Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
lyubohar
Цитиране
30 ноември 2024
Гомора гледа ли? Бях ти го препоръчал преди време. Той се доближава със сигурност...
bojosan
Цитиране
30 ноември 2024
Сигурно съм го гледал Любо щом си ми го препоръчал, то ти ми каза и за тия трите аз не знаех за тях, но като тях вече няма да има други. Вече всичко е измишльотина, а силата на Наркос беше в това че всичко случващо се в него беше истинско, даже и в началото си казах а- сега във времето на дигиталните телефони и камери това не може да се случи, тогава е имало само сателитни телефони които е можело да бъдат прихванати само ако над тях лети самолет, но пак е било кофти и несигурно щото много от тях са били на едри земевладелци, бизнесмени и политици и никога не се е знаело кой телефон е на наркобоса
lyubohar
Цитиране
30 ноември 2024
Ааа не, Гомора не може да не го помниш Щом не помниш значи не си го гледал и препоръчвам да го гледаш Той е италиански и има по-различно усещане от другите, няма как да го забравиш.

Също The Shield е невероятна класика за банди и картели, горещо го препоръчвам и него.

bojosan
Цитиране
01 декември 2024
Дебелогъзата в сериала е като говно в каца с мед.От руските форуми :сериал не ужасный и разок глянуть и вправду можно. Но. крайне раздражает, что в мире сериала всем руководят хорошие негры - даже без учета страшной гг-негрилы с черепом как у шимпанзе. Режиссеру бы "Планету обезьян" снимать.
Ну и да, как доблестные негры из МИ-6 едут из Латвии в Белоруссию и устраивают так пострелушки в стиле дикого запада
А ето кво казват за изстрела от 3.8 км - на 3,5 км принципиально из болта под штучные, ручной сборки патроны с пулями, выточенными на ЧПУ можно, с глушителем нельзя, ибо с пределом 330 м/с даже тяжелая пуля о 43 граммах на такое расстояние не улетит.
Изкефи ме и програмистката https://ibb.co/rdn97KG
Rostik79
Цитиране
11 декември 2024
Първите 8 епизода на Secret Level са брутално яки! Отдавна не се бях кефил така да гледам нещо. Дори абстрахирайки се от игрите. Някои епизоди даже не знаех от кои игри са, че трябваше да проверявам, а от останалите май никоя игра не съм играл, освен Unreal Tournament. След седмица още седм епизода трябва да излязат.
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.