Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
240
...
264
>
LethianDream
Цитиране
02 ноември 2023
Гледах вчера Five Nights at Freddy's и ме изненада доста приятно, не съм играл играта, но филмчето си беше чук. Направо шедьовър спрямо помията на Скорсезе (знам, че не е редно да се сравняват различни жанрово филми..). Препоръчвам! Не се лъжете по ниските оценки в метакритик
Доста хлапета имаше в салона и говореха простотии, но като им дойде смс-а от бг алерт напълниха гащите и млъкнаха
Rostik79
Цитиране
02 ноември 2023
Какъв е тоя СМС?
LethianDream
Цитиране
02 ноември 2023
Че е паднала атомна бомба, метеорит, извънземните идват и т.н. Оказа се, че някакъв палячо го пуснал, без да иска, на всички абонати на Виваком вчера вечерта
Rostik79
Цитиране
02 ноември 2023
Аха, разбрах за този случай. Това си е направо за съд и затвор, който го е сътворил.
lyubohar
Цитиране
02 ноември 2023
Е айде сега, на всеки dev или QA се случва да сгреши, въпросът е кой тества такива неща на prod и кой го следи По-скоро той/тя е за бой.
darkblue
Цитиране
02 ноември 2023
то пък тея дет са се стреснали, ако си мислят че нямат достъп до телефона им......
darkblue
Цитиране
07 ноември 2023
nightwarrior
Цитиране
07 ноември 2023
Ако не се бъркам екранизират 11тата книга и бъгнатия ми мозък се чуди що не втората. Ама първата я пресъздадоха добре, изглежда ще е още от същото. Та чакам сезона с нетърпение и се моля да го пуснат целия а не да е като с втория на Invincible.
darkblue
Цитиране
13 ноември 2023

LethianDream
Цитиране
21 ноември 2023
Почнах "Сило"-то и ме залепи за екрана- 4 серии избухах наведнъж снощи.
Много, много силен сериал! Който не го е гледал, да не се колебае.
Ребека Фергюсън можела и да играе солидно, след като никак не ми беше убедителна в предишни роли като майката на Пол Атреидес в "Дюн" и оная злата кукумявка в "Доктор Сън".
Има си всичко сериала- тръпка, мистерия, странни убийства/самоубийства, които се случват в силоза и нашата инженерка/шериф разследва..
darkblue
Цитиране
21 ноември 2023
не е лош силоза ама има доста тъпотии в него
LethianDream
Цитиране
21 ноември 2023
Е, то всеки сериал има неща, които са напълно излишни или смешни или несъответстващи на повествованието елементи. Но никога не гледам кино или вкъщи сериал, за да се взирам в грешките. По-важно за мен е усещането, което ми дава, това усещане на обреченост като в първата серия много малко сериали могат да го пресъздадат.
lyubohar
Цитиране
21 ноември 2023
Гледах Опенхаймер на 3 пъти. Толкова зле беше. Дори не ми се пише детайли, но Нолан копае дъното вече. Не, че е тръгнал от много високо, но на фона на Dark Knight и Inception е тотално изчерпан.
Rostik79
Цитиране
22 ноември 2023
Ами от биографична драма какво да очакваш? На мен ми хареса, но очаквах да е по-силен и разтърсващ, да ме остави с буца в гърлото накрая, но не се случи. Май наистина трябва на кино да се гледа, въпреки, че бях скептичен по това изказване. Почти съм сигурен, че и аз вкъщи ако го гледам, ще го гледам по същия начин като Любо - на части и ще ми е скучен. На кино поне няма къде да мърдаш и да се разсейваш и "влизаш" във филма малко повече.
lyubohar
Цитиране
22 ноември 2023
Нямам нищо против да е дълга биографична драма. Дълга биографична драма с претенциозния стил на Нолан ми идва в повече Постоянните и излишни движения във времето, умишлено объркания наратив, че да иглежда "като за по-интелигентни", дразнещата напрягаща музика, сякаш нещо кой знае какво може да се случи в биографична драма, класическите за Нолан неестествени експозиции...Имаше много неща в този филм, от които просто нямаше нужда. Нямаше нужда да е "биографичния Interstellar", но според мен Нолан просто не може друго. Средата на филма беше яка - докато правеха бомбата.
<
1
...
240
...
264
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.