Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
lyubohar
Цитиране
14 ноември 2024
Супер си е властелинът, жалко че вероятно ще го спрат заради мрънкачите и слаби резултати. Няма угодия. Ама що имало черни елфи, ама що Галадриел се биела с меч...Сякаш са лично обидени от името на Толкин за някакви дреболии и не виждат, че всъщност сериалът си е доста добър. Ако носеше друго име щеше да има 8-ци и 9-ки.

Иначе започна втори сезон на Arcane. Вероятно най-яката анимация, която съм гледал. Супер е. А даже не харесвам анимации и не знам нищо за League of legends. Много изпипан във всяко отношение. Много силен "Dishonored" вайб.

dzhiny
Цитиране
14 ноември 2024
И аз не знам нищо за League of legends и не съм играл, ама викаш анимацията зарибява без да знаеш?
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
lyubohar
Цитиране
14 ноември 2024
Пфф, човек...Класи над разните там X-men и Терминатор-и, които излязоха последните години. Даже от Cyberpunk сериала е по-добър, макар че и той беше готин.

История, диалози, развитие на образи, екшън сцени...Всичко е на доста високо ниво. А анимацията и атмосферата са невероятни и силно напомнят на Dishonored (вероятно и на Лигата, ама като не съм играл и не знам).

Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.