Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
245
...
264
>
LethianDream
Цитиране
05 февруари 2024
Е, пичове, къде ме върнахте, златни спомени са това- класическата постановка - 30 минути бой в началото с некви лешпери/слабаци, 15 минути ебане с топмоделка в средата на филма, 30 минути накрая брутална пуцалка и трепня с вицешефчето и шефчето. Велики филми! Първият ми такъв беше Самурай ченге в началото на 90-те, за първи път там нашия с един меч отряза ръката на един и аз бях- Уау, ар ю кидинг ми? Увисна ми ченето от кеф на моите 10 години Гледах го в кино Плиска, голям кеф беше. После Идвам с Мир, баси лудницата, гадния беше някакъв извънземен и убиваше хората с едно острие Дали не беше и той с Лундгрен... И много, много други

"Честна игра" с единия от братята Болдуин и Синдито Крофърд ми идва още в съзнанието "Fair Game" - по-скоро би следвало да се преведе като "Плах дивеч" знам ли аз, че те точно я гонеха да я отстрелят

Но все пак говорим за Надя Баева- легенда в превода, която превежда следното в Алф:
"Алф започна да слуша реге и отдалеч се чуваше - Няма жена, няма вик!"

Rostik79
Цитиране
05 февруари 2024
Ахах! Знам го този филм, но не съм го гледал. Повече го знам от мемета. Но кефи в трейлъра:

"Defies all logic. It's both the best and worst action movie ever"

lyubohar
Цитиране
05 февруари 2024
Rostik79 написа
Аз изгледах новия Еквалайзер с расиста Дензъл Уошингтън. Разочароващо малко екшън сцени. Само към края малко. И освен това няма тръпка. Дензъл е някакъв юберменш и през цялото време е нещо като Танос и Капитан Америка в едно - пердаши всички наред, без даже да го одраскат него. Даже и Джон Уик яде някой друг тупаник, но дядо Дензъл е недосегаем.
А навремето си спомням старите екшъни с Жан-Клод и т.н... задължително има поне една сцена, където нещо им правят засада, примерно и ядат яко бой. Даже и Чък Норис в Самотния вълк много го биха

От тоя тип филми доста ми хареса Nobody с Bob Odenkirk. Пак ги млати яко, но и той бая шамари отнася. То пак е нереалистично де, щото никой не може да мърдда след толкова пердах, че и още да бие. Малко като Джон Уик, но с добър актьор
lyubohar
Цитиране
09 февруари 2024
Много ми харесва Andor. Как съм го проспал миналата година не знам. Мисля, че е най-добрият Star Wars сериал, който съм гледал. По-добър и от Мандалореца. Напомня ми на BSG по някакъв начин. Еднакви дози екшън и развитие на образи, страхотен каст, страхотни декори и CGI, вкарани са МНОГО пари в тоя сериал, което е в рязък контраст с другите сериали във вселената.
Rostik79
Цитиране
09 февруари 2024
Само да не бяха въоръжили революционерите "от една далечна галактика" с калашници...
Аз го изгледах някъде до средата и го изоставих. На Асока само два-три епизода издържах. По-добре да си пускам Clone Wars анимацията или Rebels.
lyubohar
Цитиране
09 февруари 2024
Аз гледам и Clone Wars в момента и не виждам как може да е по-добре Едвам издържам честно казано, ама чакам сезон 3, когато уж "става хубав". Иначе не знам как си издържал само до средата, за мен е супер интересен. И е класи над Асока, за него мога да си представя как някой би го зарязал, но за Андор ми е странно.
darkblue
Цитиране
12 февруари 2024
Rostik79
Цитиране
12 февруари 2024
lyubohar написа
От тоя тип филми доста ми хареса Nobody с Bob Odenkirk. Пак ги млати яко, но и той бая шамари отнася. То пак е нереалистично де, щото никой не може да мърдда след толкова пердах, че и още да бие. Малко като Джон Уик, но с добър актьор

Изгледах SISU - финландския екшън, който е пак от тази категория, на самотни и мълчаливи мъже, които се оказва, че са някакви one-man-army супермени (има го в HBO Max). В този случай екшънът си е направо на границата на комичното с такива изпълнения. Ако Джон Уик и Nobody ядяха бой, този финландец вдига летвата още повече - че го прострелваха, рязаха, бесиха, давиха, запали се и т.н... Буквално се смеех с глас на някои ситуации, но и се накефих.. хвърчат крайници, кръв се лее с кофите и подобни...

lyubohar
Цитиране
14 февруари 2024
И аз го гледах преди време, дойде ми too much и на мен. Нямам проблем с комичната част, но не предложи нищо повече от това.
Rostik79
Цитиране
19 февруари 2024
Успях да довърша Killers of the Flower Moon на Скорсезе - може би защото бях настроен да е скучна, трудно гледаема 3-часова история подобно на Ирландецът, но всъщност ми хареса филмът. Въпреки дължината, почти постоянно се случва нещо, има някакво усещане за развитие на историята. Леонардо прави страхотна роля. ДеНиро си е все същият - ако му се извадят кадри от други негови филми и се монтират в този, няма да се усети разлика.

Изгледах и Grayhound с Том Ханкс - Втора световна война, атлантически океан, немски подводници ... не беше съвсем зле. Има няколко хубави CGI-кадъра, но като цяло скука.

LethianDream
Цитиране
19 февруари 2024
Започнах отново великия Altered Carbon - първия сезон го бях гледал с лайнян български превод в Замунда преди години, сега в Нетфликс се смазвам с английски субтитри.
Неслучайно по групите във фейса правеха аналогии между Карбона и Киберпънка- ненормално як сериал.
Идеята и сценарият му са страхотни, бих отличил само In Time/ Дилъри на време като толкова готин и оригинален. Препоръчвам с две ръце!

Почнах да мъча и Блек Мирър, преди време адски ме беше отвратил първия епизод, но като цяло отзивите на всички дружки са- Как, бе, страшен сериал изпускаш.. и се прежалих да го почна отначало Вторият епизод с чернилката от Get Out беше доста стабилен, може и да ми хареса въпреки първоначалната погнуса.

Rostik79
Цитиране
19 февруари 2024
Това с прасето ли дето беше? Доста травмираща история, хаха!

Аз забравих да кажа, че изгледах един филм с ... Чък Норис Гледам в Амазон Прайм, че доста ретро филми са пуснали от 70-те и 80-те и виждам един Code of Silence от 1985-та и викам я да го видим дали тези екшъни от 80-те са както ги помня. Ами да ... музиката е някакъв synth-jazz, ако има такова нещо. Със синтезатор някакви психеделични джазирани мелодии. И пак със синтезатор са звуковите ефекти на боя като се удрят. Включително и стрелбата ми се струва, че е така.
После може да метна Death Wish 2 с Чарлс Бронсън

LethianDream
Цитиране
19 февруари 2024
Да, точно с прасето..

Не ме разбирай погрешно, аз си гледам хоръри с кеф, но адски мразя гнусотии, то това не е хорър, нищо не е..

The_Doctor46
Цитиране
19 февруари 2024
Аз имам сега няколко свободни дни и сутринта даваха Барби по HBO.Погледах 20 минути и мисля,че ми измряха повечето мозъчни клетки.Такова дъно е вече в Холивуд.Пълно творческо безсилие,което се изразява в правенето на супергеройски филми и Барбита.Посланието,което искат да предадат,е ясно,но е толкова зле изпълнено,че нямам думи.Не знам как Райън Гослинг се е навил да участва в тази помия.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Rostik79
Цитиране
19 февруари 2024
Видях го, че е в HBO Max Барбито и ми се иска за обща култура да го загледам, защото е един от най-обсъжданите филми на годината - поне да знам някой като спомене как точно да го храня

The_Doctor46 написа
...Не знам как Райън Гослинг се е навил да участва в тази помия.

Тука се сещам за един лаф от 13-тата годеница на принца:
Царят: И сега какво искаш? Медал или пари?
Художникът: Ваше величество, истинският творец не твори само за почести и чест.
Царят: *дава една торба жълтици

Освен това има номинация за Оскар за най-добър актьор.

<
1
...
245
...
264
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.