Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
234
...
264
>
lyubohar
Цитиране
17 март 2023
Ясно, забравил съм...помня само, че имаше нещо общо
Rostik79
Цитиране
21 март 2023
Приключих първи сезон на Мр. Мерцедес и май и със сериала приключвам (има още два сезона). Почти всичко му е много добре - кинематография, актьори, музика ... Но цялото усещане ми е за генеричен трилър за маниак-убиец и изтормозено ченге, с когото двамата си играят на котка и мишка и това е.
Съпоставям го с "Чужденеца" (The Outsider), който пак е по Стивън Кинг и пак разкзва, за ченге, което преследва убиец, но там има и солидна доза мистерия, дори свръхестествени елементи и ми хареса доста повече.
LethianDream
Цитиране
21 март 2023
Аутсайдър-а беше толкова безличен сериал, че нищо не помня от него, представям си този каква трагедия е, щом е по-зле от него. Но те последните книги на Кинг са доста слаби и безлични, нищо общо с класиките му, и съвсем естествено е и филмите/сериалите по тях да не стават.
bojosan
Цитиране
23 март 2023
lyubohar написа
Има си Narcos за тая работа, няма нужда да гледаш евтини копия
Изгледах първи сезон, страхотен..Пред тия Колумбийци Италианската мафия е като чета чавдарче пред SS Totenkopf дивизията. Много ме изкефи, най вече поради факта че е истински, няма измислени простотии като например некоя или некой супермен да пребие 5 човека или да изпозастреля цяля банда главорези. Много сърцати са тия Колумбийци, не им пука. И мисля че Ескобар нямаше да бъде Ескобар ако се беше родил в Букурещ, както и Тайсън нямаше да е Тайсън ако беше от Факултето.
lyubohar
Цитиране
24 март 2023
Супер е сериалът, да На мен ми е интересна и италианската мафия, гледай Сопрано някой ден. Или Gomorra. Трудно е да се сравняват - малко по-цивилизовани са, да, но пък са изключително стройна организация, докато латиносите са разпасана команда
Rostik79
Цитиране
24 март 2023
Такива мафиотски сериали не ме кефят особено (малко ли гадости се случват в реалния живот, че и в сериали да ги гледам пак същите), но мен ме изкефи Zero Zero Zero - има го в HBO. To e минисериал - само мисля 6 епизода, но е с много високо качество.
lyubohar
Цитиране
24 март 2023
Zero Zero Zero беше хубав, значи харесваш мафиотски сериали
Откъм качество Гомора е горе-долу на това ниво като Zero Zero Zero; Наркос е клас отгоре, а Сопрано - два
The_Doctor46
Цитиране
24 март 2023
Божо,понеже няколко пъти спомена,лично съм виждал в реалния живот, как един човек се справя с трима.Бяха четирима,но единия избяга.Не като по филмите разбира се,но пак ги търколи.Друг въпрос е,че по филмите героя размята тренирани пичове,което наистина си е нереалистично,но ако няма ножове,пистолети и други подръчни средства,може един да бие трима.В моя случай беше боксьор срещу обикновенни типове.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
darkblue
Цитиране
04 април 2023

Rostik79
Цитиране
04 април 2023
В трейлъра на Хипнотик директно спойлват почти всичко за филма. Първоначално се надявах да има някакъв паранормален елемент, че ми се гледа нещо стил Досиетата Х, но в трейлъра става ясно какво е.

Extraction 2 твърдо ще се гледа

То тази година май няма много филми, които да чакам. ДЮН 2 за тази година ли беше или за следващата?
Попрегледах всъщност какви филми се очакват за тази година и има няколко заглавия, които може и да се струват:
Rebel Moon - някаква фантастика на Zack Snyder, която отсега ми звучи леко шит, че ще е
The Killer - филм на Дейвид Финчер с любимия ми Майкъл Фасбендер и Тилда Суиндън
Gran Turismo - нямаше да ми привлече вниманието, ако не беше Нийл Бломкамп, който обаче май след 1-2 хубави филма, няма нищо
Опенхаймер - на Кристофър Нолан (макар че не си падам по биографични драми)
поредната Мисия Невъзможна
Asteroid City - на Уес Андерсън, а кастът направо е невероятен.

Има ги и дежурните Трансформърси, Фаст анд фюриъс и супер-геройски.

darkblue
Цитиране
04 април 2023
и този. Ще го гледам заради двамата.

darkblue
Цитиране
04 април 2023
darkblue
Цитиране
07 април 2023
cgi малко е зле

Rostik79
Цитиране
07 април 2023
Съгласен за CGI-а. То на ЮБИ игрите синематиците са по-добре. А и някак си не ми е надъхващ трейлъра.
Сега следя Мандалорчето и епизодите като цяло са ми meh.
darkblue
Цитиране
07 април 2023
o да, 2 сезон е зле, 1 епизод беше добър що годе.
<
1
...
234
...
264
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.