Nope! - абсолютно задължителен за всеки фен на сай-фай/хорър жанра. Ходете на Аймакс да го гледате, защото се носят слухове, че в средата на септември всичко ще приключи със Cinema City и ще ни остане само кино Arena, неизвестно докога
Че аз до 7ми епизод го гледах и освен във втори епизод женския вариант на Константин, не се сещам за други геЮви ... или съм пропуснал нещо ...
Не съм гледал още сериите, но имам едно на ум. Смисъл то целия този сериал се опира на откъслечни разкази от книгите + фиктивната история на Таргариен (Fire & Blood), която се чете по-скоро като историческа книга. Първите сезони на GoT много здраво се опираха на книгите, доста от диалозите(едни от най-запомнящите се от първия сезон са буквално едно към едно). А Мартин въпреки изобилието си от проблеми, пише доста прилично диалозите.
Тук не знам той какво и дали е имал влияние, но самият материал е по-крив за екранизация.
По-успешно може би щеше да е, ако бяха екранизирали Tales of Dunk and Egg.
Пак казвам, не съм гледал нищо още, коментирам просто това, което екранизират.
Доколкото знам, Мартин няма никакво участие в направата на този сериал.
@Rostik79: уж името му беше навсякъде по надписите, но не съм се заглеждал точно като какъв, честно казано ще загледам специално.
https://theblast.com/302578/george-rr-martin-game-of-thrones-more-influence-house-of-the-dragon/
Edit: Nope е жесток иначе.