Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
244
...
264
>
Rostik79
Цитиране
25 януари 2024
Май и аз го загледах този, но даже и първия епизод не догледах. Още първите 20 минути въведоха две гей-двойки и нямаше никаква интрига или мистерия да ме грабне.

Тези дни заглеждам по някой епизод на Monarch: Legacy of Monsters по AppleTV. Не е съвсем зле. Има добър бюджет, има някаква интрига, има добър каст (един от любимците ми - Кърт Ръсел, а също играе Уаят Ръсел, който е син на Кърт Ръсел и в сериала играе младият Кърт Ръсел, което е яко). Малко липсват самите чудовища до момента, надявам се да има повече нататък.
Има и лек woke-елемент - една нахакана негърка-хакер, която спокойно можеше да я няма, но пък има малко екранно време.

bojosan
Цитиране
29 януари 2024
Гледах наскоро един корейски - The Moon , много ми хареса, сега се опитвам да си спомня имаше един филм, за когото смътно си спомням, но беше много як, и се разказваше в общи линии за един тип, на който му беше писнало да дедовия да го ебават шефове, банки и т.н и превъртя и започна да си отмъщава наред. Много як филм, сега се сетих за него, щото и аз изпаднах в подобна ситуация, едни педали ни съсипаха улицата и вече половин година не я оправят и на никой му не пука, отдеве един се беше залепил за мен с колата отзад и аз рязко набих спирачки дано ме удари но копелето спря, в магазина една дърта брантия трябваше да и вадя с ченгел думите от устата за едни части, все едно аз съм и виновен че е несретница, и накрая когато отворих в къщи препарат за котлен камък се оказа че са го разредили с вода, иначе ако речеш да го отвориш по ебаните евростандарти трябва да натискаш, после да завърташ и става мъка. А сега се отвори сам в колата и то върху седалката..
lyubohar
Цитиране
29 януари 2024
Falling down
lyubohar
Цитиране
29 януари 2024
.
LethianDream
Цитиране
29 януари 2024
Falling down с Майкъл Дъглас е велик
Аз тези дни си мисля за страхотния The Invasion с Никол Кидман, пак ми се догледа по нощите, като не можех да заспя тези дни
Божо, за да гледаш положително на живота, има си схема- биохрани, упражнения (вкл. дихателни), и много други неща. Много е важно също да имаш хобита- играенето на игри е едно от тях. Най-важното е да приемеш, че утре може да те няма и да не си хабиш нервите за глупости (всички неща горе, които си изброил са несъществени тъпотии). Или си пускаш надъхващи филми - 300, оня с часовете, закован на две скали (edit- "127 часа") и много, много други... Да не говорим за всички филми, свързани с холокоста - Пианистът, Списъкът на Шиндлер, абсолютни класики, след които си доволен и щастлив на всеки свой дъх.
Rostik79
Цитиране
29 януари 2024
На мен не знам какво ми стана вчера в неделята и си пуснах Predator 2 и го изглеждах с голям кеф за емнайсетхиляден път. После изгледах първата Матрица от 1999-та и мога да кажа, че филмът е остарял добре. Като се замислиш, като е излизал най-модерната операционна система е била ВИН98, хах!
Открих някои много яки диалози или по-скоро монолози на Агент Смит, които сега - при толкова често срещания "Изкуствен интелект" звучат даже още по-заплашително и пророчески.
Например говори:
"И Матрицата бе прекроена в това - върхът на вашата цивилизация. Казвам "вашата", въпреки, че откакто почнахме да мислим вместо вас, тя стана "наша" И това, разбира се разказано от Хюго Уивинг с брилянтен акцент и интонация и бих казал, че този актьор прави половината филм. Един от най-яките злодеи в киното ЕВЪР, наред с Т1000.
LethianDream
Цитиране
29 януари 2024
Аз продължавам да се мъча с "Падението на семейство Ъшър". След тегавото начало, почна да става сериала с няколко много, много силни сцени, типични за Майк Фланаган И тази нишка на Едгар Алън По, която просмуква целия сериал.. заслужава си! Три епизода извъртях, да видим нататък, би следвало да го приключа в този месец..
Rostik79
Цитиране
30 януари 2024
Престрашихме се снощи с приятелката да гледаме българския филм "Жълт олеандър" от 2022-ра и ... честно казано ни хареса. Имаше някои свежи моменти. Като за български филм, мога да кажа, че се усеща известен напредък, най-малко по отношение на кинематография, че дори и сценарий и звук.
LethianDream
Цитиране
30 януари 2024
Ростик, аз напоследък на кино гледам основно БГ филми. Постепенно почва да се събужда киното ни, все по-малко изцепки като филмите на Ники Илиев и Максим Генчев, дано и в бъдеще да е така.
Последно гледах Диада и Уроците на Блага -
Диада е страхотен, един от най-добрите БГ филми, които съм гледал след 1990 година..Прекрасна Яна Титова, режисирала го е чудесно, браво!
Уроците на Блага ми беше по-типичен пример за БГ кино - муден, тежък, дразнещ на моменти, но пак имаше една страхотна сцена, която ме изпълни.. Да не говорим, че финалът задава много въпроси и съм се хващал как мисля за филма няколко дни, след като съм го гледал. Много, много мрачен финал! Както каза една приятелка, с която го гледахме - финалът те лишава от всякаква надежда!
Dandelion - Still The Best Romance Choice
Цитиране
02 февруари 2024
bojosan
Цитиране
05 февруари 2024
Снощи гледах новия на Долф Лундгрен, Wanted Man.. Долф изигра перфектно направо ролята си, след Наркос обаче всички филми с подобна тематика ми изглеждат направо като некое детско пистолетче от "Зрънчо", на фона на истински Глок 19.На светлинни години от напрежението и тръпката от сериала. Изгледах го обаче, става за един път. И новия с Джейсън Стейтън изгледах, става и той, пълна фантасмагория, ама то затова е и филм, а и ние хората си обичаме да вярваме в невъзможни неща
Rostik79
Цитиране
05 февруари 2024
Аз изгледах новия Еквалайзер с расиста Дензъл Уошингтън. Разочароващо малко екшън сцени. Само към края малко. И освен това няма тръпка. Дензъл е някакъв юберменш и през цялото време е нещо като Танос и Капитан Америка в едно - пердаши всички наред, без даже да го одраскат него. Даже и Джон Уик яде някой друг тупаник, но дядо Дензъл е недосегаем.
А навремето си спомням старите екшъни с Жан-Клод и т.н... задължително има поне една сцена, където нещо им правят засада, примерно и ядат яко бой. Даже и Чък Норис в Самотния вълк много го биха
The_Doctor46
Цитиране
05 февруари 2024
Rostik79 написа
Аз изгледах новия Еквалайзер с расиста Дензъл Уошингтън. Разочароващо малко екшън сцени. Само към края малко. И освен това няма тръпка. Дензъл е някакъв юберменш и през цялото време е нещо като Танос и Капитан Америка в едно - пердаши всички наред, без даже да го одраскат него. Даже и Джон Уик яде някой друг тупаник, но дядо Дензъл е недосегаем.
А навремето си спомням старите екшъни с Жан-Клод и т.н... задължително има поне една сцена, където нещо им правят засада, примерно и ядат яко бой. Даже и Чък Норис в Самотния вълк много го биха
Точно това беше пълен та*ак.Нашия го спукат от бой,той накрая се съживи, обикновено като си спомни нещо и вземе,че спечели.Супер смешно беше.Ако не те бият,поне има някаква логика,макар че един човек да изпотрепе сума,е фантастика също.Освен ако не си онзи финландски снайперист Симо Хаюха,който през ВСВ е убил от 540 до 700 руснаци чисто сам.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Rostik79
Цитиране
05 февруари 2024
The_Doctor46 написа
Точно това беше пълен та*ак.Нашия го спукат от бой,той накрая се съживи, ...

Това си беше част от чара на тогавашните екшъни. Всичко е over-the-top, хиперболизирано, на ръба на пародийното дори. Сега като гледам такива филми си е яко смешно иначе, да.

Ето едно поздравче от един такъв филм от 1987-ма, който даже и тогава си е бил треторазряден екшън, но като малък го гледах на видео (примерно към 88ма/89-та - още соц времена бяха) и го гледах със зяпнала уста на 9 години. Пичът е Рон Мос от дързост и красота, мацката май е от плейбой модел. Изобщо брутална класика!

The_Doctor46
Цитиране
05 февруари 2024
Бах аз тази змия,а мацката ,бах този мерник.Хедшоти на килограм.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
<
1
...
244
...
264
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.