пейзаж, като след време си намерил детето си, което е мъртво уж...де да знам, доста фейк ми беше.
LethianDream
Цитиране
13 септември 2021
Арти, радвам се, че са ти харесали.
Аз продължавам да съм на тема френски хорър и сай-фай и ще продължа тези дни с Raw и Titane от почти наборката ми Джулия Дюкорне: https://www.imdb.com/name/nm4469445/?ref_=tt_ov_dr
Четох доста позитивни ревюта днес и се надъхах.
След това вероятно ще отпоря една разходка из творчеството на Ларс фон Триер от самото начало до последния мастърпийс The House That Jack Built. И просто ще се присмея после на всички малоумни марвелски филми
Цитиране
15 септември 2021
<
1
...
190
...
273
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.