Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
263
...
268
>
lyubohar
Цитиране
30 ноември 2024
Гомора гледа ли? Бях ти го препоръчал преди време. Той се доближава със сигурност...
bojosan
Цитиране
30 ноември 2024
Сигурно съм го гледал Любо щом си ми го препоръчал, то ти ми каза и за тия трите аз не знаех за тях, но като тях вече няма да има други. Вече всичко е измишльотина, а силата на Наркос беше в това че всичко случващо се в него беше истинско, даже и в началото си казах а- сега във времето на дигиталните телефони и камери това не може да се случи, тогава е имало само сателитни телефони които е можело да бъдат прихванати само ако над тях лети самолет, но пак е било кофти и несигурно щото много от тях са били на едри земевладелци, бизнесмени и политици и никога не се е знаело кой телефон е на наркобоса
lyubohar
Цитиране
30 ноември 2024
Ааа не, Гомора не може да не го помниш Щом не помниш значи не си го гледал и препоръчвам да го гледаш Той е италиански и има по-различно усещане от другите, няма как да го забравиш.

Също The Shield е невероятна класика за банди и картели, горещо го препоръчвам и него.

bojosan
Цитиране
01 декември 2024
Дебелогъзата в сериала е като говно в каца с мед.От руските форуми :сериал не ужасный и разок глянуть и вправду можно. Но. крайне раздражает, что в мире сериала всем руководят хорошие негры - даже без учета страшной гг-негрилы с черепом как у шимпанзе. Режиссеру бы "Планету обезьян" снимать.
Ну и да, как доблестные негры из МИ-6 едут из Латвии в Белоруссию и устраивают так пострелушки в стиле дикого запада
А ето кво казват за изстрела от 3.8 км - на 3,5 км принципиально из болта под штучные, ручной сборки патроны с пулями, выточенными на ЧПУ можно, с глушителем нельзя, ибо с пределом 330 м/с даже тяжелая пуля о 43 граммах на такое расстояние не улетит.
Изкефи ме и програмистката https://ibb.co/rdn97KG
Rostik79
Цитиране
11 декември 2024
Първите 8 епизода на Secret Level са брутално яки! Отдавна не се бях кефил така да гледам нещо. Дори абстрахирайки се от игрите. Някои епизоди даже не знаех от кои игри са, че трябваше да проверявам, а от останалите май никоя игра не съм играл, освен Unreal Tournament. След седмица още седм епизода трябва да излязат.
darkblue
Цитиране
13 декември 2024
Яки са Secret Level, особено за Warhammer беше много яка серията. " Някои епизоди даже не знаех от кои игри са, че трябваше да проверявам" скипваш интрото малко преди да свърши и изписват коя игра е.
darkblue
Цитиране
19 декември 2024

Rostik79
Цитиране
19 декември 2024
Буквално преди няколко секунди го гледах трейлъра без звук, че съм на работа. Изглежда ... странно. Очевидно няма да е в стилистиката на предните филми на Снайдер, а ще е нещо по-близо до комедията или абсурдното или поне така се надявам.
Но във всеки случай изглежда зле Далеч от списъка ми за гледане е, а аз не е като да не харесвам комиксови екранизации.
Трилогията именно на Джеймс Гън за Пазителите ми харесват. Това обаче изглежда тъпо.
lyubohar
Цитиране
19 декември 2024
Rostik79 написа
Първите 8 епизода на Secret Level са брутално яки! Отдавна не се бях кефил така да гледам нещо. Дори абстрахирайки се от игрите. Някои епизоди даже не знаех от кои игри са, че трябваше да проверявам, а от останалите май никоя игра не съм играл, освен Unreal Tournament. След седмица още седм епизода трябва да излязат.

Arcane гледа ли? Не че нещо, ама да се гледа каквато и да е друга анимация ако не е гледан Arcane е престъпление Аз скоро анимационен сериал няма да гледам - няма смисъл просто, ще им трябват години да догонят това ниво
nightwarrior
Цитиране
19 декември 2024
Е те Secret Level и Arcane имат поначало съвсем различни цели. Тези от Secret Level са почти рекламни видеа, впрочем това прави включването на Конкорд епизод още по-смешно.

Иначе имаше добри попадения, които доста добре поднасят атмосферата на игрите, пък било и с отклонения от основата(примерно Pacman). Ужасно пристрастен съм, ама Warhammer епизода беше супер.

lyubohar
Цитиране
20 декември 2024
Ми въпреки това, анимация е. И са базирани на игри; и имат някаква история, надявам се.

Гледам списъка с игрите и се чудя кое е толкова iconic, The Outer Worlds??? Има и игри, които дори не съм чувал, а съм запален геймър. Pac-man, Mega man, Unreal, Warhammer, D&D - ок, всичко останало е wtf!? Оценките се въртят между 4.9 и 6.5 на повечето епизоди, знаейки че в iMDB Шоушенк се счита за най-великия филм за всички времена, вероятно моите ще са между 3.9 и 5.5 Но сигурно ще си загубя времето да го чекна, баси.

LethianDream
Цитиране
20 декември 2024
Arcane го гледах, абсолютна шлака. Целият първи сезон беше тотален, брутален рип-оф на Dishonored, мамка му, дори главният злодей Силко беше едно към едно с щефчето в Dishonored. Абсолютно не е сериозно този сериал да има такива високи оценки. Почнах и втори сезон с надеждата, че има много високи оценки и нещата ще се оправят. Ми не, същата класическа шлака. Издържах три епизода от втори сезон и сега нямам никакво желание да го гледам.
Единственото яко попадение беше шутьорката Кейтлин, всичко друго за канала. Двете сестри когато и да ги приключат, винаги ще е късно.
За качеството на анимацията- несравнима с шедьоври на анимацията като Огън и Лед, Мононоке и Мариан Първата.
Реалната оценка на Arcane е МАКСИМУМ между 6 и 7 по десетобалната в моите очи, като две единици вдигам за мега якото интро и песен на Imagine Dragons (реално е между 4 и 5). Странно ми е какво интересно вижда Любо в нея, за да е така възхитен, нека да си каже
lyubohar
Цитиране
20 декември 2024
Не съм играл League of legends, но се обзалагам, че стилистично сериалът е базиран на играта, което означава, че Dishonored е rip-off на League of legends...

И след като целия ти рант е базиран на това единствено (грешно) наблюдение, не виждам смисъл да се обяснявам изобщо. Тук хората вече знаят, че щом ти хейтиш пламенно нещо, вероятно е страхотно.

LethianDream
Цитиране
20 декември 2024
Целият ми рант се състои от примери и сравнения, нещо до което ти не достигаш явно. Като малко момченце, което щом другите са му казали, че нещо е супер, значи е супер. Пак казвам, странно ми е много, при положение, че си по-възрастен от мен и имаш много анимации изгледани, не си някое хлапе на 18 да пуска десетките в имдб.

Стилът на League of Legends няма нищо общо с Dishonored, обикновена MOBA, погледай малко стриймове като не си я играл.

Но виж сериалът е директен рип-оф на Dishonored, лично аз щях да ги съдя ако бях Arcane Studios, абсолютна обида е това за всеки фен на играта.

lyubohar
Цитиране
20 декември 2024
Всъщност даже не знаех за този сериал преди да го започна, недей да съдиш за другите по себе си. Затова и го рекламирам, понеже заслужава да е по-известен. Не всички сме крайни хипстъри и оценяваме нещата по другите. В твоя случай - ако нещо се харесва масово, сядам да го гледам с настройката, че е лайно и обратното. И после само трябва да намеря как да аргументирам каквото вече съм си решил. Това сме го установили отдавна за твоите оценки оттам-насетне всичките олекват и няма смисъл да бъдат коментирани.

Иначе играл съм всички Dishonored игри и единственото, което прилича, е атмосферата и арт стила. Какъв тип игра е LoL не знам какво значение има, след като говорим за арт и стил, но ако някой нещо е рипофнал е обратното. Впоследствие си пуснах LoL и се сетих, че съм гледал състезания по телевизията - стила на сериала си е абсолютно същия.

Не, че щеше да има някакво значение ако беше така. Както голям киноман като теб знае, топлата вода е измислена отдавна и почти всичко на големия и малкия екран е вдъхновено от нещо друго. Така че фактът, че за арт стила на Dishonored са се вдъхновили от LoL няма нищо лошо и няма за какво да бъдат съдени Arkane Studios.

<
1
...
263
...
268
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.