@Dandelion Да знам защо го даде за пример - просто не е на нивото според мен на някои от другите изброени от теб.
Иначе контра - Кобрата на Пугачeв
Но си имаше и криндж моменти във филма. Ето като намират поста и картечницата (май M240B) цялата сцена и действия там ме ядосаха.
Виждач, че е правен с желание и затова все пак е добър филм. Просто не повече (за мен).
А ценител - за мен това е някой който е честен и адаптивен според изискванията на изкуството но също така и човек, на когото му пука за него. Примерно като се спами колко пари X е изкарал - това често е прекалено комерсиално и някакси грозно за мен.
Макар, че има някакво значение в дългосрочен план де. Ама не знам, кофти е като само за "The box office" се говори.
И да няма да ти хареса на теб Top Gun Това е за хора като мен които мастурбират на военна техника.
Филми, които са против този вид логика са ти примерно новите Star Wars филми. И не , Annihilation изобщо не е като тях. Там има реално малки недосмислици (просто са криндж за мен) и не са били наистина планирани.