То никой не сяда да гледа за да се взира в грешки. Просто някой си изпъкват и е дразнещо. Няма как да спойлвам с примери. До колкото разбах в книгата нямало такива изцепки.
Много ме кефи в момента едно рисувано сериалче по Нетфликс - Blue Eye Samurai (не е японска продукция да кажа). Има много яка хореография на битките и изобщо кинематографията.
Рос, за Блу Ая чувам само добри неща, но той ще дойде трети след Силоз-а и Аркейн в списъка ми за гледане
Не знам похвалих ли The Killer на Финчер. На мен поне много ми хареса. Класически Финчер, а Фасбендър е невероятен с този стъклен, непримигващ поглед.
Продължавам със Силоза, след адски силните първи епизоди сериалът влезе в някакво странно място, по-философско и леко скучно за съжаление. Надявам се към финала да започнат да се нагласят нещата. Разбирам и защо ревете за някои моменти като "висящата пастърма", която се справя с голям и едър мъж
"Момчето на чистача" ми е любимец дотук
P.S. Изгледах първия сезон. Страхотен сериал като цяло е Силоза- финалните 2-3 епизода ни върнаха в здравия екшън от първите епизоди.
Спокойно му давам едно 8,5/10 заради готините емоции, които предизвика у мен. Задължителен за гледане