Също The Shield е невероятна класика за банди и картели, горещо го препоръчвам и него.
Иначе имаше добри попадения, които доста добре поднасят атмосферата на игрите, пък било и с отклонения от основата(примерно Pacman). Ужасно пристрастен съм, ама Warhammer епизода беше супер.
Гледам списъка с игрите и се чудя кое е толкова iconic, The Outer Worlds??? Има и игри, които дори не съм чувал, а съм запален геймър. Pac-man, Mega man, Unreal, Warhammer, D&D - ок, всичко останало е wtf!? Оценките се въртят между 4.9 и 6.5 на повечето епизоди, знаейки че в iMDB Шоушенк се счита за най-великия филм за всички времена, вероятно моите ще са между 3.9 и 5.5 Но сигурно ще си загубя времето да го чекна, баси.
И след като целия ти рант е базиран на това единствено (грешно) наблюдение, не виждам смисъл да се обяснявам изобщо. Тук хората вече знаят, че щом ти хейтиш пламенно нещо, вероятно е страхотно.
Стилът на League of Legends няма нищо общо с Dishonored, обикновена MOBA, погледай малко стриймове като не си я играл.
Но виж сериалът е директен рип-оф на Dishonored, лично аз щях да ги съдя ако бях Arcane Studios, абсолютна обида е това за всеки фен на играта.
Иначе играл съм всички Dishonored игри и единственото, което прилича, е атмосферата и арт стила. Какъв тип игра е LoL не знам какво значение има, след като говорим за арт и стил, но ако някой нещо е рипофнал е обратното. Впоследствие си пуснах LoL и се сетих, че съм гледал състезания по телевизията - стила на сериала си е абсолютно същия.
Не, че щеше да има някакво значение ако беше така. Както голям киноман като теб знае, топлата вода е измислена отдавна и почти всичко на големия и малкия екран е вдъхновено от нещо друго. Така че фактът, че за арт стила на Dishonored са се вдъхновили от LoL няма нищо лошо и няма за какво да бъдат съдени Arkane Studios.